Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

ANONYMOUS???ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ...

ΑΠΑΤΗ και οι ANONYMOUS και μάλιστα ΜΕΓΑΛΗ!



Πρόσφατα ανακαλύψαμε ότι η δολοφονία-σφραγίδα του Αμερικανού στελέχους της CIA στην Ελλάδα το 1975 από τη 17ΝΟΕ δήθεν , ήταν τελικά επίτευγμα μυστικών υπηρεσιών ελεγχόμενων από Σιωνιστές καθώς ο Γουέλς θεωρούνταν διπλός πράκτορας κάτι που δεν έπρεπε να ξέρουμε εμείς μέχρι σήμερα.
Με αυτή τη δολοφονία η 17ΝΟΕ «φυτεύτηκε» σκόπιμα στο υποσυνείδητό μας από την προπαγάνδα των ΜΜΕ ως δήθεν «αριστερή» οργάνωση και τα συμβόλαια θανάτου που εκτελούσε για λογαριασμό ξένων πολυεθνικών λάμβαναν παραπλανητικά πολιτικό περιεχόμενο καθώς οι επαγγελματίες δολοφόνοι συνόδευαν κάθε εκτέλεση με μία αόριστη «αριστερή» προκήρυξη γεμάτη μπουρδολογήματα που προσπαθούσε να αποπροσανατολίσει τον κοσμάκη από τους πραγματικούς εντολείς, τα κίνητρα και τους χρηματοδότες αυτών των δολοφονιών. Το ότι ο Γουέλς εκτελέσθηκε από πράκτορες και ότι έναν σύνδεσμο της 17ΝΟΕ και του ΕΛΑ που ζούσε στην Ελλάδα τον έσωσε και τον φυγάδευσε η MOSSAD (!) … δεν τα ακούσαμε στις ειδήσεις, ούτε έγιναν πρωτοσέλιδα γιατί απλά θα μας προσγείωναν γρήγορα στην πεζή πραγματικότητα και θα παύαμε να κοιτάμε «αριστερά» κι εντός Ελλάδας για τους πραγματικούς ενόχους. Θα γελούσαμε πολύ διαβάζοντας άρθρο στα ΝΕΑ που θα προσπαθούσε να μας πείσει ότι
οι καθυστερημένοι της 17ΝΟΕ είχαν άνθρωπο στην Αμερικανική Πρεσβεία (γελάστhttp://www.blogger.com/img/blank.gifε!) και όχι το αντίστροφο που είναι και το αυτονόητο, δηλαδή η Πρεσβεία να έχει δικό της άνθρωπο που συνέστησε την οργάνωση παρίστανε τον αριστερό τρομοκράτη.
Έτσι εξηγείται γιατί τα τρομοκρατικά χτυπήματα δεν είχαν ΚΑΜΙΑ απολύτως σχέση με το κοινό αίσθημα για απόδοση δικαιοσύνης. Οι περισσότερες δολοφονίες αφορούσαν ανθρώπους σε θέσεις-κλειδιά και όχι πραγματικά διεφθαρμένους καπιταλιστές που ευθύνονταν για τη δυστυχία της λαϊκής τάξης.
Έτσι εξηγείται πολύ εύκολα επίσης γιατί σε μία τόσο μικρή χώρα η αστυνομία ποτέ δεν «ακούμπησε» πραγματικά τις πάνοπλες και πάμπλουτες τρομοκρατικές οργανώσεις για ολόκληρες δεκαετίες και όλες οι συλλήψεις αφορούσαν συνήθως «τρομοκράτες», νεαρής ηλικίας, με χαμηλό δείκτη μόρφωσης και νοημοσύνης και μηδενική επιχειρησιακή ικανότητα. Κι αυτές οι ειδήσεις για τη σύνδεση 17 ΝΟΕ με τη CIA και τη MOSSAD , αποσιωπήθηκαν και δεν πήραν διαστάσεις γιατί δεν βόλευαν το σύστημα.


Ομοίως δεν προβλήθηκε καθόλου η σχέση του δολοφόνου της Τουλούζης με τις Μυστικές Υπηρεσίες του Ισραήλ και της Γαλλίας. Υποχρεωθήκαμε να γνωρίζουμε ότι επρόκειτο για στέλεχος της Αλ Κάιντα αποκλειστικά που αυθόρμητα απέκτησε ολόκληρο οπλοστάσιο και αποφάσισε να επιτεθεί σε αθώους ανθρώπους αντί στους πραγματικούς ενόχους. Για άλλη μία φορά δηλαδή βλέπουμε την αναντιστοιχία του χτυπήματος με το κοινό αίσθημα περί δικαιοσύνης . Ακόμα και οι μουσουλμάνοι έμειναν εμβρόντητοι από τις άσκοπες αυτές δολοφονίες που μόνο σκοπό είχαν να δημιουργήσουν το κατάλληλο κλίμα ώστε οι Σιωνιστές να μπουν σε ειδικό πρόγραμμα προστασίας με έξοδα του Γαλλικού κράτους. Χρειαζόταν δηλαδή μία ΚΑΛΗ αφορμή για να αναγκάσουν τους Γάλλους να επωμισθούν έξοδα που μπορεί να αφορούν ακόμα και την συμμετοχή των Γάλλων στρατιωτών στην υπεράσπιση του Ισραήλ από το ΙΡΑΝ. Ο νεκρός της Τουλούζης δεν θα μας πει ποτέ ποιος του προμήθευσε τα όπλα , ποιος τον πλήρωσε να πραγματοποιήσει αυτό το προβοκατόρικο χτύπημα και ποιος του υποσχέθηκε ότι δεν θα συλληφθεί για ότι κάνει.


Αντιθέτως για τους δήθεν «αντιστασιακούς» Anonymous … γίνονται συνεχείς αναφορές και πολύωρα αφιερώματα στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ του συστήματος μέσα από τα οποία δημιουργούν στον κόσμο μία ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΗ αντίληψη για τη συγκεκριμένη ομάδας χάκερ.
Προκειμένου οι Anonymous να «φυτευθούν» στη συνείδησή μας ως «αντιστασιακοί» και δήθεν ενάντια στο σύστημα, το ίδιο το σύστημα φρόντισε σε παγκόσμιο επίπεδο να διαφημίσει τα δήθεν χτυπήματά τους σε διάσημες ιστοσελίδες όπως της CIA κλπ . Και βέβαια δεν προκάλεσαν καμία απολύτως ζημία απλά δεν επιτρεπόταν η πρόσβαση λόγω φόρτου στο διαδίκτυο που η ίδια προβολή της «δράσης» ενέτεινε. Όμως το σύστημα ήταν υπερβολικά γενναιόδωρο στο να τους διαφημίσει.
Κι αφού μας «έπεισαν», με το μυαλό τους πάντα (!), ότι πρόκειται για νέους που «αντιστέκονται» και χτυπούν το σύστημα και όχι για πράκτορες, ήρθε ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι να μας δείξει ότι οι «δίκαιοι» ANONYMOUS … πρωτοστάτησαν στις δήθεν «αυθόρμητες» επαναστάσεις στην Τυνησία, την Αίγυπτο, τη Λιβύη και τώρα στη Συρία! «Επαναστάσεις» που όλοι ξέρουν ΠΟΙΟΙ τις χρηματοδότησαν και τι ήθελαν να πετύχουν μέσα από τους εμφυλίους που προκάλεσαν με προβοκάτσιες και δολοφονίες αμάχων από ξένους πράκτορες και που τα ΜΜΕ τις απέδιδαν στους καθεστωτικούς.
Ο συνειρμός που ήθελαν να προκαλέσουν στους άσχετους τηλεθεατές ήταν πολύ συγκεκριμένος: Οι «αποτελεσματικοί» , «αγανακτισμένοι» , “δίκαιοι» , «αυθόρμητοι» και «ηρωικοί» ANONYMOUS που επιτέθηκαν στην ιστοσελίδα της CIA … (άρα μην πάει το μυαλό σας ότι είναι πράκτορες υπηρεσιών! (γελάστε τώρα!) ) … συντάχθηκαν με τους «δίκαιους» αγώνες των «αυθόρμητων εξεγερμένων» των Αραβικών χωρών που εντελώς ξαφνικά σταμάτησαν να μισούν τα γεράκια του ΝΑΤΟ και του Ισραήλ και ικέτευαν τους Σιωνιστές να βομβαρδίσουν τους «κακούς» ηγέτες όπως ο Καντάφι ,ο Ασάντ κλπ.


Όταν οι Έλληνες Χάκερ κατέβαζαν εκατοντάδες σελίδες στα Σκόπια και έβαζαν στη θέση τους την Ελληνική Σημαία… τότε δεν ακούγαμε τίποτα από τα ΜΜΕ των νταβατζήδων. Και όταν συνέλαβαν κάποιους ως χάκερ για επίθεση στη σελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης …δεν μπορούμε να ξέρουμε αν όντως οι ίδιοι είχαν κάνει αυτό το «χτύπημα» ή έγινε από το σύστημα προκειμένου να βρεθεί μια καλή αφορμή για να συλληφθούν και να σταματήσουν να ενοχλούν με τον ειλικρινή τους πατριωτισμό τις γειτονικές χώρες-προτεκτοράτα των Σιωνιστών. Άλλωστε προκειμένου να εκφοβισθούν διάφοροι έλληνες blogger , το σύστημα δεν δίστασε να κατασκευάσει πλαστά στοιχεία που θα επέτρεπαν την παραβίαση οικογενειακού ασύλου και την εισβολή στα σπίτια των ενοχλητικών δημοσιογράφων.
Όπως και με την περίπτωση του Indymedia που χρηματοδοτούσαν σιωνιστές χρηματιστές , έτσι και με τους ANONYMOUS και τους «αυθόρμητους εξεγερμένους» που επίσης χρηματοδοτούνται από την Παγκόσμια Τραπεζική Μαφία … παρατηρούμε ότι ξεκινούν από διαφορετικές αφετηρίες αλλά τελικά καταλήγουν να εξυπηρετούν το ίδιο ακριβώς σχέδιο και φυσικά ΟΥΔΕΠΟΤΕ πλήττουν τα συμφέροντα των Σιωνιστών ,αντίθετα τα εξυπηρετούν προς όλες τις κατευθύνσεις.
«Επαναστάσεις» , «εξεγέρσεις» …δήθεν αυθόρμητες κι ασύνδετες σε όλον τον πλανήτη και τελικά … ολοένα περισσότερες χώρες γίνονται με το ζόρι μέλη του ΝΑΤΟ και φιλοξενούν ξένες στρατιωτικές βάσεις, ολοένα εξαφανίζονται οι ΚΡΑΤΙΚΕΣ Κεντρικές Τράπεζες και τη θέση τους παίρνουν με τη βία , ιδιωτικές που τελούν υπό τη διοίκηση της BIS και ολοένα μεγάλες κρατικές εταιρίες άντλησης πετρελαίου και άλλων φυσικών πόρων περνούν με το ζόρι στα χέρια ελάχιστων πολυεθνικών πίσω από τις οποίες βρίσκονται Τεράστια Τραπεζικά Ιδρύματα μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού.

http://mideastsolidarity.files.wordpress.com/2009/01/gazaunschool.jpg?w=500Παντού επιτέθηκαν οι ANONYMOUS αλλά όχι στο Ισραήλ. Παντού «ήρθε» η Αραβική Άνοιξη σε μουσουλμανικά κράτη … αλλά στην πολύπαθη Γάζα που βομβαρδίζονται σχολεία και καίγονται ζωντανά μικρά παιδιά … δεν ακούστηκε ούτε ένα σύνθημα. Ούτε φυσικά το ΝΑΤΟ σκέφθηκε ποτέ να βοηθήσει τους Παλαιστίνιους της Γάζας όπως τους «καταπιεσμένους» Λίβυους και Σύριους.



Ούτε ο Σαρκοζί βομβάρδισε το Ισραήλ όπως έκανε στη Λιβύη , ούτε έστειλαν τους μισθοφόρους της Λεγεώνας των Ξένων να υπερασπιστούν τους άμαχους Παλαιστίνιους.
Ξαφνικά το Indymedia κάνει λόγο για το ΝΟΣΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΜΠΕΡΙΑΛΙΑΣΜΟΥ για να μετριάσει τις αντιδράσεις των αναρχικών στις ξεκάθαρα ιμπεριαλιστικές τακτικές των τοκογλύφων που χρηματοδοτούν το Indymedia. Ο Ιμπεριαλισμός δεν είναι πλέον και τόσο κακός όσο οι τυχόν αντισημίτες .Αυτό είναι το μήνυμα προς τους ανεγκέφαλους αναρχικούς: «Μην ασχολείστε με την Τρόικα, μην ασχολείστε με τον Παπαδήμο, μην ασχολείστε με τους χουντικούς νόμους που περνάνε στα κρυφά …αλλά ασχοληθείτε με όσους κρατούν μία Ελληνική Σημαία.» Αυτοί είναι εχθροί του Indymedia, της αναρχίας, των ΙΩΝ και των πρακτόρων των ξένων υπηρεσιών. Αυτές είναι οι εντολές του συστήματος φυσικά.
 

Η συνέχεια εδώ

 ειδαμε στο


πηγη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές