Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΩΔΥΝΗ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.


Πότε : Τετάρτη, 1 Φεβρουάριος 2012
Ώρα: από τις 8:00 μ.μ. μέχρι τις 8:30 μ.μ.
Τοποθεσία: ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Μια τέτοιου είδους συλλογική κινητοποίηση πρέπει να ακολουθήσει το μεγαλύτερο μέρος των πολιτών και αφορά στην παρούσα φάση την ΔΕΗ.  Προσωπικά πιστεύω πως θα πρέπει να επεκταθεί σε τρόφιμα, καύσιμα, μέχρι ότι μπορεί να φανταστεί κανείς.  Στην περίπτωση της ΔΕΗ, εκτός του χαρατσιού, συνάδει επίσης με κάθε είδους ανεξέλεγκτη προσχεδιασμένη και ύπουλη αύξηση, όπως της πράσινης επενδυτικής μακακίας της ΔΕΗ.  Δηλαδή να σου ζητούν να πληρώνεις για να επενδύσουν οι κεφαλαιούχοι σε πράσινα άλογα και να σου κλέβουν τέλος το παράγωγό του, βλέπε "ΗΛΙΟΣ" με κατ'  ευθείαν εξαγωγή στην Γερμανία !!!.
Στα τρόφιμα όχι μόνον για τις απαράδεκτες αυξήσεις τιμών (κυρίως λόγω των χρηματιστηριακών τιμών των πρώτων υλών όπως σιτηρά), αλλά και για την υποδιέστερη ποιότητα τους (ας θυμηθούμε τα σαπάκια που έχει βρει ο ΕΦΕΤ κατόπιν ελέγχων κατά καιρούς από κρέατα εισαγωγής μέχρι χυμούς) καθώς και την ελαχιστοποίηση των θρεπτικών τους ουσιών, όπως φρούτα. Χωρίς να αναφέρομαι στα μεταλλαγμένα  τους.  Άρα ενώ μιλούν για δημόσια υγεία την υποδαυλίζουν περίτρανα, χωρίς να γίνεται άμεσα αντιληπτή, εκτός αν είσαι ενεργός και σωστά ενημερωμένος πολίτης.  
Καύσιμα,  και πάλι όχι μόνον για τις τιμές, αλλά για την διεθνή αποσταθεροποίηση που προξενούν με πρόσχημα επικείμενους πολέμους, ώστε το επόμενο βήμα είναι τα κόκκινα λαμπάκια ανόδου των χρηματιστηριακών τιμών. Πάλι δεν αναφέρομαι στις τόσες εφευρέσεις εναλλακτικών ενεργειακών πηγών, γνωστές αλλά κρυφές από την αρχαιότητα. Αυτό όμως είναι άλλο θέμα.
Πολλά ακόμα παραδείγματα θα μπορούσαν να παρατεθούν.  Διαπιστώνουμε λοιπόν, πως μια μικρή τόση δα κίνηση εκ μέρους μας, μπορεί να επιφέρει τεράστια αναστάτωση στο κεφάλαιο, αρχικά σε Εθνικό επίπεδο και στην σίγουρη περίπτωση εξάπλωσής του, σε παγκόσμιο.
Τόση είναι η δύναμη των πολλών, αλλά δυστυχώς αδαών και φαινομενικά ανήσχυρων ανθρώπων, που δεν φροντίζουν να μπουν στον κόπο να αντιληφθούν την δύναμή τους, εξ αιτίας του κοντόφθαλμου της καθημερινότητάς τους και την έλλειψη εμπιστοσύνης πρώτα στους εαυτούς τους.

ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΕΙΝΟΙ !!!

Ασπασία

Πότε : Τετάρτη, 1 Φεβρουάριος 2012

Ώρα: από τις 8:00 μ.μ. μέχρι τις 8:30 μ.μ.

Τοποθεσία: ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΗ-ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ!

ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕΥΜΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ. ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΗΝΥΜΑ!!!!!.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Το "απαγόν" ή σβήσιμο είναι άλλη μία μοναδική μορφή διαμαρτυρίας που χρησιμοποίησαν τον Σεπτέμβριο του 2002 οι αργεντινοί καταναλωτές για να ακυρώσουν τις αυξήσεις στο ρεύμα και σε άλλα κοινωνικά αγαθά κοινής ωφέλειας. Έσβησαν ταυτόχρονα τα φώτα για ένα τέταρτο σε όλη τη χώρα! Τη βύθισαν στο σκοτάδι και ανάγκασαν κυβέρνηση και εταιρείες σε άτακτη υποχώρηση!
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !!!!!!!!!!!!!


ΥΣ : Την είδηση την έλαβα μέσω email από το ΕΠΑΜ (Καζάκης)
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές