Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ!!!

Τούρκοι καταδρομείς «επισκέφθηκαν» στρατόπεδο ειδικών δυνάμεων στην Θράκη!


Η είδηση δεν είναι σημερινή, αλλά αφορά περιστατικό που συνέβη πριν έναν περίπου χρόνο. Και είναι ένα περιστατικό που παρέμεινε κρυφό, προκειμένου να μην γίνει γνωστή η ανικανότητα των Ελληνικών αρμοδίων αρχών. Μέσα από την συγκεκριμένη είδηση αυτό που απογυμνώνεται, είναι η ανικανότητα των Ελληνικών Υπηρεσιών Ασφάλειας που λειτουργούν στην Θράκη (ΕΥΠ κ.α.), ενώ ταυτόχρονα πετάγεται στο καλάθι των αχρήστων οποιαδήποτε αναφορά στην περιβόητη "ελληνοτουρκική φιλία".
Πριν έναν περίπου χρόνο, λοιπόν, ένα τουριστικό λεωφορείο με τουρκικές πινακίδες, το οποίο είχε ως επιβάτες μόνο τούρκους άνδρες νεαρής ηλικίας –μεταξύ 20 και 27 χρόνων-, επισκέφθηκε το χωριό Νέα Σάντα της Ροδόπης. Οι τούρκοι νεαροί περιηγήθηκαν στο χωριό και έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περίμετρο του στρατοπέδου ειδικών δυνάμεων που επαναλειτουργεί τα τελευταία 2 χρόνια. Αφού, λοιπόν, οι νεαροί τουρίστες είδαν όλα τα αξιοθέατα, μετά από 3 ώρες επιβιβάσθηκαν στο λεωφορείο που τους περίμενε και αναχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Όμως, δυστυχώς, ενώ όλα έδειχναν πως επρόκειτο για μία τουριστική επίσκεψη των «φίλων» γειτόνων, η συνέχεια εξελίχθηκε πολύ δραματικά για την Ελληνική πλευρά, όταν μία εβδομάδα αργότερα οι υπηρεσίες ασφάλειας ειδοποίησαν τους συνοριοφύλακες της περιοχής (και αυτοί τους κατοίκους του χωριού Νέα Σάντα) πως πρόκειται να επισκεφθεί το χωριό ένα λεωφορείο από την Τουρκία, στο οποίο θα υπάρχουν τούρκοι καταδρομείς! Βέβαια, έμειναν άφωνοι οι "αρμόδιοι" όταν πληροφορήθηκαν πως η επίσκεψη αυτή είχε ήδη γίνει μία εβδομάδα πριν...!

Μία εβδομάδα αργότερα, λοιπόν, οι πληροφοριοδότες των Ελληνικών αρχών ειδοποίησαν για την άφιξη 50 τούρκων καταδρομέων. Να ελέγξουμε τις «πηγές» ή τους υπεύθυνους; Από τις εξελίξεις, οι πηγές αποδεικνύεται πως είτε απέχουν πολύ από τις πληροφορίες που μεταφέρουν, είτε συνεργάζονται κυρίως με την «απέναντι» πλευρά. Βέβαια, οι υπηρεσίες ασφάλειας της χώρας μας μέσα από το συγκεκριμένο περιστατικό αποδεικνύονται περίτρανα ανίκανες να προστατεύσουν την χώρα ακόμη και από εισόδους μεγάλων ομάδων που αποτελούνται από στρατιώτες – καταδρομείς.

Τι έκαναν, όμως, οι τούρκοι καταδρομείς στο συγκεκριμένο στρατόπεδο; Προφανώς «επισκέφθηκαν» ένα σημείο μείζονος ενδιαφέροντος για την Τουρκία. Και το ενδιαφέρον αυτό οι μυστικές υπηρεσίες (ΜΙΤ) της Άγκυρας το έχουν δείξει από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του στρατοπέδου ειδικών δυνάμεων που υπάρχει στη Νέα Σάντα Ροδόπης. Έχουν υπάρξει πάρα πολλές απόπειρες συλλογής πληροφοριών για το συγκεκριμένο στρατόπεδο. Έχουν υπάρξει πάρα πολλές συλλήψεις μουσουλμάνων της περιοχής που αποπειράθηκαν να φωτογραφίσουν τις εγκαταστάσεις του συγκεκριμένου στρατοπέδου. Έχουν υπάρξει συλλήψεις και τούρκων τουριστών που με διάφορες προφάσεις παρέμειναν στην περιοχή και αποπειράθηκαν να συλλέξουν οπτικές πληροφορίες για το στρατόπεδο που έχει γίνει στόχος της ΜΙΤ. Βέβαια, άγνωστος είναι ο αριθμός των επιτυχημένων προσπαθειών λήψης φωτογραφιών του Ελληνικού στρατοπέδου.

Εάν, τώρα, αναρωτιόμαστε όλοι μας πως είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά, ενώ η «ελληνοτουρκική φιλία» αποτελεί στόχο των κυβερνήσεων Ελλάδας και Τουρκίας, εμείς θα παρατηρήσουμε πως είναι προφανές ότι η φιλία αυτή απλά δεν υφίσταται. Όμως, φαίνεται πως η κυρία Μπακογιάννη έχει είτε άλλες εντυπώσεις, είτε άλλες πληροφορίες είτε άλλες γνώσεις και στοχεύσεις, αφού προ δύο μηνών (περίπου) ζήτησε την κατάργηση της βίζας εισόδου στην Ελλάδα από την Τουρκία. Δηλαδή, ζήτησε να μπαίνει ο οποιοσδήποτε τούρκος στην Ελλάδα, οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς να ελέγχεται. Προφανώς η κυρία Μπακογιάννη θέλει να αγνοεί την απώλεια της «ελληνοτουρκικής φιλίας» από την πλευρά της Άγκυρας.

Δεν γνωρίζουμε τι θα μπορούσε να συμβεί εάν δινόταν νωρίτερα η πληροφορία για είσοδο της συγκεκριμένης τουρκικής ομάδας καταδρομέων. Δεν γνωρίζουμε την ακριβή αντίδραση των Ελληνικών αρχών, αλλά κυρίως των Ελλήνων καταδρομέων, οι οποίοι εάν γνώριζαν την ύπαρξη τούρκων καταδρομέων θα αντιδρούσαν με ιδιαίτερο τρόπο που δεν θα ήταν αρεστός στην Άγκυρα.

Κωνσταντίνος
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές