Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

HAARP

Χαρπουνίζοντας το HAARP

"the full instrument" HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) 
Η Πόλωσις του Λυκόφωτος Αποκαλύπτει Αόρατη Ακτινοβολία του HAARP της Κύπρου. Κάναμε ιστιοπλοΐα στο νησί της Αποκαλύψεως. Η Πάτμος είναι ένα μικρό Ελληνικό νησί στην Μεσόγειο όπου σχεδόν δυο χιλιάδες χρόνια πριν, σε μια ομιχλώδη σπηλιά ο Άγιος Ιωάννης οραματίστηκε την Αποκάλυψη.

Είχα φτάσει μέσω θαλάσσης με δύο φίλους μου, τον Vranas, ένα εξπέρ τοιχογραφιών και την σύζυγό του Kara, για να εξερευνήσουμε κάποιες ραδιενεργές πηγές νερού, ακριβώς βόρεια της Πάτμου στους Φούρνους. Μια απρόβλεπτη σειρά γεγονότων, ξαφνικά άλλαξε τα σχέδιά μας. Όμως αυτό μας
επέτρεψε να φωτογραφίσουμε την “λάμψη” η την υπογραφή από μια πραγματικού χρόνου εκπομπή του Αγγλικού ΗAARP από την Βρετανική βάση στην Κύπρο. Παρακάτω είναι οι χρονολογικές λεπτομέρειες των γεγονότων και μια σύντομη περιγραφή της αποκαλούμενης Βρετανικής στρατιωτικής συσκευής ΗAARP στην Νότια Κύπρο :
Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2005. Ένας σεισμός μεγέθους 6 της κλίμακας Ρίχτερ ταρακούνησε τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου στις 05:45 GMT, αλλά δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί η σοβαρές ζημιές. Το επίκεντρο ήταν σε μικρή απόσταση από το σημείο που είμαστε. Την ίδια μέρα ανακοινώθηκε γρίπη των πτηνών στην ίδια περιοχή της Ελλάδος. Ο υπουργός Γεωργίας ανακοίνωσε ότι μια μορφή γρίπης των πτηνών βρέθηκε σε μια φάρμα στο Αιγαίο πέλαγος, σε μικρή απόσταση από εκεί που μέναμε.
Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2005. Άλλος ένας σεισμός μεγέθους 6 της κλίμακας Ρίχτερ καταγράφηκε περίπου 45 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, στην θάλασσα του Ανατολικού Αιγαίου όπου μέναμε, σπέρνοντας τον φόβο και τον πανικό. Ο σεισμός είχε την ίδια ένταση και το ίδιο επίκεντρο όπως ο προηγούμενος που καταγράφηκε την Δευτέρα.
Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2005. Όλη την μέρα παρακολουθούσαμε και φωτογραφίζαμε μια αδιάλειπτη αλληλουχία αεροσκαφών να ψεκάζουν πάνω από την περιοχή του σεισμού. Οι χαρακτηριστικές “γραμμές” δεν διαλύθηκαν, αλλά αντίθετα γινόντουσαν μεγαλύτερες, σε τυπική διάταξη criss-cross. Σε λίγο ενώθηκαν και γίνανε μια ομιχλώδη μάζα “σύννεφων”. Η ασυνήθιστη δραστηριότητα κράτησε χωρίς διακοπή ολόκληρη την ημέρα. Μερικές φορές παρατηρούσαμε τέσσερα και πέντε αεροσκάφη, να κινούνται πάνω από το επίκεντρο του σεισμού ψεκάζοντας, έως ότου ανθίσανε απίθανα μεγάλα τεχνητά σύννεφα.
Περίπου στις 6 το απόγευμα παρατηρήσαμε για λίγο και φωτογραφίσαμε περίεργες γραμμές η ακτίνες να έρχονται από την θάλασσα από την κατεύθυνση της Κύπρου, Νότια των Φούρνων.Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι ο ήλιος ήταν στην αντίθετη πλευρά από την φωτογράφιση. Αυτό που φαινότανε σαν αδύναμες ακτίνες του ηλίου αποκλίνοντας από το κέντρο του σούρουπου ήταν σίγουρα κάτι άλλο. Γιατί ο ήλιος έδυε πίσω μας στην Δύση, ούτε καν στην γενική κατεύθυνση που κοίταζε η κάμερα.
Τι προκάλεσε αυτές τις μυστηριώδεις χρυσές ακτίνες του νοτιοανατολικού φωτός ? Μπορούμε μόνο να μαντέψουμε ότι ήταν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, η φωτοευαίσθητα σωματίδια που αντιδρούσαν στην πόλωση του λυκόφωτος, εξαιτίας κάποιου πομπού – φυσικού η τεχνητού – από την κατεύθυνση της Κύπρου. Οι φωτογραφίες μας δείχνουν ότι οι ακτίνες ενέργειας που ερχόταν από την θάλασσα, όντως αναπηδούσαν στα ανθρώπινα κατασκευασμένα σύννεφα ψεκάσματος και ξαναγύριζαν στην γη, για κάποιους ανεξήγητους λόγους.Οι ακτίνες δεν φαινόντουσαν τις επόμενες μέρες, και το πέταγμα των αεροσκαφών ξαναγύρισε στο φυσιολογικό για την περιοχή.
"the full instrument" HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program)
Όχι αληθινές ακτίνες Ηλίου. Όχι αληθινά σύννεφα.
ΨΕΚΑΣΜΑ. Για το ψέκασμα έχω γράψει αρκετά άρθρα και μάλιστα το “Μετεωρολογικός Πόλεμος” έχει γίνει κλασσικό στο είδος του και έχει αναδημοσιευτεί πολλές φορές. Καθώς και για το “Το ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΡΟ” http://miastala.com/s/?p=336Αν έχετε αγανακτήσει μετά από 11 χρόνια συστηματικού ψεκάσματος των ουρανών μας με χημικά και όχι μόνον, από τα αθόρυβα υπερηχητικά Boeing και από τα Orbs ηλεκτρικής αντιβαρύτητος. Τότε φτιάξτε ένα CB (ChemBuster).
HAARP σημαίνει High Frequency Active Auroral Research Project. Μια συνδυασμένη επιχείρηση της Αεροπορίας των ΗΠΑ και του Ναυτικού σε μια απομακρυσμένη βάση κοντα στην Gakona, Alaska. Το HAARP δημιουργεί συμφασικούς παλμούς εκατομμυρίων watt, οι οποίοι με την σειρά τους δημιουργούν κύματα υπερβολικά χαμηλών συχνοτήτων (ELF) για επικοινωνία με τα υποβρύχια σε κατάδυση και τομογραφία της Γης. Όσοι το κριτικάρουν λένε ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν όπλο μαζικής καταστροφής ελέγχου του νου και του καιρού. Ο Βρετανικός στρατός τώρα πειραματίζεται με μια υπερβολικά ακριβή υπέρ-σοφιστικέ έκδοση του HAARP στην μεγάλη βάση τους στην Νότια Κύπρο. Οι Κύπριοι έκαναν διαδήλωση έξω από αυτήν την βάση διαμαρτυρόμενοι για την χρήση μικρο κυματικών πύργων 60 μέτρων από τον Βρετανικό Στρατό και το NATO.
Οι Βρετανοί θρυλείται ότι δήλωσαν ότι το πρόγραμμα τους σκοπεύει το Ιράν και το Ιράκ, και ότι η Βρετανική εκδοχή έχει την ικανότητα, όπως το HAARP και ένα παρεμφερές σύστημα στην Νορβηγία (δες εδώ “Υπάρχει Ακόμα Χρόνος;” http://miastala.com/s/?p=4038) , να ανακλά τα εκατομμύρια watt των εκπομπών στα 8MHz στην ιονόσφαιρα για να ελέγχει τον καιρό, να καταστρέφει δίκτυα τηλεπικοινωνιών, και να διαταράσσει ολόκληρους πληθυσμούς, επάγοντας αλλαγές συμπεριφοράς με ELF, νευρολογικές διαταραχές και φυσικά τραύματα. “Οι φωτογραφίες μας δείχνουν ότι οι ακτίνες ενέργειας που ερχόταν από την θάλασσα, όντως αναπηδούσαν στα ανθρώπινα κατασκευασμένα σύννεφα ψεκάσματος και ξαναγύριζαν στην γη, για κάποιους ανεξήγητους λόγους.”
1Τι συνέβη; Φαίνεται ότι το Βρετανικό HAARP στην Βρετανική βάση στην Νότια Κύπρο έχει ένα μοιραίο ελάττωμα. Οι διαμορφώσεις του ηλεκτρομαγνητικών παλμών μπορούν να γίνουν “ορατές” όταν εκτεθούν σε συγκεκριμένες ατμοσφαιρικές διαταραχές. Φαίνεται ότι το λυκόφως (όταν ο ήλιος είναι κάτω από τον ορίζοντα) μερικές φορές περιορίζει τις δονήσεις των σωματιδίων προς μια κατεύθυνση (πόλωση), επιτρέποντας στα κύματα να φανούν σαν ακτίνες ανακλώμενου φωτός που έρχονται από την κατεύθυνση της Κύπρου. Όντως αν οι τουρίστες μπορούν μερικές φορές να φωτογραφίσουν τους συμφασικούς παλμούς εκατομμυρίων watt του HAARP στο πλάσμα του λυκόφωτος. Τότε αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα για τον Βρετανικό στρατό. Διότι τέτοιες φωτογραφίες μπορούν θεωρητικά να αναλυθούν από αντιπάλους και να αποκαλύψουν την κατεύθυνση της εκτονώσεως, το εύρος των κυμάτων, η άλλη πολύπλοκη δραστηριότητα για να αναπτύξουν ισχυρά συστήματα παρεμβολής και να εξουδετερώσουν μελλοντικές “εφαρμογές” του Βρετανικού HAARP ! Η διόρθωση ενός τέτοιου σφάλματος μπορεί να στοιχίσει πολλά εκατομμύρια, επικίνδυνα χαμένο χρόνο, η να αποδειχτεί αδύνατο.
Ποιος την πλήρωσε;
Δευτέρα 31Οκτωβρίου 2005. Λίγες μέρες μετά αφού κυκλοφόρησαν αυτές οι φωτογραφίες , ένας Βρετανός κυβερνητικός αξιωματούχος πιεζόταν να παραιτηθεί σύμφωνα με ισχυρισμούς ότι είχε σπάσει υπουργικούς κανόνες σε σχέση με μια εταιρεία ελέγχου του DNA. Οι πραγματικοί παράμετροι δεν έχουν σημασία εδώ, γιατί οι λειτουργικές λεπτομέρειες του HAARP είναι άκρως απόρρητες και πιθανότατα ποτε δεν θα δοθούν στο κοινό. Πάντως όταν μοιραία λάθη ανακαλύπτονται, είναι σίγουρο ότι ένας αντιστοιχος υπουργός θα την πληρώσει.
Την ίδια ημέρα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είπε ότι οι Ελληνικές αρχές μπορούν να επιτρέψουν την διακίνηση πουλερικών στο Ανατολικό Αιγαίο γιατί με το δεύτερο τεστ δεν βρέθηκε ιός.
Η ασυνήθιστη πτητική δραστηριότητα πάνω από το επίκεντρο του σεισμού μπορεί να ήταν μέρος της επιδείξεως των τέταρτης γενιάς τζετ. Κατά την διάρκεια των οποίων η Ελλάδα επίσημα κατέθεσε το αίτημά της για 30 μαχητικά αεροσκάφη Lockheed Martin F-16 Block 52+, από τις ΗΠΑ, για να καλύψει τις ανάγκες της αεράμυνας για τα επόμενα 15 έτη. Η εκτίμηση των 30 νέων τζέτς για διάδρομο Αιγαιου του ΝΑΤΟ μπορεί να ήταν αρκετή αιτία για ένα ζωντανό τεστ του HAARP !!!
Αναφορά από τον ©Peter Fotis Kapnistos, φωτογραφίες από την © Kara Pietrina, 27 Οκτωβρίου 2005
Κάνε κλικ στις εικόνες να τις δεις μεγάλες.
23
45
67
8

πηγή http://www.terrapapers.com/?p=3629

ΠΗΓΗ: http://afipnisoy.blogspot.com/2012/03/haarp_21.html#ixzz1pmTIte2O

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές