Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ANONYMOUS VS ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέο μήνυμα των Ελλήνων υποστηρικτών των Anonymous (#OpGreece) εναντίον Χρυσής Αυγής!




Σύμφωνα με πληροφορία που έφτασε πριν λίγο, αναρτήθηκε νέο βίντεο-μήνυμα των 
Ελλήνων υποστηρικτών των Anonymous που
εξαπολύει επίθεση εναντίον μελών της Χρυσής Αυγής. 

Όπως έγινε γνωστό πρίν από μερικές ημέρες η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής είχε πέσει θύμα σφοδρής δικτυακής επίθεσης από τους Έλληνες υποστηρικτές των Anonymous με αποτέλεσμα να βρίσκεται εκτός λειτουργίας για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Επιπροσθέτως ως συνέχεια της επίθεσής τους, όπως φαίνεται, οι Anonymous ανάρτησαν πρίν από λίγο μήνυμα κειμένου με προσωπικά δεδομένα μελών της Χρυσής Αυγής στον σύνδεσμο [εδώ], ανόιγοντας ουσιαστικά «δικτυακό» πόλεμο με το νεοεισαχθέν κόμμα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. 

Όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει από το συνοδευτικό μήνυμα κειμένου που ανάρτησαν, η στόχευση γίνεται σαφώς εναντίον συγκεκριμένων στελεχών της Χρυσής Αυγής (ακόμα και εναντίον του προέδρου του κόμματος κ. Μιχαλολιάκου) αναρτώντας προσωπικά τους δεδομένα στο Διαδίκτυο (κάτι που σίγουρα ξεφεύγει από τα όρια της νομιμότητας). Πολλά απο τα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει πιθανόν αποκτήθηκαν με μεθόδους hacking, ενώ όπως αναφέρουν στο τέλος του μηνύματος τους έχουν στην διάθεσή τους τις «περίεργες» (κατά την εκτίμησή τους) αναζητήσεις που έχει πραγματοποιήσει μέλος της Χρυσής Αυγής από τον προσωπικό του υπολογιστή (κάτι που είναι φυσικά αδύνατον να επιβεβαιωθεί). Αξιοπερίεργο είναι όμως το γεγόνος, με ποίον ακριβώς τρόπο αποκτήθηκαν δεδομένα όπως εκλογικοί αριθμοί, ΑΦΜ,ΑΜΚΑ, Αριθμοί Δελτίων Ταυτότητας, Διευθύνσεις οικίας κ.α. 

Πιθανολογούμε οτι οι Έλληνες υποστηρικτές των Anonymous, όπως αφήνουν να διαφανεί στο μήνυμά τους απέκτησαν πρόσβαση σε προσωπικό υπολογιστή μέλους της Χρυσής Αυγής που είχε τα συγκεκριμένα στοιχεία στην διάθεσή του σε ψηφιακή μορφή. 

Στον αντίποδα, αναγνώστης – υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής που επικοινώνησε πριν λίγο με την συντακτική ομάδα του SecNews μετά την δημοσιοποίηση του θέματος, χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο χτύπημα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ως «οργανωμένο πολιτικό χτύπημα κάτω από την μέση ενόψει εκλογών από κέντρα και παράκεντρα εξουσίας που τρέμουν την ξαφνική άνοδο της Χρυσής Αυγής στην εξουσία» 

Δείτε το αναρτημένο βίντεο όπως κυκλοφορεί στο Youtube:
 
Με την κίνησή τους αυτή οι Έλληνες υποστηρικτές των Anonymous επιδιώκουν σίγουρα μια δυναμική παρέμβαση στην πολιτική ζωή του τόπου εκφράζοντας την αντίθεσή τους για το νεοεισαχθέν κόμμα στην Ελληνική Βουλή, ενώ το όνομα που έδωσαν στην επιχείρηση είναι το «#OpSunBurn». Μάλιστα το συγκεκριμένο μήνυμα διαπιστώσαμε οτι κυκλοφορεί ήδη μεταφρασμένο στο Twitter ΚΑΙ στα αγγλικά [δείτε εδώ], το οποίο οι Anonymous αποστέλουν ήδη σε κλειστά groups και ιστοσελίδες του εξωτερικού για ενημέρωσή τους και άμεση ανάρτηση. 

Η συντακτική ομάδα του SecNews παραμένει στην διάθεση και των δύο πλευρών, για αμφίπλευρη,ολοκληρωμένη και αξιόπιστη ενημέρωση των αναγνωστών μας.
secnews.gr


http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/05/anonymous-opgreece.html

ΠΗΓΗ: http://afipnisoy.blogspot.com/2012/05/anonymous-opgreece.html#ixzz1vgGml9LM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές