Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Υ.Π ΑΠΟ ΤΑ "ΕΠΙΚΑΙΡΑ"

undefinedΔιασύνδεση της νέας γενιάς τρομοκρατών με ξένες μυστικές υπηρεσίες με στόχο την αποσταθεροποίηση στο εσωτερικό της χώρας, αποκαλύπτει απόσπασμα του δελτίου πληροφοριών της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας που δημοσιεύουν σήμερα τα «Επίκαιρα» και αναφέρεται στα «Δεκεμβριανά» του 2008. Στο συγκεκριμένο έγγραφο γίνεται αναφορά για στοχοποίηση του Κώστα Καραμανλή και στενών συνεργατών του. Το έγγραφο που δημοσιεύει το περιοδικό αναφέρει: «Τα γεγονότα του μηνός Δεκεμβρίου προβληματίζουν έντονα την ελληνική κυβέρνηση ως προς το ποιοι είναι από πίσω, ποιοι καλύπτουν ποιους και γιατί. Σύμφωνα με πληροφορίες που διασταυρώνουν τα στελέχη μας στην Αθήνα, η νέα γενιά τρομοκρατών είναι καλά εκπαιδευμένη στο αντάρτικο πόλεων, έχει καλύψεις, έχει μεθόδους διαφυγής και μάλιστα προς το εξωτερικό. Είμαστε πλέον σίγουροι ότι έχουν στοχοποιηθεί στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού, όπως και ο ίδιος».
Παράλληλα, το περιοδικό δημοσιεύει έγγραφο της ΕΥΠ το οποίο έχει ημερομηνία 19 Αυγούστου 2009. Όπως αναφέρεται στο έγγραφο «Οχτώ μήνες μετά τα βίαια γεγονότα που ακολούθησαν το θάνατο του μαθητή Α. ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ, το εσωτερικό περιβάλλον ασφάλειας παραμένει το ίδιο – αν όχι περισσότερο ασταθές σε σχέση με τη δραστηριότητα των ακραίων ομάδων».




undefined«Οι Τούρκοι σχεδίαζαν απόβαση στο νησί της Ρω» Σχέδιο στρατιωτικής κατάληψης της νήσου Ρω, δίπλα στο Καστελόριζο, είχαν εκπονήσει οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει το περιοδικό επικαλούμενο το έγγραφο της ΕΥΠ με αριθμό 1782 και ημερομηνία 19 Αυγούστου 2009.

Σύμφωνα με το έγγραφο αξιωματούχος των ρωσικών υπηρεσιών είχε ενημερώσει από 2 Ιουλίου τόσο το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όσο και τον πρώην αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κ. Γράψα, περί ύπαρξης ενός σχεδίου πρόκλησης θερμού επεισοδίου μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, ανάλογης έντασης με εκείνο της κρίσης των Ιμίων, το 1996, στην περιοχή της νήσου Ρω.
 
πηγη
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=78891&catID=11




ειδαμε στο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές