Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Πολεμικά σενάρια πίσω από τη «διάλυση» του ευρώ



Για παν ενδεχόμενο προετοιμάζονται οι βρετανικές δυνάμεις


Έντονη είναι η ανησυχία για την κρίση χρέους στην ευρωζώνη με τα σενάρια περί διάλυσης του ευρώ και χρεοκοπίας μίας ή περισσοτέρων χωρών - μελών να οργιάζουν φτάνοντας κάποιες φορές και την υπερβολή.

Η βρετανική εφημερίδα «Sunday Telegraph» κάνει λόγο περί σχεδίων ... εκκένωσης Βρετανών πολιτών από χώρες του ευρωπαϊκού Νότου. Συγκεκριμένα η εφημερίδα αποκαλύπτει σχέδια που φέρονται να επεξεργάζονται τα βρετανικά υπουργεία Εξωτερικών και Οικονομίας, βάσει των οποίων αναζητείται η προσφορότερη λύση για την «εκκένωση χιλιάδων εκπατρισμένων που ζουν σε Ισπανία και Πορτογαλία, στην περίπτωση που μείνουν χωρίς πρόσβαση στους καταθετικούς λογαριασμούς τους»!

Κατά τη βρετανική εφημερίδα, το Foreign Office εξέφρασε την ανησυχία του ότι οι σχεδόν ένα εκατομμύριο Βρετανοί υπήκοοι που ζουν στην Ισπανία και οι πάνω από 50 χιλιάδες που ζουν στην Πορτογαλία, ενδέχεται να «αποκοπούν» από τους λογαριασμούς τους, να μην έχουν για κάποιο διάστημα πρόσβαση στα λεφτά τους, στην περίπτωση που οι τράπεζες των δυο χωρών καταρρεύσουν λόγω διάλυσης του ευρώ ή χρεοκοπίας.

Και δεν φτάνουν όλα αυτά, έρχονται και οι «Sunday Times» που επικαλούνται πηγή από το υπουργείο Εξωτερικών που δηλώνει ότι η βρετανική κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο ναύλωσης αεροπλάνων, πλοίων και λεωφορείων για να μεταφέρουν τους Βρετανούς του Νότου πίσω στη Βρετανία.

Μάλιστα ο ίδιος αξιωματούχος δηλώνει πως σε μια τέτοια περίπτωση θα επιστρατευτεί και το αποκαλούμενο «πυρηνικό σενάριο», σενάριο που είχε εκπονηθεί για την περίπτωση πυρηνικού πολέμου και το οποίο προβλέπει ότι χιλιάδες Βρετανοί εγκλωβίζονται στα αεροδρόμια τρίτων χωρών χωρίς τρόπο να κάνουν ανάληψη από τα ATMs και χωρίς τρόπο να επιστρέψουν στην πατρίδα.

 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές