Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟΥ

Η Ένωση αιτιολογεί την απόφαση της να καταθέσει ένσταση κατά του Αχιλλέα Μπέου


Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ αναφορικά με την απόφαση της να καταθέσει ένσταση κατά του Αχιλλέα Μπέου. Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΚ κατέθεσε ένσταση αναφορικά με το κύρος της αναμέτρησης του εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η ένσταση αυτή κατατέθηκε ως ελάχιστη ηθική υποχρέωση, τόσο προς τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ, όσο και προς όλο το φίλαθλο κόσμο της Ελλάδας, που δεν δέχεται να συμπορεύεται με αυτούς που κάνουν λάβαρο παραβατικές και προκλητικές συμπεριφορές.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ και ο κόσμος της, φέτος, έχουν αποδείξει ότι είναι οι μόνοι που αντιστέκονται απέναντι σε διοργανώτριες αρχές και όργανα που με τις αποφάσεις τους εθελοτυφλούν και «νομιμοποιούν» την παρανομία, αφήνοντας ατιμώρητους ή και καμία φορά επιβραβεύοντας τους αυτουργούς της.

Τα «παπαγαλάκια» και όσοι δεν θέλουν την ΑΕΚ να πρωταγωνιστεί, αλλά να κρατάει ρόλο κομπάρσου, θα βαλθούν πάλι να διαστρεβλώσουν καταστάσεις και να μπουν σε συγκρίσεις με το «χάρτινο» πρωτάθλημα του 2008 και την ηθική που πρέπει να τηρείται.

ΟΧΙ κύριοι. Δεν θα σας κάνουμε τη χάρη. Οι αξίες που πρεσβεύει η ΑΕΚ και η ιστορία της δεν διαβάλλονται, όταν κινείται κατά των παραβατών και των «βιαστών» του ποδοσφαίρου.

Οι αξίες και η ηθική αμαυρώνονται με τη συγκάλυψη και την ατιμωρησία.

Η ένσταση μας γίνεται σήμερα, έχοντας την 3η θέση στα play-off, έχοντας ακόμα μία αγωνιστική που όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά για όλες τις ομάδες και βεβαίως χωρίς να αγνοείται από κανέναν ότι η πρώτη θέση στα play-off, δεν οδηγεί σε ομίλους του Champions League, αλλά σε δύο προκριματικούς αγώνες, χωρίς την εξασφάλιση πρόκρισης ή οικονομικής ενίσχυσης.

Σήμερα για άλλη μία φορά, η ΠΑΕ ΑΕΚ καταγγέλλει τα αυτονόητα, ανεξαρτήτως της τελικής έκβασης των αγωνιστικών αποτελεσμάτων αλλά και της απόφασης των αθλητικών δικαιοδοτικών αρχών, που πιστεύουμε ότι μετά από την 5ετή παρουσία τους στη Super League, πρέπει να διαπνέονται και αυτοί από πνεύμα κάθαρσης και εξυγίανσης του χώρου.

Το ποδόσφαιρο πρέπει να αλλάξει και θα αλλάξει.

Το οφείλουμε στην ιστορία μας, στα παιδιά μας και στον αυτοσεβασμό του καθένα μας ξεχωριστά».



Άϊντε να δούμε υπάρχει δικαιοσύνη???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές