Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (2)

ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ Η ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΟΡΝΕΙΑ - ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΒΟΛΟ!


Καμπανάκι κινδύνου για διασπορά αφροδίσιων και άλλων μολυσματικών νοσημάτων χτυπά η Διεύθυνση Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας,
μετά τα πρόσφατα γεγονότα που καταγράφηκαν στην Αθήνα με παράνομες ιερόδουλες. Στο Βόλο σύμφωνα με πληροφορίες έχουν συλληφθεί για παράνομη πορνεία έως και 15 κυρίως έγχρωμες γυναίκες, οι οποίες όμως δεν εξετάστηκαν ποτέ ιατρικά.


Χθες ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγείας κ. Δημήτρης Ζαρίφης με δική του πρωτοβουλία επικοινώνησε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας ζητώντας τη συμβολή της Αστυνομίας σε μία πρωτοβουλία που στόχο έχει στην ιατρική εξέταση όσων γυναικών συλλαμβάνονται να εκδίδονται παρανόμως.

Όπως επεσήμανε ο κ. Ζαρίφης μιλώντας στην εφημερίδα  ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, η Διεύθυνση Υγείας εκτελεί τακτικούς και έκτακτους ελέγχους σε 15 περίπου ιερόδουλες, οι οποίες εργάζονται νόμιμα και μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάποιο ανησυχητικό στοιχείο. Όμως το πρόβλημα υπάρχει με ορισμένες γυναίκες κυρίως Νιγηριακής καταγωγής, οι οποίες εκδίδονται χωρίς εγκεκριμένη άδεια και φυσικά χωρίς να έχουν ελεγχθεί ιατρικά.

«Μετά από καταγγελίες που δεχτήκαμε διαπιστώθηκε πως στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας έχουν γίνει συλλήψεις κυρίως έγχρωμων γυναικών για παράνομη πορνεία, οι οποίες όμως δεν εξετάστηκαν όπως θα έπρεπε από γιατρούς. Ο αριθμός τους δεν υπερβαίνει τις 15 γυναίκες, όμως κανείς δεν μπορεί να πει συγκεκριμένο αριθμό, μιας και μπορεί να υπάρχουν κι άλλες είτε μετανάστριες είτε όχι, οι οποίες εκδίδονται παράνομα αλλά δεν έχουν συλληφθεί ποτέ», σχολίασε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγείας.

Χθες συμφωνήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας αλλά και με το Νοσοκομείο Βόλου και ειδικότερα με το Τμήμα Αιμοδοσίας να ξεκινήσει μία συντονισμένη προσπάθεια για την εξέταση παράνομων ιερόδουλων.

«Εκείνο που θα γίνεται είναι πως όταν η αστυνομία συλλαμβάνει κάποια γυναίκα να εκδίδεται παράνομα, τότε θα την οδηγεί με τη συνοδεία αστυνομικών στο Νοσοκομείο για εξετάσεις, μετά από παραπεμπτικό που θα εκδίδει η Διεύθυνση Υγείας έτσι ώστε να διαπιστωθεί εάν νοσεί από AIDS ή από άλλα αφροδίσια ή και μεταδιδόμενα νοσήματα, ακόμη και ηπατίτιδα», εξήγησε ο κ. Ζαρίφης.

Ο ίδιος επεσήμανε πως στην Αθήνα το ΚΕΕΛΠΝΟ έχει στη διάθεσή του ένα γρήγορο τεστ το οποίο βγάζει άμεσα αποτελέσματα, το οποίο όμως δεν υπάρχει εδώ στο Βόλο. Πάντως, συμπλήρωσε, πως ακόμη και η αιματολογική εξέταση στο Νοσοκομείο του Βόλου αλλά και η εξέταση από δερματολόγο αφροδισιολόγο μπορεί να επιφέρει αποτελέσματα, στην περίπτωση που βρεθεί κάποια γυναίκα με μολυσματικές ασθένειες.
dailynews24

Read more: http://orthoboulos.blogspot.com/2012/05/blog-post_5550.html#ixzz1vO2F5wmr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές