Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΑΠΟ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΣΟΡΟ(Σ.ΚΑΤΑ) uptd


Ηλεκτρονικό περιοδικό της Εθνικιστικής Ενώσεως Ελλάδος

ΕΞΕΛΙΞΗ ΒΟΜΒΑ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΕΞΕΔΩΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΡΟΣ.

1 Φεβρουαρίου, 2012
by Λακεδαίμων Αππελαίος

undefined

Παρ’όλες τις διαβεβαιώσεις και τις δημοσιεύσεις για το Θέμα της εκδόσεως εντάλματος συλλήψεως εις βάρος του George Soros,από τη Ρωσσία,μέχρι αυτή τη στιγμή δεν επιβεβαιώνεται από καμμία επίσημη πηγή….
Εύχομαι αυτό να μην είναι μια φωτοβολίδα που θα σηματοδοτήσει την ίδρυση κάποιου νέου πολιτικού σχηματισμού…..γιατί εάν είναι έτσι,μόλις απέκτησε φανατικούς εχθρούς αυτός ο σχηματισμός…….
Υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα στη μπλογκόσφαιρα,καθώς και βίντεος αφιερωμένα στο θέμα…..δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση που να επιβεβαιώνει ή να καταδικάζει τη “φήμη” αυτή,αλλά δεν υπάρχει και καμμία αναφορά σε καποιο επίσημο πρακτορείο ειδήσεων…….

 

 

ΠΟΝΤΑΡΕ ΣΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΔΑΝΕΖΙΚΗΣ ΚΟΡΩΝΑΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ!

ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΟΥΝΚΕΡ; (ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ): http://olympia.gr/2011/07/05/dexia-luxembourg-cds/

ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ DEXIA ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ; Μονο η Dexia του Λουξεμβούργου σώνεται!

Από ποιούς; Μα από το Κατάρ! Όλως τυχαίως το αναφέρει και αυτό ο Καμμένος στο βίντεο, αποκαλώντας τον τ. πρωθυπουργό “Dealer”, όπως και ο Τσίπρας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: “Ποντάρισμα” μαμούθ 10 δις Ευρώ στην ισοτιμία του Ευρώ με διαχείριση της εταιρείας UNIGESTION στην οποία ο αδελφός του πρωθυπουργού βρίσκεται στον στρατηγικό σχεδιασμό.

Την ίδια στιγμή που οι γελοίοι του ΔΝΤ ζητούν “διαρθρωτικές αλλαγές” για να αποσαθρώσουν την κοινωνία, ο πρόεδρος της Ρωσίας συγκρούεται με τους συνεταίρους του τρόμου αφού πρώτα ρήμαξε τους ντόπιους ολιγάρχες – συνεργάτες του ΔΝΤ.

Έτσι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sibilla, εξέδωσε ένταλμα σύλληψης κατά του George Soros, στενού συνεργάτη του Γιώργου Παπανδρέου, του Στρως Καν κλπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στα ιταλικά ΜΜΕ ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Vladimir Putin εξέδωσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης εναντίον του «Τρομοκράτη Χρηματιστή George Soros»!

Πανικός στο διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα!

Αναλυτικά εδώ: Putin dichiara guerra a George Soros & Co. (Ο Πούτιν κηρύσσει πόλεμο στον George Soros & σια)

olympia
Έχουμε καί άλλες αναφορές που όχι μόνο επιβεβαιώνουν το ένταλμα σύλληψης αλλά εμπλέκουν ευθέως και τα παιγνίδια τής Goldman Sachs μέ τήν Ελλάδα..
Παπαδήμο Goldman Sachs και συγκυβερνώντες ετοιμαστείτε…
by Tom Heneghan, International Intelligence Expert
Tuesday January 24, 2012
Russian Prime Minister Vladimir Putin (left) vs financial terrorist George Soros
UNITED STATES of America – It can now be reported that the Russian Federation and its Prime Minister Vladimir Putin has issued an arrest warrant for noted financial terrorist and Hungarian bank dick, George Soros.
Russian Intelligence has fingered Soros for using cross-collateralized compounded Swedish and Danish foreign currency derivatives for the purpose of an attack on the Russian stock market.
Note: Soros use of these cross-collateralized compounded derivatives utilizing Luxembourg banks violates the terms of the Basil II European Union banking agreement.
Item: Both the IMF (International Monetary Fund) and European INTERPOL are preparing a “Red Notice” against not only Soros but Bush-Clinton Crime Family Syndicate financial stooge Marc Rich and his Swiss-based Richfield Commodities Brokerage firm.
Putin has also recently confronted Federal Reserve Chairman Bernard Bernanke and told him that the Russian Federation will no longer tolerate the use of individuals like George Soros and Marc Rich in massive foreign currency derivative fraud that is destabilizing the world economy.
In other words, folks, there will be NO backdoor QE3 using derivatives tied to George Soros and Marc Rich.
P.S. We can also divulge that the government of Greece has joined John Hancock insurance company in a class action lawsuit against the criminal U.S. banking giants Goldman Sachs and J.P. Morgan.
The class action lawsuit accuses both Goldman Sachs and J.P. Morgan of fraudulent sales practices in the marketing of bogus mortgage-backed securities from the year 2003 to 2007.
Goldman Sachs and J.P. Morgan sold these bogus financial instruments to the government of Greece while at the same time they were actually shorting these financial instruments in offshore hedge funds on the Isle of Man and the Cayman Islands.
P.P.S. At this hour the government of Greece is ready to leave the European Union and try to save their nation similar to that which took place in Iceland.


ειδαμε στο



=================================================

AΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο Πούτιν εξέδωσε ΔΙΕΘΝΕΣ ένταλμα σύλληψης εναντίον του Σόρος!;

undefined

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Μια είδηση - σόκ που κάνει το γύρο του διαδικτύου εδώ και κάποιες ώρες, έχει αναστατώσει τη μισή υφήλιο!

Πρόκειται στην ουσία,  για ένα ηχογραφημένο μήνυμα, απο μια φωνή που δείχνει να είναι γυναικεία αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, απλά πρόκειται για μια φωνητική μετάλλαξη απο κομπιούτερ, η οποία αναμεταδίδει ένα φοβερό κείμενο, το οποίο εάν είναι αλήθεια, τότε πρόκειται σίγουρα για την αρχή ενός πολιτικο-οικονομικού Αρμαγγεδδώνα!




Την είδηση φαίρεται να την έχει διαρρεύσει ο Tom Henenghan, ο οποίος είναι ειδικός σε Διεθνείς Ερευνες (International Intelligence Expert) και αφορά την ημερομηνία της 24ης Ιανουαρίου 2012!



Η είδηση που συνάγεται μέσα απο την απομαγνητοφώνηση του βίντεο είναι πάνω-κάτω η εξής:
Ο πρωθυπουργός και υποψήφιος Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, προχώρησε στις 24 Ιανουαρίου εντελώς αιφνιδιαστικά και με άκρα μυστικότητα, στην έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης εναντίον του οικονομικού τρομοκράτη και εγκληματία (όπως τον χαρακτηρίζει) Τζώρτζ Σόρος!

Η Ρωσική Μυστική Υπηρεσία (KGB) έχει καταδείξει τον Σώρος οτι χρησιμοποιεί μέσω διασταυρωμένων οικονομικών πυρών με συνάλλαγμα απο Σουηδία και Δανία με σκοπό να επιτεθεί στο Ρωσικό Χρηματιστήριο! Χρησιμοποιώντας αυτό το συνάλλαγμα μέσω των τραπεζών του Λουξεμβούργου και στήνοντας όλο αυτό το σκηνικό τρόμου, παραβιάζει καταφανέστατα τη νομοθεσία Basil II που υπογράφτηκε στην Ελβετία και αφορά τη συμφωνία της Ευρωπαικής Ενωσης για το τραπεζικό σύστημα!


Το ΔΝΤκαι η Ευρωπαική Ιντερπόλ ετοιμάζουν έναν κόκκινο συναγερμό εναντίον όχι μόνον του Σόρος, αλλά και του εγκληματικού οικονομικού συνδικάτου των Μπούς - Κλίντον, της οικονομικής εταιρείας του Μάρκ Ρίτς που βρίσκεται στην Ελβετία, ονόματι Richfield Commodities Brokerage.


Ο Πούτιν φαίρεται να έχει έρθει σε επαφή πρόσωπο με πρόσωπο με τον πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ Μπέρναρντ Μπερνάνκε και του δήλωσε οτι η Ρωσία δεν θα ανεχθεί άτομα σαν τον Σώρος και τον Μάρκ Ρίτς να παίζουν παιχνίδια συναλλαγματικής απάτης, παιχνίδια τα οποία θέτουν σε τεράστιο κίνδυνο την παγκόσμια οικονομία!


Σημειώνεται δε οτι η Ελληνική κυβέρνηση έχει προσφύγει στην νομική και ασφαλιστική εταιρεία John Hancock, η οποία και θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά εναντίον των τραπεζικών μεγαθήριων Goldman Sachs και J.P.Morgan!


Mε τη μήνυση αυτή, η εταιρεία κατηγορεί και τους δύο χρηματιστικούς οίκους για δόλιες πρακτικές που αφορούσαν την έκδοση swap και απόκρυψη του πραγματικού χρέους της Ελλάδας την τετραετία 2003-2007! Και οι δύο αυτές τράπεζες, πούλησαν τα προιόντα αυτά της απάτης ενώ την ίδια στιγμή αυτοί οι ίδιοι τα επένδυαν σε off shore εταιρείες hedge funds στα νησία Μαν και Κευμαν του Ειρηνικού!


Αυτή την ώρα, με άκρα μυστικότητα, η κυβέρνηση της Ελλάδας, είναι ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε. για να προσπαθήσει να σώσει τη χώρα (!!!) με τρόπο παρόμοιο με αυτόν που έγινε στην Ισλανδία!

Οπως καταλάβατε, η είδηση αυτή, αν είναι αληθινή, είναι κάτι παραπάνω απο Ατομική Βόμβα στα θεμέλια του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος!

Το δε απίστευτο της όλης ιστορίας, είναι οτι, μέσω της είδησης αυτής, βλέπουμε οτι η...κυβέρνηση Παπαδήμου παίζει...διπλό παιχνίδι!!! δηλαδή, τη μία επεξεργάζεται ακραίες λύσεις και μέτρα εναντίος του λαού μας κι απο την άλλη, ως δεύτερη Μάτα-Χάρι, συμμετέχει στην ....κάθαρση των διεθνών απατεώνων και στην αποκατάσταση του κύρους της πατρίδας! Δεν είναι απίστευτο; Η μάλλον εγώ θα έλεγα ΑΠΙΘΑΝΟ!

ΑΠΙΘΑΝΟ ΤΩΝ ΑΠΙΘΑΝΩΝ!!!!

Πολλά τα ερωτηματικά που συνάγονται μέσα απο αυτό το βίντεο, το οποίο σημειωτέον οτι κατέβηκε αρκετές φορές απο το Google You Tube χωρίς προειδοποιήσεις στους χρήστες που το ανέβαζαν. Ενα απο αυτά τα ερωτήματα, ασφαλώς και αφορά τη δική μας πλευρά και τις ενέργειες που φαίρεται να έχει κάνει μια κυβέρνηση, που υποτίθεται υποστηρίζει σθεναρά τα συμφέροντα των τοκογλύφων και των οικονομικών απατεώνων. Τι απο τα δύο συμβαίνει στα αλήθεια; Τι θα μπορούσαμε πραγματικά να πιστέψουμε απο αυτήν την ...ατομική βόμβα μεγατόνων που διαδόθηκε αστραπιαία στο διαδίκτυο;
Η μόνη αλήθεια πάντως που γνωρίζουμε όλοι είναι οτι ο Πούτιν σίγουρα δε χωρατεύει. Και πολύ πιθανώς, να προβεί σε ενέργειες που θα έχουν ως στόχο την υπερπροστασία της Ρωσίας χωρίς να διστάσει για τις όποιες συνέπειες. Το έχει αποδείξει εξάλλου πλειστάκις αυτό.

Εν τέλει, το βίντεο κλείνει με μια έκκληση προς τους πατριώτες στρατιωτικούς των ΗΠΑ, να υποστηρίζουν το σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και να προστατεύσουν τη πατρίδα απο τους οικονομικούς δολοφόνους και απατεώνες και να μην τολμήσει η κυβέρνηση του μπαράκ Ομπάμα να παράσχει στήριξη στις δύο αυτές τράπεζες που έχουν βαλθεί με δόλια μέσα να καταστρέψουν την οικονομία όχι μόνο της Αμερικής, αλλά και όλου του κόσμου!

Σημείωση ιστολογίου, την είδηση μπορέσαμε να την επιβεβαιώσουμε με τους αντίστοιχους ιστότοπους:  dailymail.co.uk, projectavalon.net, firstpost.com, stampalibera.com    

undefined
Διαβάστε επίσης το αποκαλυπτικό άρθρο: 
 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές