Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΤΩΝ ΜΜΕ

Είδατε ειδήσεις;

undefined
 Γιώργος Τράγκας
Είδατε πώς ιεραρχούν τα γεγονότα και τη προεκλογική κίνηση οι υπεύθυνοι των ειδήσεων στα MEGAΛΑ και ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ κανάλια; Τα δύο κόμματα που είναι πρωταίτια της Εθνικής Οικονομικής καταστροφής και της υποθήκευσης της χώρας, τα δύο κόμματα που όλα τα δημοσκοπικά ευρήματα δείχνουν ότι προκαλούν αποστροφή στον ελληνικό λαό, «κυριαρχούν» χρονικά σε όλα τα δελτία!

Με στημένα πλάνα μέσα σε κλειστούς και απόλυτα ελεγμένους χώρους (αραία, αραία καμία σαρανταραία) και με ειδικές αστυνομικές δυνάμεις να περιφρουρούν τους χώρους για να μην προκληθούν επεισόδια από την αγάπη και τις αυθόρμητες εκδηλώσες λατρείας χιλιάδων πολιτών, Βενιζέλος και Σαμαράς ανταλλάσσουν σε τόνους εντός πολιτικού σαβουάρ βίβρ, «πυρά» που προκαλούν μειδιάματα!

Ο πρόεδρος του αποτεφρωμένου Πασόκ καλεί τον προέδρο του «Πολιτικού χειμώνα» να κάνει αυτοκριτική, διότι ο ίδιος ήδη την έχει κάνει… Έχει ζητήσει συγγνώμη και επομένως …καθάρισε!!!! Ο άλλος φωνάζει «δώστε μου την δύναμη να διαπραγματευτώ» και υπόσχεται ότι δεν θα κοπεί ο 13ς και 14ος ενώ γνωρίζει και έχει ήδη υπογράψει ότι θα κοπούν!!!

Μόνο στο δελτίο του Mega τα δύο κόμματα που δεν θέλει να τα ακούει και να τα βλέπει ο κόσμος, ανάλωσαν το ήμισυ του χρόνου, ενώ για τα υπόλοιπα κόμματα, δόθηκε ελάχιστος χρόνος και ελάχιστα δευτερόλεπτα στους πολιτικούς αρχηγούς, Τσίπρα, Κουτέλη, Καμμένο, Μπακογιάννη. Ο καθένας καταλαβαίνει ότι πρόκειται για μία εκτεταμένη πλύση εγκεφάλου που έχει στόχο μία ύστατη προσπάθεια συσπείρωσης, των ήδη αποσυσπειρωμένων βάσεων των δύο κομμάτων (στο 32,5% είναι Πασόκ-Ν.Δ. όπως αναφέρει η τελευταία έρευνα της MRB για το Real.gr).

Οι δυνάμεις κατοχής, οι γερμαναράδες, η Τρόϊκα και όλοι εκείνοι οι διαχρονικοί συνεργάτες τους θέλουν οπωσδήποτε μία Μνημονιακή συγκυβέρνηση. Εγώ δεν πρόκειται να σας πω ψέματα. Το σύστημα έχει πάρει όλα τα μέτρα του, φοβούμενο ριζική ανατροπή του. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε μία ευκαιρία στις 6 Μαϊου να τιμωρήσουμε παραδειγματικά και να σαρώσουμε φθαρμένα και οξειδωμένα πρόσωπα και συμπεριφορές που έκαναν τη χώρα «σκιάχτρο τρόμου» για όλη την Ευρώπη. Όλους αυτούς που έδωσαν την αφορμή στους ξένους ηγέτες να χρησιμοποιούν την κατάσταση του ελληνικού λαού ως απειλή και «επιδημική νόσο» για τους δικούς τους λαούς, εάν δεν εφαρμόσουν εκείνοι μέτρα αυστηρής λιτότητας!

Οι λαοί ξεσηκώνονται: Διαδηλώσεις στη Τσεχία. Πρόωρες εκλογές - λόγω λιτότητας - στην ισχυρή οικονομικά Ολλανδία. Αυτοκτονίες, λουκέτα και μαζικές αντιδράσεις στην Ιταλία. Στο παρά πέντε για να εκραγεί το ηφαίστειο στην Ισπανία. Λόγω μετανάστευσης στην Αφρική, αραιώνει ο πληθυσμός στην Πορτογαλία. Παντού είναι έτοιμοι…. Και ίσως εμείς είμαστε η σπίθα στο φυτίλι που θα φέρει την αλλαγή πολιτικής σε ολόκληρη την Ευρώπη…

Μην μασάτε, μην φοβάστε, εκείνοι έχουν να χάσουν και όχι η πλειοψηφία ενός λαού ο οποίος επί τρία χρόνια υφίσταται τα πάνδεινα χωρίς να ερωτάται και χωρίς να του δίνουν καμία ουσιαστική ελπίδα. Μόνο ψέμα και «ευσεβείς πόθους», για ανάκαμψη μετά το 2020, ή το 2030, ενώ προ μηνών οι πολιτικοί απατεώνες και μειοδότες που ΑΚΟΜΗ κυκλοφορούν ελεύθεροι, έλεγαν στον ελληνικό λαό ότι το 2012, άντε αρχές του 2013 θα ξαναβγεί η χώρα στις αγορές!!!!!

Επαναλαμβάνω, Κυριακή 6 Μαϊου. Έχουμε μία ιστορική ευκαιρία να δείξουμε ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ότι ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ με την δόλια υποθήκευση της χώρας και από τους εγκάθετους ξένων δυνάμεων που μετέτρεψαν την περιοχή σε αποικία, δεν θα μείνουν ατιμώρητα και ως έχουν! Κατά τα άλλα, όταν βλέπετε ή όταν ακούτε την αυτοκριτική, τις συγγνώμες και τις νέες «μαγιονέζες» του δικομματισμού, έχετε την ευχέρεια του ΖΑΠΙΝΓΚ!!!!

Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως, παντρεύεται η Λαγκάρντ… Λέω να στείλουμε στην κοπέλα κανένα δωράκι για τον γάμο της… από αυτά που μας περισσεύουν(!)… Να μην λέει ότι είμαστε και αγενείς!!!


 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές