Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Η ΔΕΗ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΔΕΗ;-ο ιδιοκτήτης του κτιρίου που στεγάζεται δεν πληρώνει το χαράτσι 

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011

undefined
Αρνείται να πληρώσει το χαράτσι ο ιδιοκτήτης του κτιρίου, όπου στεγάζεται το κέντρο έκδοσης εντολών διακοπής ρεύματος της ΔΕΗ. Κατά συνέπεια, η εταιρεία θα αναγκαστεί να κόψει το ρεύμα στα γραφεία της.
"Σουρεάλ" καταστάσεις με φόντο την απειλούμενη διακοπή παροχής ρεύματος, στους καταναλωτές που αδυνατούν ή αποφασίζουν να πληρώσουν το ειδικό τέλος στα ακίνητα.O ιδιοκτήτης του ακινήτου, όπου στεγάζεται το εκδοτήριο της ΔΕΗ, Γ. Αλαϊάδης, είναι αποφασισμένος, να μην πληρώσει το "χαράτσι", εάν και εφόσον κοπεί το ρεύμα έστω και σε έναν καταναλωτή.Προφανώς, σε αυτήν την περίπτωση, η εταιρεία θα είναι αναγκασμένη να εκδώσει εντολή διακοπής ρεύματος και για το κτίριο, όπου στεγάζονται τα κεντρικά της. "Αν η ΔΕΗ κόψει την παροχή ρεύματος σε οποιονδήποτε καταναλωτή που αυτό μπορεί να είναι απόρροια από την οικονομική του αδυναμία ή αντίσταση σε αυτό το μέτρο, τότε δεν θα το πληρώσω και εγώ το ειδικό τέλος, με αποτέλεσμα η ΔΕΗ να πρέπει να κόψει το ρεύμα στη μισθώτρια εταιρεία που είναι η ΔΕΗ", είπε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης του κτιρίου.


www.seleo.gr
ειδαμε στο

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Υδριάδα: 100% Eλληνική εφεύρεση!

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011

Μια εξαιρετική, εξολοκλήρου Eλληνική ιδέα που, όπως συνηθίζεται, δεν έχει την κατάλληλη προβολή.

Το πρόβλημα το ξέρουμε όλοι. Τα νησιά μας πάσχουν από έλλειψη -προφανώς πόσιμου- νερού. Η υπερκατανάλωση από τον ανεξέλεγκτο τουρισμό, η χρήση πόσιμου νερού για το γέμισμα των πισινών και η κακή διαχείριση των υδάτινων πόρων εν γένει έχουν φέρει αρκετούς .... νησιώτες στα πρόθυρα της λειψυδρίας. Είναι γνωστό ότι αρκετά από τα νησιά μας αγοράζουν νερό από ιδιώτες το οποίο μεταφέρουν με βαπόρια για να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Το θέμα είναι υπάρχει λύση; Φυσικά και υπάρχει αν και μέχρι να εφαρμοστεί, έστω και σε ένα μόνο νησί, έπρεπε να περάσει από το σκόπελο της γραφειοκρατίας...

Στην Ηρακλειά, δίπλα στη Νάξο, εδώ και τρία χρόνια, λειτουργεί ένα εξολοκλήρου Eλληνικό έργο. Η Υδριάδα, είναι μια πρότυπη σε παγκόσμιο επίπεδο πλωτή μονάδα αφαλάτωσης που παίρνει την ενέργειά της από ενσωματωμένη ανεμογεννήτρια και φωτοβολταϊκή συστοιχία.

Επικεφαλής του προγράμματος είναι ο κ. Νικήτας Νικητάκος, Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου που μαζί με τους συνεργάτες του Θ.Λίλα και Α.Βατίστα έχουν καταφέρει να πραγματοποιήσουν το πρόγραμμα που για την νησιωτική Ελλάδα θα έπρεπε να είναι ο «απόλυτος στόχος». Την δημιουργία νερού από τη θάλασσα χωρίς να καταναλώνεται «ρυπογόνο» ρεύμα παραγωγής ΔΕΗ.

Η Υδριάδα με ύψος άνω των 35 μέτρων, αποτελείται από τέσσερις πλωτήρες και έναν κεντρικό, συνδεδεμένους με μεταλλικό πύργο που φιλοξενεί και την ανεμογεννήτρια. Μπορεί να καλύψει τις ημερήσιες ανάγκες 300 κατοίκων σε νερό και έχει σχεδόν μηδενικό κόστος λειτουργίας, όχι βέβαια και κατασκευής...

Η αντίστροφη όσμωση, η τεχνολογία που χρησιμοποιεί η Υδριάδα, είναι γνωστή εδώ και πολλά χρόνια. Ωστόσο, η εφαρμογή της σε «εθνικό» επίπεδο σκόνταφτε πάντα στην μεγάλη κατανάλωση ενέργειας του συστήματος η οποία αν καλυπτόταν από ηλεκτρικό ρεύμα παραγωγής ΔΕΗ (άνθρακας κλπ) δεν θα είχε το οικολογικό αποτύπωμα που όλοι αναζητούμε στις ημέρες μας.

Οι επιστήμονες που εξέλιξαν την Υδριάδα, έλυσαν αυτό το πρόβλημα, εγκαθιστώντας πάνω στον τεράστιο πυλώνα, φωτοβολταϊκά συστήματα αλλά και ανεμογεννήτριες ενώ για τον απομακρυσμένο έλεγχό της λειτουργίας, η Υδριάδα είναι εφοδιασμένη και με ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο!

Η ιδέα έχει αποσπάσει παγκόσμια αναγνώριση αλλά στην Ελλάδα έχει... καταφέρει να εξαγριώσει τους τοπικούς κοινοτικούς νερουλάδες οι οποίοι θεωρούν αδιανόητο το χάσουν το μεροκάματό τους όταν το σύστημα θα λειτουργήσει πλήρως παρέχοντας δωρεάν νερό!
undefined

Στην πορεία υλοποίησης του έργου από την ομάδα του Πανεπιστημίου, - σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές - οι υπεύθυνοι άκουσαν ακόμα και την δικαιολογία από τα χείλη αρμόδιων παραγόντων ότι «δεν είναι δυνατόν να δίνετε δωρεάν νερό. Θα μας το χαρίζετε και εμείς θα το πουλάμε».

Τυχαίο που η Ελλάδα πάει από το κακό στο χειρότερο; Δεν νομίζω...

Πηγή

ειδαμε στο

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΖΩΝΗΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ

Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2011

undefined
Με μεγαλοπρέπεια και λαμπρότητα υποδέχθηκαν σήμερα στη Μόσχα την Αγία Ζώνη, κλήρος και λαός της Ρωσίας.
Την Αγία Ζώνη παρέδωσε στον Πατριάρχη Μόσχας και των Πατριάρχη Γεωργίας, ο Ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμ. Εφραίμ.
Στη συνέχεια στο κέντρο του Καθεδρικού Ναού τελέστηκε δοξολογία από τον Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ. Κύριλλο, τον Πατριάρχη Γεωργίας κ. Ηλία, τον Μητροπολίτη Πολωνίας κ. Σάββα και τον Μητροπολίτη Πράγας κ. Χριστοφόρο.
undefined
Αξίζει να σημειωθεί ότι συγχοροστάτησαν 150 Μητροπολίτες, Επίσκοποι και Αρχιεπίσκοποι της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, καθώς και άλλων τοπικών Ορθοδόξων Εκκλησιών.

Η Αγία Ζώνη τοποθετήθηκε στο κέντρο του Ναού προς προσκύνηση του Ρωσικού λαού, ενώ μοιράζονται σε όλους κορδέλες που έχουν ευλογηθεί.
undefined
Να αναφερθεί ότι στον Καθεδρικό Ναό συρρέουν κατά χιλιάδες οι πιστοί, οι οποίοι έχουν σχηματίσει ουρά χιλιομέτρων παρά το κρύο και την χιονόπτωση.
undefined
Επίσης ο Ναός του Σωτήρος θα παραμείνει ανοιχτός 24ώρες το 24ωρο, μέχρι και τις 27 Νοεμβρίου όπου και θα επιστρέψει στο Άγιον Όρος.
Αύριο 20 Νοεμβρίου ο Πατριάρχης Μόσχας κ. Κύριλλος εορτάζει τα 65α γενέθλια του, και στο Ναό του Σωτήρος θα τελεστεί πατριαρχικό συλλείτουργο.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΕΔΩ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, κατά τη διάρκεια της παραμονής της Αγίας Ζώνης στην Ρωσία (σχεδόν επί ένα μήνα), έχουν συμβεί πολλά θαυμαστά περιστατικά ίασης ασθενών και στείρων γυναικών που κατάφεραν να μείνουν έγκυες. Θα αναφερθούμε αναλυτικά στα συγκεκριμένα γεγονότα με νέο άρθρο. 
 
 

Όπισθεν των φαινομένων-Ο Δεύτερος Πλους.

 
Η καθολική αξιακή κρίση την οποία διάγουμε επιβεβαιώνει πως η  Ιστορία του ανθρώπου δεν αποτελεί μια συνεχή άνοδο σε ανώτερες και πληρέστερες μορφές ζωής. Αιώνες μόχθου, ανθρώπινης οδύνης και θυσίας δεν οδηγούν εν τέλει στην ανθρώπινη ευδαιμονία ούτε και  σε παραδείσια ευμάρεια.
Η  (Χεγκελική)  ιδέα της απεριόριστης προόδου του ανθρώπου εντός της Ιστορίας , οπισθοχωρεί για ακόμα μια φορά στο αντίθετο σχήμα, αυτό του Ησιόδειου μύθου της φθίνουσας διαδοχής των γενών, η οποία καταλήγει τέλος στη σιδερένια εποχή όπου κυριαρχεί η ανομία, ο μόχθος και η δυστυχία του ανθρώπου (Ησίοδος , «Έργα και Ημέραι,» στ. 109-201).
Εμείς οι Έλληνες (ένθεν κακείθεν του Αιγαίου) βιώνουμε μια παρά τη φύση και ιδιοσυγκρασία μας κρίση ταυτότητας και ευτελισμού των αρχών, αξιών και ιδανικών της φυλής μας.
Έχουμε εισέλθει,  έρμαια της ιδιοτέλειας και των ανθρωπίνων παθών μας,  σε αυτό το νεοφιλελεύθερο παγκοσμιοποιημένο άρμα της παραφροσύνης. Έχουμε δώσει το έναυσμα στους ευκαιριακούς Νέο-Φαλμεράυερ που αναδύονται καραδοκώντας σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές , όχι μόνο να αμφισβητούν την  Ελληνική μας φυλετική  καταγωγή, αλλά  να βάλλουν ευθέως στην ιδέα περί της πνευματικής καταγωγής και συνέχειας Αρχαίων και Νέων Ελλήνων.
Αποξενωμένοι από τις προγονικές επιταγές και τον κώδικα του ελληνικού τρόπου ζωής,  βυθισμένοι στην ευτέλεια της υποταγής και της διαφθοράς, κατέστημεν λοιπόν ανήμποροι να διαχειριστούμε το προγονικό μεγαλειώδες πολιτισμικό κληροδότημα.  ‘Ξυπνήσαμε με το μαρμάρινο τούτο κεφάλι στα χέρια που μας εξαντλεί τους αγκώνες και δεν ξέρουμε που να τ᾿ακουμπήσουμε’. (Παραφράζοντας στίχους από το Μυθιστόρημα Γ’ του Σεφέρη.)
Ας ακολουθήσουμε λοιπόν τον (κατά Πλατωνικό Σωκράτη)  δεύτερον Πλου. Ένα δεύτερον πλου που χάρισε επάξια στους προγόνους μας την ενδοκοσμική αθανασία. Ας καταφύγουμε στα βαθύτερα αίτια, στους αληθινούς λόγους και όχι στα φαινόμενα της καθολικής κρίσης (που εσφαλμένα περιορίζεται πρωτίστως στην Οικονομική πτυχή).  Μοναδικό μας εχέγγυο ο Λόγος (γλώσσα και λογική). Λόγος απαράμιλλης οξύνοιας και αυστηρής εσωτερικής δομής και νομοτέλειας.   Λόγος που αδιαλείπτως επεξεργάζεται το παρόν με γνώμονα το ιστορικό παρελθόν, χωρίς μιμητισμούς και ακρότητες, δημιουργεί πολιτισμό μέτρου που με τη δική του δομή και νομοτέλεια σφραγίζει το μέλλον. Ας (επανα)γνωρίσουμε τον εαυτό μας και το ιδιοπρόσωπο και συνεχές του πολιτισμού μας. Ας επανενώσουμε την προγονική με τη σύγχρονή μας Ιστορία, συναισθανόμενοι το πραγματικό νόημα της Ιστορίας. Και αίσθηση της Ιστορίας σημαίνει πως το παρελθόν και το μέλλον συνυπάρχουν στο εκάστοτε παρόν, γι’ αυτό και η συνείδηση της Ιστορίας και συνακόλουθα η ενεργοποίηση της συλλογικής ιστορικής μνήμης αποτελούν μιαν επώδυνη διαδικασία στην οποία θα τάξουμε όλες μας τις δυνάμεις και στην οποία δεν αρκούν μόνον οι ζωντανοί. Πρέπει να επικεντρωθούμε και στα καλέσματα των προγόνων. Του πολύτροπου και ταλαιπωρημένου  Οδυσσέα, του δίκαιου και ιδεαλιστή Σωκράτη, του φιλόσοφου και επιστήμονα Αριστοτέλη, του ανιδιοτελούς αγωνιστή Μακρυγιάννη και τόσων άλλων. «Και πόσο παράξενα αντρειεύεσαι μιλώντας με τους πεθαμένους, όταν δε φτάνουν πια οι ζωντανοί που σου απομέναν.» (Σεφέρης: Πάνω σ’ έναν ξένο στίχο, 1931)
Η ανωμαλία και ο συμβιβασμός με την αδικία κάνουν βέβαια την εμφάνισή τους μέσα στην Ιστορία και θα εξακολουθούν να επανεμφανίζονται, ωστόσο πρόκειται για προσωρινές καταστάσεις. Η Aισχύλεια ηθική μας, απορρίπτει κάθε συμβιβασμό με το κακό και την αδικία. Δεν μπορούμε να  δεχτούμε τη λογική του συμβιβασμού και της συνδιαλλαγής με τους ωφελιμιστές καιροσκόπους του σημερινού συστήματος, έστω και αν στο τέλος οι Μήδοι θα διαβούνε.
Εύστοχα ο Σεφέρης  στη θανάσιμη πάλη των φιδιών με τις γάτες στο ποίημά του «Οι γάτες του Αϊ-Νικόλα», γραμμένο στα χρόνια της δικτατορίας (1969), ουσιαστικά περιγράφει τον αγώνα ενάντια στο κακό. «Άγρια πεισματικές και πάντα λαβωμένες / ξολόθρεψαν τα φίδια μα στο τέλος / χαθήκανε . δεν άντεξαν τόσο φαρμάκι. / …. Τι να σου κάνουν οι ταλαίπωρες / παλεύοντας και πίνοντας μέρα και νύχτα / το αίμα το φαρμακερό των ερπετών. / Αιώνες φαρμάκι . γενιές φαρμάκι». Οι ηρωικές γάτες του Αϊ –Νικόλα μαχόμενες λυσσαλέα εξοντώνουν το κακό αλλά στο τέλος χάνονται κι αυτές. Το δυτικογενές καθολικό  happy end δεν έχει θέση στον τραγικό μας (Ελληνικό) κόσμο. Αυτό όμως που έχει σημασία είναι πως το κακό νικήθηκε, η αδικία τιμωρήθηκε, επήλθε κάθαρσις.
Γι αυτό άμεσα, στο πολιτικό επίπεδο, προέχει η ανάδειξη πολιτικά ευφυϊών αλλά και αδιάφθορων  και εν τέλει ηθικών κυβερνώντων. Ο ρόλος της πολιτικής  ευφυΐας και της πνευματικής διαύγειας είναι αναγκαίος.  Καθίσταται όμως ανίκανος από μόνος, του χωρίς τη συνεπικουρία της ηθικής και της τιμιότητας, να οδηγήσει σε ορθές πολιτικές αποφάσεις με στόχο το δημόσιο ευ ζην. Απτό προγονικό παράδειγμα αποτελεί η ανωτερότητα του Περικλή (όπως παρουσιάζεται στο Β’ βιβλίο (65) Θουκ.) σε σχέση με τους διαδόχους του, που δεν έγκειται αποκλειστικά στη διορατικότητα της σκέψης του και στη δύναμη του λόγου του, αλλά κυρίως στην τιμιότητα και στο αδιάφθορο του χαρακτήρα του, εν ολίγοις στην ηθική του. Ηθική όμως Πλατωνική, δηλαδή μη ανταλλακτική. Διαφορετικά ο πολιτικός ανήρ θα συνεχίσει να μετατρέπεται σε δημαγωγό θέτοντας εαυτόν στην υπηρεσία των λαϊκών ορέξεων, χαϊδεύοντας τα ώτα της μάζας, με εύηχες αλλά ανέφικτες υποσχέσεις.
Αποτέλεσμα νομοτελειακό:
Η ατέρμονη εξαθλίωση της ανθρώπινης ύπαρξης για την οποία (όπως εύστοχα και κυνικά παρατηρεί ο Κάφκα στη Δίκη) θα είμαστε υπεύθυνοι όλοι.
Δρ. Γιώργος Χάιλος
Πανεπιστημιακός-Μαθηματικός


πηγη

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Για να δούμε τι λένε οι άλλοι για αύριο... για την περιλάλητη ημερομηνία 11/11/11

 

The Numerology of 11-11-11

11-11-11 COSMIC PORTAL TRANSIT  DATE
The train is approaching the station, you can hear the whistle blow as it is winds around the corner into view. There is a gentle rumbling beneath your feet as it slows down to align with the boarding platform. You glance down at the ticket in your hand and notice that the present station reads, “Been There, Done That”. As you turn the ticket over the new destination reads, “My Life’s True Happiness”. While you sit and ponder the possibilities of where this might take you, the conductor calls out, “All aboard, last call!”.
The date of 11-11-11 is one of the most powerful shifts in human awareness that we will experience in our lifetime. It is a rare opportunity to release lifetimes of karmic scripting and ancestral entrapment. Entrapment in the sense of the conscious and unconscious habit patterns which have us wondering why we can’t seem to actualize the life we really want to have, and know is possible. 11-11-11 is the cosmic birth date of humanities prayer for liberation from the rote, mundane, and monotonous. Many people are presently feeling, “I can’t go on like this anymore, I just can’t live like this another day.”  While we long for that which is original and exciting, we may feel burdened by the fear of not knowing the consequences of the changes we desire. So many stay trapped in the generational karma of, “Well, my father was a cobbler, so I guess I’ll always be one too.” Or, “My mother did what she was told, so I better play it safe too.”
You don’t need to imagine there is a burning hell in some other dimension, because both these situations can feel like a living hell over time.
The problem can never be solved at the level of  the problem. A higher frequency needs to be introduced in order to shift what Yogi Bhajan calls the ”flow of the psyche”.  At the “Miracle of the Healing Hands” course in New Mexico he further stated, “All healing comes from the ability to shift the flow of the psyche”. How will we do this? The fantastic news is, it’s much simpler than you might imagine. Eleven is the sound current of Infinity, and sound is one of the most powerful ways we can heal ourselves. Mantras contain a frequency of sound which is a healing force that is available to us all. When we join together with others to chant, mediate, and pray, the energy is mega-amplified beyond what can be generated on our own.
This buoyancy of sound is how we can heal ourselves and break free of the karmic chains of the past. Let’s say you are in a boat that has been stuck out in the ocean at a lonely location, and you feel as though you can’t stand another day lost at sea. So you try to pull up the anchor, but it’s been embedded and stuck at the bottom of the ocean for so long your strength alone is not enough to dislodge it. If you could only get a few people to help you it would be quite easy to pull up the anchor. Shift yourself to a space where there are other’s creating the same frequency of sound which will act as a lever to free yourself from the karmic entrapment. One of the most powerful mantras in the science of Kundalini Yoga is “Ek Ong Kar Sat Gur Prasad, Sat Gur Prasad Ek Ong Kar”. It is considered the “magic mantra” because it can shift the flow of the psyche so powerfully that new opportunities seem to materialize out of nowhere. Chanting this mantra for just 11 minutes a day from now until 11-11-11 will allow you to catch a new wave of energy which will liberate you from the chains of the past.

A beautiful version of Ek Ong Kar Sat Gur Prasad is on Sat Kartar's Listen


A modern spin on the mantra is done by Sat Darshan Singh and Sirgun Kaur on the album "The Music Within".
Now is the time to set sail with your new spiritual soul mates on a journey that is inclusive of others, and joyfully delivers you to your heart’s destination. As Yogi Bhajan has said,
“Don’t worry, because you make yourself small by worrying,
by being afraid. Expand. Trust in the Infinity of God.
The Infinity of God shall come through you.”


Where will YOU be on 11.11.11?

Join us at the Kundalini Yoga and Music Festival in Rishikesh, India!



undefined 


How to Interpret 11/11/11 aka 11-11-11; Friday, November 11, 2011. + Eclipse Schedule. + Metaphysics Experiment. 11:11

97
rate or flag this page

The sunspot cycle is approximately eleven years.

11/11/11 (a.k.a. 11-11-11); Friday, November 11, 2011: Introduction

Welcome random search engine visitor. Many philosophies believe that you somehow ended up on this page for a reason. It is not known if it is the result of predestination, random chance, fate, a higher power, or something else.
This article provides a synopsis of the possible implications of the 11/11/11 date singularity and of the number eleven; followed by a quick metaphysics experiment.
Reference List: Date 11/11/11, Date 111111, Date 11/11/2011, Date 11-11-11, Date 11 11 11. Time 11:11
Reference List: Astronomy, Mathematics, Gambling, Veterans Day, Historical.
Reference List: (Not) Numerology, Astrology, Tarot Cards; i.e. -Numerology, -Astrology, -Tarot Cards.
Reference List: Metaphysics, Paranormal, Fate, Destiny, Random Chance, a Higher Power.
Reference List: Prediction, Predictions.
undefined

UPDATES:

An update section has begun further down the page.
undefined
undefined

11/11/11 (a.k.a. 11-11-11); Friday, November 11, 2011: Mathematics

The number eleven is the fifth prime number (contrary to popular belief, the number one ( 1 ) is not a prime number).
The base numeric number system lends itself to some interesting peculiarities as relates to the number eleven.
Base 10 for example:
(2 digits) 11 x 11 = 121
(6 digits) 111111 x 111111 = 12345654321
(9 digits) 111111111 x 111111111 = 12345678987654321
Base 16 (hexadecimal) for example:
(2 digits) 11 x 11 = 121
(6 digits) 111111 x 111111 = 12345654321
(9 digits) 111111111 x 111111111 = 12345678987654321

11/11/11; Friday, November 11, 2011: Gambling

Blackjack players love the number eleven. It usually means time to double down, but not always.
Dice players love the number eleven. On the come-out roll, it’s as good as the number seven. Do not ask the crap dealers how to bet 11 the hardway…
The number eleven is a popular lottery number. This results in the per-person payouts being a little below average when eleven is one of the winning numbers.
The number eleven is a popular keno number. One wonders if the casinos and slot machine manufacturers make use of that fact…
undefined
undefined
President Eisenhower signing HR7786, changing Armistice Day to Veterans Day.



11/11/11; Friday, November 11, 2011: Veterans Day (formerly known as Armistice Day)

(Source: United States Department of Veterans Affairs):
<start>
World War I – known at the time as “The Great War” - officially ended when the Treaty of Versailles was signed on June 28, 1919, in the Palace of Versailles outside the town of Versailles, France.
However, fighting ceased seven months earlier when an armistice, or temporary cessation of hostilities, between the Allied nations and Germany went into effect on the eleventh hour of the eleventh day of the eleventh month.
For that reason, November 11, 1918, is generally regarded as the end of “the war to end all wars.”
<end>
It is very likely that Veterans Day will be remembered/observed/celebrated much more than usual on November 11th, 2011.
undefined

11/11/11 (a.k.a. 11-11-11); Friday, November 11, 2011: Historical

The Great Blue Norther of 11/11/11:
"One-hundred years ago, November 11th, 1911: The Great Blue Norther descended upon America. The day started fine; there were even record highs for that time of year. Then it all changed; temperatures began to drop. Within the space of ten minute: the temperature dropped 40 to 50 degrees; by midnight a 66 degree temperature drop was recorded. There were dust storms, thunderstorms, tornados, and blizzards. Over 300 deaths were reported."
In the interests of full disclosure: NOAA.gov reports that sudden 50 degree temperature drops, though unusual, are not that rare. See chart below.
The Great Blue Norther acquired its name not from the extreme temperature changes, but from the accompanying weather phenomena.
undefined

11/11/11 (a.k.a. 11-11-11); Friday, November 11, 2011: Historical

Even when taking into account the differences between the Gregorian and Julian calendars:
Nothing significant appears to have happened nine-hundred years ago during the year 1111.
Nothing significant appears to have happened a thousand years ago during the year 1011.
Nothing significant appears to have happened two thousand years ago during the year 11.
The Dark Ages spanned the 5th to 15th centuries (approximately 450 -1450).

Schedule of Solar and Lunar Eclipses for Year 2011

Partial Solar Eclipse: Tuesday, January 4, 2011
Partial Solar Eclipse: Wednesday, June 1, 2011
Total Lunar Eclipse: Wednesday, June 15, 2011
Partial Solar Eclipse: Friday, July 1, 2011
Partial Solar Eclipse: Friday, November 25, 2011
Depending on your location, your results may vary.

11/11/11 (a.k.a. 11-11-11); Friday, November 11, 2011: Singularity Summary

Most predictions and opinions concerning 11/11/11 are based on or rooted in its mathematical uniqueness as a number.
11*11*11: There are three possible scenarios:
1. Something good happens— There is absolutely no scientific basis for this belief. There are no known logical premises for this belief. The belief that something good will happen is based solely on spiritualism, faith, and/or innate optimism. This belief is not necessarily a bad thing; we don’t know everything; the probability is not zero.
2. Nothing happens— This is the most likely scenario. Just because an unusual date number sequence occurs doesn’t mean that something extraordinary will happen. Usually it’s a non-event.
3. Something bad happens— There is absolutely no scientific basis for this belief. There are no known logical premises for this belief. The belief that something bad will happen is based solely on pessimism of reality. This belief is not necessarily false; after all, things are generally/usually a mess. The probability is not zero.

11/11/11; Friday, November 11, 2011: Survey One:

What do you believe will happen on 11/11/11?

  • Something good will happen on a global scale.
  • Nothing will happen (just another day in the Land of Nod).
  • Something bad will happen on a global scale.
See results without voting

11/11/11; Friday, November 11, 2011: The Metaphysics Experiment: Survey Two:

Do you feel lucky today?

  • Yes.
  • No.
See results without voting
undefined
For those pondering the "intricacies" of the above surveys, you might find this article to be of interest. :-)
And for those who wish to explore...
And for those who really wish to explore...
If you like writing, reading, and/or participating in forums, you can join HubPages here.
undefined

Reserved for Day 11/11/11 Updates

Here is where the Day 11/11/11 updates will be; time, space, and bandwidth permitting. There may also be an occasional pre-11/11/11 update. Entries will be chronological rather than blog style.
Update (November 1, 2011):
Here are the survey results to-date as the month of November, year 2011 begins.
For the question, “What do you believe will happen on 11/11/11”, the survey statistics at the beginning of the day on November 1st were as follows:
47% believe something good will happen on a global scale.
40% believe nothing significant will happen on a global scale.
14% believe something bad will happen on a global scale.
7174 people have voted in this poll to date.

For the question, “Do you feel lucky today”, the cumulative results to-date (as of the end of October, year 2011) were as follows:
71% felt lucky on the day they filled out the poll.
29% said they did not feel lucky that particular day.
5811 people have voted in this poll to date.

If previous experiments are any indication, the above percentages could change significantly over the next 11 days; particularly so on day 11/11/11.
Update (November 3, 2011, end of the day):
For the question, “What do you believe will happen on 11/11/11”, we have a minor percentage change. "Something Good" has dropped a tad. "Something Bad" has dropped a tad.
46% believe something good will happen on a global scale.
40% believe nothing significant will happen on a global scale.
13% believe something bad will happen on a global scale.
8199 people have now voted in this poll to date.

The “Do you feel lucky today” percentages remain unchanged. That vote count is now 6608. There are now some media reports that courthouse clerks are bracing for all the marriage license requests of people who want to be married on 11/11/11.
Update (November 7, 2011, Monday, 2:00 AM, Pacific Standard Time, USA):
Approaching 10K on Survey One (9797).
Update (November 7, 2011, Monday, 9:04 AM, Pacific Standard Time, USA):
Survey One reaches 10,000 votes.
46% believe something good will happen on a global scale.
41% believe nothing significant will happen on a global scale.
13% believe something bad will happen on a global scale.

Survey Two remains consistent at 8000+ votes.
71% felt lucky on the day they filled out the poll.
29% said they did not feel lucky that particular day.
Approximately 1:20 PM, For the first time in a long time the Survey Two percentages have changed.
70% felt lucky on the day they filled out the poll.
30% said they did not feel lucky that particular day.
8222 people have now voted.
The media reports have started about wedding chapels being booked solid for day 11/11/11.
As of 2:30 PM today (Monday, November 7, 2011), this page has had 10,969 visits via 147 countries/territories in the last 14-and-a-half hours.
For the month of November (as of 2:30 PM today, Monday, November 7, 2011), this page has had 66,233 visits via 180 countries/territories.
For this same month-to-date time frame here are some random country stats:
32,776 USA
3,681 Canada
1 Greenland (I guess they're not that interested...)
381 Brazil
125 Russia
2,713 Australia
6,752 UK
3,139 India
100 China
1 Afghanistan (understandable, they're kind of busy over there...)
354 Spain
1,537 The Continent of Africa
There are media reports that businesses around the world are having 11-11-11 sales, discounts, and deals this Friday. And no doubt some will probably extend through the weekend.

Tuesday, November 8, 2011

Well, today is the day that Asteroid 2005 YU55 will give us its regards. It will zip by earth inside the moon's orbit this afternoon in the USA and close to midnight in parts of Europe. Fortunately, the asteroid is scheduled to just give us a friendly wave, as apposed to a high-five.
As of 8:50 AM PST USA, the Survey Two results are back to 71% Yes and 29% No. Vote count at 8,712.
As of 9:30 AM, PST USA, November 8, 2011; the paradigmsearch.hubpages.com site has had 89,186 month-to-date pageviews. Have you signed up with HubPages yet?

Wednesday, November 9, 2011

There will be a National Emergency Alert Test in the U.S. today at 2:00 PM, Eastern Standard Time. Every TV broadcast, cable channel, satellite, and radio station is supposed to be a part of it.
Meanwhile, at ~ 7:40 AM PST, the Surveys One & Two percentages remain essentially unchanged to within one percentage point..
The U.S. stock market is unhappy with Italy. The DOW closed down ~390 points and the NASDAQ closed down 100+ points.
Survey percentages remain constant. Survey Two turnout approaching 10K (9,860).
It should be noted that it is already November 10th in Asia, Australia, Philippines, etc. In other words, 11.11.11 is already less than 24 hours away for many people.
4:00 PM PST USA (Nov. 9th ), Survey Two reaches 10,019 votes. Results remain steadfast.
71% felt lucky on the day they filled out the poll.
29% said they did not feel lucky that particular day.

Day 11.11.11 ~~ November 11, 2011

Day 11.11.11 has already begun in certain parts of the world. A good very early morning to New Zealand and Eastern Russia.
As 11.11.11 begins its march across the planet, here is the first of many Survey One and Survey Two archives
46% believe something good will happen on a global scale.
41% believe nothing significant will happen on a global scale.
12% believe something bad will happen on a global scale.
13,547 people have voted in this poll to date.

71% felt lucky on the day they filled out the poll.
29% said they did not feel lucky that particular day.
10,894 people have voted in this poll to date.
Meanwhile, in the U.S it is the morning of November 10th; in Europe it is the afternoon; in Asia it is night. It is interesting to note that Russia has 11 time zones.
undefined

11/11/11; Friday, November 11, 2011: The Metaphysics Experiment

Many philosophies believe that everything happens for a reason.
It is possible that you have arrived at this page because it was destiny for you to do so.
Apparently there is a link on this (or another) page which for some reason is meant specifically for you. This page does not know which link that is; only you do.
Look for and try to sense the link or links that have the potential for a positive effect on your future: something that could introduce a new chain of thought; provide new information; or provide a new opportunity.
Can’t find anything that seems to have potential? Then look for something that’s simply interesting to you (that may be the key).
Can’t find anything that interests you? Oh well, looks like it’s not your turn just now. Check back when your sixth sense says to do so.

11/11/11; Friday, November 11, 2011: Notes

Maybe God/Karma/Higher-Power/Fate/Destiny/Synergy exists; maybe not.
The fatal flaw of logic is it presupposes awareness of all relevant premises. This is seldom the case. The best one can hope for is a favorable probability.
Look for the spaces between your thoughts.
===================================


Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2011


11.11.11 : ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ ΤΗΣ ΘΕΪΚΟΤΗΤΑΣ (συμπληρωμένο)

Είδαμε πολλές πτυχές του εαυτού μας κατα τη διάρκεια της εξελικτικής μας πορείας και τώρα ξέρουμε ότι ο πιο γρήγορος τρόπος να αλλάξουμε την πραγματικότητα είναι να ανεβάσουμε τη δόνησή και να συνδεθούμε με την αλήθινή μας φύση. Ξέρετε ποιοι είστε; Έχετε συνδεθεί με την πραγματική φύση σας, με το λόγο για τον οποίο βρίσκεστε εδώ στη Γη; Έχετε συνειδητοποιήσει το σκοπό για τον οποίο βρίσκεστε εδώ; Ξέρετε την αξία της δικής σας δόνησης; Νιώθετε την αλλαγή;

Το Φως γίνεται πιο δυνατό, καθώς ευθυγραμμιζόμασε με τη Θεϊκή Συνειδητότητά μας στα τελευταία βήματα της εξελικτικής μεταμόρφωσής μας. Οι τριπλές ενέργειες της 11ης Νοεμβρίου 2011 είναι μία ενεργοποίηση της Θεϊκότητας μέσα στην ανθρωπότητα. Έτσι θα ανοίξουν οι Πύλες της Αλήθειας μας και της Ανάληψής μας. Μας έχει δοθεί η δυνατότητα να συνδεθούμε με τη θεϊκή μας φύση. Στις 11/11/11 οι Πύλες θα ανοίξουν και το πρώτο κύμα Θεϊκών Ενεργειών θα φτάσει σε κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί. Θα μας θυμίσουν ότι είμαστε αιώνια πνευματικά όντα γεννημένα από την Ενέργεια της Πηγής.

Όταν συνδεόμαστε με την Αλήθεια μας και βλέπουμε πέρα από την προσωπικότητά μας και το εγώ μας, ανακαλύπτουμε το μεγαλείο μας, την αγάπη, την εσωτερική ομορφιά, την αθωότητα και την αξία που περιέχονται μέσα μας. Είναι καιρός να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα σε μας και την Πηγή. Με το να δεχόμαστε και να εκπέμπουμε αυτές τις ενέργειες ανεβάζουμε τη συλλογική συνειδητότητα και αλλάζουμε την εξελικτική μας πορεία. Αυτές οι θετικές ενεργειακές αλλαγές είναι το αποτέλεσμα και η πραγμάτωση της ετοιμότητάς μας για μεταμόρφωση και μας δείχνουν το δρόμο που οδηγεί στη ειρήνη, την ελευθερία, το Φως και την αγάπη.

Τα τελευταία εκατομμύρια χρόνια η ανθρωπότητα τελειοποίησε τον ανθρώπινο ρόλο σε όλες του τις μορφές. Τώρα φτάσαμε σ’ ένα σημείο που δεν έχουμε άλλη επιλογή απο το να εξελίχθούμε. Καθε δόνηση μπορεί να μεταβληθεί. ‘Οπως το νερό μπορεί να μετατραπεί σε ατμό ή πάγο, έτσι και η ανθρωπότητα με την βοήθεια της συναισθηματικής Αλχημείας μπορεί να μεταστραφεί από το φόβο στην αγάπη.

Για να αναληφθούν οι άνθρωποι μαζί με τη Γη και να κάνουν τη Χρυσή Εποχή πραγματικότητα, πρέπει να συντονιστούν με τη συχνότητα του Φωτός και της Αγάπης. Μόνο αυτή η συχνότητα χρειάζεται για το πνευματικό μας ταξίδι. Αυτοί οι καιροί σηματοδοτούν το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας καινούριας. Η δομή της ζωής μας καθώς και οι πεποιθήσεις που την αντιπροσωπεύουν αλλαζουν ριζικά. Η πραγματικότητα όπως την ξέρουμε αλλάζει με κάθε νέο κύμα από τις ενέργειες που εκπέμπονται από τις Πύλες. Είναι καιρός να διεκδικήσουμε το δικαίωμα να μετέχουμε στη Θεϊκή Φύση μας και να θυμηθούμε ότι είμαστε όντα Αγάπης και Φωτός.

Ήδη ξέρουμε πώς είναι το να μη γνωρίζουμε τίποτα για τη θεϊκότητά μας, τη δύναμή μας, τη σοφία και την αγάπη από τη Πηγή. Τώρα είμαστε συνδεδεμένοι με την αλήθεια μας. Προερχόμαστε από την Ενέργεια της Πηγής και βρισκόμαστε εδώ για να πραγματώσουμε το δυναμικό μας.

Υπάρχουν πολλά επίπεδα αλήθειας και πολλά μονοπάτια που οδηγούν στον ίδιο προορισμό και είναι καιρός να κάνουμε τις καλύτερες επιλογές που είναι διαθέσιμες και να οδηγήσουμε το Πνεύμα μας προς το Φως.

Βιώνουμε την Ανάληψη σε μια πραγματικότητα που βρισκόμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε εμείς οι ίδιοι. Η Γη ανεβαίνει προς τις υψηλότερες διαστάσεις, όπου η ειρήνη και η αγάπη αποτελούν τη βάση της ζωής. Είναι στο χέρι μας να δημιουργήσουμε τα δικά μας μονοπάτια. Ο σκοπός μας είναι να ανακαλύψουμε τη δική μας αλήθεια και να την διευρύνουμε σε συνειδητότητα αγάπης και φωτός. Τώρα είναι ο καιρός να εκφράσουμε την αλήθεια μας και μάλιστα να γίνουμε εμείς οι ίδιοι η αλήθεια μας.

Περισσότερα στη ΠΗΓΗ

Ασπασία :  Ελπίζω οι περισσότεροι από εμάς να αναγνωρίζουμε πως είμαστε ενεργειακά όντα, σημαντικές οντότητες που συν πράττουν και συμβάλουν στο Παγκόσμιο γίγνεσθαι.  Πολλοί θα έχουν ακούσει για Πύλες ή αστρικές Πύλες.  Η γη πέρασε από την εποχή των ιχθύων και της σιωπής, στην νέα εποχή του Υδροχόου και της πνευματικότητας.  Εν όψη της ευθυγράμμισης της μάνας γαίας στον κεντρικό άξονα της συνένωσης Ήλιου - γης, τα ενεργειακά πεδία συνενώνονται, ώστε να βοηθήσουν στην ανέλκυση όλων των οντοτήτων του γνωστού σε μας κόσμου, του δικού μας κόσμου, σε ανώτερο επίπεδο αυτογνωσίας και πνευματικής δράσης.
Η ενεργοποίηση του ενεργειακού πεδίου, μας ζητά να είμαστε εν εγρηγόρση στην επικείμενη ευθυγράμμιση. Πολλοί μιλούν για έλευση άγνωστων σε μας οντοτήτων του διαστήματος, με άλογο τρόπο αυτού του πραγματικού.  Αυτές οι οντότητες πάντοτε είναι πανταχού παρούσες, μόνον που σε μας είναι αδύνατη η αναγνώριση της ύπαρξής τους. λόγω των διαφορετικών διαστάσεων.  Ανοίγοντας οι ορίζοντες της αίσθησης, της αντίληψης και κατανόησης του Παγκόσμιου Έργου, μας καλεί να συνενώσουμε τις υπο-ομάδες (τα πολλά διαφορετικά δικά μας 1) σε ΕΝΑ , στο ΕΝΑ, αυτό που είναι και η βάση της αρχής της δημιουργίας Ζωής . Δεν πρόκειται για κάποια άμεση μετάβαση, αλλά για μία επίπονη και απαιτητική προσωπική και μοναχική εργασία, την στιγμή που θα σημάνει ή που ήδη έχει αρχίσει , το εσωτερικό μας καμπανάκι ειδικά για αυτούς που ρέπουν ή είναι δεκτικοί προς αυτήν την κατεύθυνση.   Η ανώτερη και απώτατη γνώση κρύβεται κωδικοποιημένη στον ιστό ή στον άξονα ή στο DNA της υπόστασής μας, για το οποίο  οι "εργάτες του φωτός" θα βοηθήσουν την ανθρωπότητα, να ξεπεράσει τα μέχρι σήμερα γνωστά και τετριμμένα, τους φόβους της, αντιμετωπίζοντας την νέα Ανατολή, του Νέου Ήλιου, την νέα πορεία.   Πολλοί θα προσπαθήσουν να κρατήσουν την ανθρωπότητα μακριά από την διεργασία αυτή με κάθε τρόπο, το ζούμε ήδη στις μέρες μας, κρατώντας την απασχολημένη με αλλότρια τεχνάσματα και εμπόδια, εικόνες και αποπροσανατολισμούς.  Οι πιο μυημένοι, γνωρίζουν καλλίτερα το νόημα αυτό. 
Δεν υπάρχει τυχαιότητα, όλα έχουν την βαθύτερη ουσία τους, μόνον που γίνονται αντιληπτά με διαφορετικότητα ή ακόμα και παραβλέπονται ως ασταθή. 
Υπάρχουν κάποιοι που υποστηρίζουν πως το σπειροειδές DNA μας αποτελείτο από 12 σπείρες τράπεζας δεδομένων, αλλά με τις γενετικές παρεμβολές παρέμειναν ή αδρανοποιήθηκαν, απομένοντας μόνον 2 ενεργές, μέσω του οποίου επετεύχθη η αποσύνδεση των πληροφοριών, και η διασκόρπισή τους. 
Χρειάζεται εκ μέρους μας εξαιρετικά μεγάλη προσοχή, από την στιγμή που υπάρχουν πολυπληθείς πραγματικότητες και επιρροές.  Το μόνον σίγουρο σημείο εκκίνησης, είναι αυτό που κατέχει ο καθένας μέσα του, η δική του αλήθεια, αναπόσπαστο κομμάτι μιας μεγαλύτερης.
Καλή εξερεύνηση
http://human-philosophie.blogspot.com/2011/11/111111.html
===============================================
===========================================
==========================================
 TheCall Detroit 11.11.11

On November 11–12, 2011, thousands from across America will gather to Ford Field (Home of the Detroit Lions) to fast, pray and cry out to God. We will gather to this city that has become a microcosm of our national crisis—economic collapse, racial tension, and the shedding of innocent blood of our children in the streets and of our unborn.

But the place where they say there is no hope, God has chosen as His staging ground for a great communal healing and His house of prayer for all nations. Therefore, we are calling the nation to a 24-hour solemn assembly, daring to believe that Detroit’s desperation can produce a prayer that can change a nation.

Come and take your place on the wall in Detroit, where we will ask God to send fire on our hearts, to forgive our national guilt and establish justice in our land.
============================================

================================

=============================================
σχόλιο ydroxoos-woodiiis = κάποιοι (και όπως δείχνουν τα πράγματα ,είναι πολλοί)πάνε να εκμεταλευτούν με νουμερολογίες ,αριθμολογίες,προφητείες κι άλλες απατεωνιές τον κάθε αφελή που θα σταθεί να τους ακούσει ,για να του ρουφήξουν το ''μεδούλι'' ,να του φάνε λεφτά ή και να τον ξεγελάσουν και να τον βάλουν στην κάθε αίρεση τους...(για να μην αναφέρω και απαγωγές για ανθρωποθυσίες)

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥΣ...
ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!!!!








ΠΡΟΤΑΣΗ ΒΟΜΒΑ : Κλειδώστε την δραχμή με το δολάριο και το χρέος σε ευρω θα εξαϋλωθεί

 

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2011

Below is my proposal for Greece to return to economic stability.
Greece’s public debt is in euros. It is estimated at 360 billion euros.  In US Dollar terms that’s currently $500 billion.  If Greece exits the Eurozone it will bring the entire currency union to the brink of collapse.  
Let’s say Greece exits the Eurozone and adopts the US Dollar as its de facto currency for a five-year transition period.  The value of the euro will collapse vis-a-vis the US Dollar from the current US$1.35/€ to a possible US$0.70/€ assuming a roughly 50% decline in the euro’s value.  Such a euro collapse is entirely possible if Greece abruptly exits the Eurozone and is followed by talk of other Eurozone countries following suit.  Due to the devalued euro the Greek debt will then calculate to $250 billion in US dollar terms, or a 50% debt reduction in dollar terms.  Remember, at its introduction in 1999, the euro was traded at US$1.18/€ but by October 26, 2000 it had fallen to an all-time low of US$0.8228/€.  Also, this is not like the ‘haircut’ proposed last month which would result in a €100 billion debt reduction, at most, with the added risk of a credit event. 
The US Federal Reserve can help Greece meet its financing needs during the five year transition period by lending to the Bank of Greece at favorably low interest rates.  The US Federal Reserve is a privately-held institution and it has lent funds to central banks in the past via swap arrangements:
The Bank of Greece will authorize an initial money supply in New Drachmas in order to exchange or swap for US dollars with the Federal Reserve.  The New Greek Drachma will be pegged to the US Dollar at an initial exchange rate of 30 GRD/1 USD.  The New GRD will not circulate during the five-year transition period to prevent currency fluctuation.  The GRD money supply during the five-year transition period will be used strictly for swaps with the Federal Reserve.  For five years Greece’s debt obligations and any budget deficits will be covered by the Federal Reserve funds swapped for the New GRD.  After the five-year transition period Greece will introduce the New GRD as its official currency.
This plan will boost American investment in Greece, including investment from Greek-Americans who will proudly participate.  A trade treaty between Greece and the US can be signed eliminating all import tariffs between the two countries.  American tourism to Greece will be boosted as the currency in both countries will be the same for the next five years.  Drilling for gas and oil in Greece’s Exclusive Economic Zone can be contracted to US companies.  Greece will buy military hardware solely from the US as part of the new arrangement.  Bank deposits will return to Greek banks as threats of a default will be diminished. 
Greece’s debt interest costs will be reduced considerably.  Sound fiscal management should result in a primary budget surplus. Greece can continue the liquidity swaps with the Federal Reserve until it can issue sovereign bonds in the open market at interest rates favorable to Greece.
This will install confidence in the new Greek economy and we will immediately see the light at the end of the tunnel.
Georgios Gialtouridis
Boston, MA
olympia.gr 

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

11:11:11 Η ΜΕΡΑ ΤΩΝ ILLUMINATI!ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;;; ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ...Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!

ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣ Ή ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ Ή ΚΑΤΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ!
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΥΛΗ...
ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ...


11:11:11 and Attack 9/11 were foretold by Illuminati card game in 1995 ! Falliing Clock Tower in Tokyo 11:11 Illuminati Predicts - Must see!

3 Eye Opening Awakening 11:11:11 Phenomena Satanic Symbol 666 Beast Mark Satanic 3 Eye Spiral Light Nibiru Ufo Hybrid Alien Reptilian Vampires
Δείτε και άλλα βίντεο και άλλες απόψεις...






ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 11-11-11 ΠΟΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ? ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

-Φέτος τον Οκτώβριο θα έχουμε 5 Κυριακές, 5 Δευτέρες και 5 Σάββατα.
Αυτό συμβαίνει μόνο κάθε 823 χρόνια !!!!!

Αυτά τα συγκεκριμένα έτη είναι γνωστά ως «Moneybags» ("σακούλες λεφτά")

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΘΡΙΛΕΡ ΤΟΥ ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΥ HOLLYWOOD..







ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ TRAILER ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ VIDEOGAME OΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ Elder Scrolls V Skyrim ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ 11.11.11





ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ?????


ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΑΝ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΔΡΑΚΟ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ..


ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ??????????


ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 11-11-11 ???????? ΠΟΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ??

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΤΩΝ 300 !!
''ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ''
Η καινούργια ταινία για την αρχαία Ελλάδα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 11-11-11 !!!
Αλλά γιατί 11-11-11 ?????
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΕΜΑΤΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕΣΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΕΣ ΜΕ ΚΕΡΑΤΑ...
ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ;;; ΠΟΙΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ;;;
ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ!
ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΕΝΑ ΞΕΡΩ:

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΚΟΡΠΑ!






ΙΒ'7και έγινε πόλεμος στον ουρανό . Ο Μιχαήλ και οι άγγελοι του πολέμησαν ενάντια στον δράκο. Και ο δράκος πολέμησε μαζί με τους άγγελος του και δεν μπόρεσε να κερδίσει και δεν βρέθηκε χώρος για αυτούς στον ουρανό. Και τότε ο δράκος, αυτό το αρχαίο μεγάλο φίδι που ονομάζεται διάβολος ή σατανάς και που πλανεύει όλο τον κόσμο, βλήθηκε πάνω στην γη μαζί με τους αγγέλους του

Αλλά ο Κύριος θα τους χαλάσει τα σχέδια που ετοιμάζουν για να καταστρέψουν τον ελληνικό λαό.

Θα γίνει το αντίθετο, Θα γίνει πόλεμος...






πηγη


































ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές