Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Τα Σκόπια παραδέχονται τα ψεύτικα στοιχεία περί 1,5 εκατομμυρίου "Μακεδόνων" σε Ελλάδα και Βουλγαρία
24.09.11


Κορυφαίος διπλωμάτης των Σκοπίων παραδέχτηκε ότι το Υπουργείο Εξωτερικών της χώρας του δεν διαθέτει στοιχεία ότι 700.000 "Μακεδόνες" ζουν στην Ελλάδα και άλλοι 750.000 στη Βουλγαρία, και ότι δεν έχει παράσχει στον Τύπο τέτοια στοιχεία!


Ο υπουργός Εξωτερικών της πΓΔΜ Νίκολα Ποπόσκι αντέκρουσε έτσι ένα προπαγανδιστικό άρθρο που δημοσιεύθηκε τον περασμένο Αύγουστο στην εφημερίδα Dnevnik, το οποίο ανέφερε ότι 750.000 "εθνικοί Μακεδόνες" ζουν στη Βουλγαρία, 700.000 στην Ελλάδα, 120.000 στην Αλβανία, 85.000 στη Σερβία, 12.000 στο Κοσσυφοπέδιο, 15.000 στη Ρουμανία, και 315.000 στην Τουρκία! (Διαβάστε το σχετικό άρθρο μας Το παραλήρημα συνεχίζεται: Μειονότητα 700.000 "Μακεδόνων" στην Ελλάδα ισχυρίζεται το Σκοπιανό ΥΠΕΞ


Ο Ποπόσκι, ο οποίος βρέθηκε στη Σόφια στις αρχές του μήνα  για να υπογράψει Μνημόνιο Συνεργασίας με τον Υπουργό Εξωτερικών της Βουλγαρίας Νικολάι Μλαντένοφ για την ένταξη της πΓΔΜ στην ΕΕ, δήλωσε ότι το ΥΠΕΞ των Σκοπίων δεν είχε παράσχει τα στοιχεία που επικαλέστηκε η εφημερίδα Dnevnik.

Υπενθυμίζουμε ότι τα στατιστικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν παραδοσιακή προπαγάνδα της ΠΓΔΜ, δημοσιεύθηκαν σε άρθρο με τίτλο "Η απογραφή των γειτόνων έφαγε τους Μακεδόνες"

Η προπαγάνδα του Αυγούστου στην οποία επιδόθηκε ο Σκοπιανός Τύπος, ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τις πολιτικές των Σκοπίων προς τις γειτονικές τους χώρες τα τελευταία 20 χρόνια. Πολιτικές πλήρεις εθνικισμού και προπαγάνδας που το μόνο που καταφέρνουν είναι να επιδεινώνουν ολοένα και περισσότερο τις διμερείς σχέσεις.

MacedoniaHellenicLand.Eu
με πληροφορίες από novinite.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές