Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κυβερνήστε ή δώστε τα κλειδιά στη Χρυσή Αυγή!

XA KORINTHOS

Θα σας διηγηθώ μια μικρή ιστορία – είμαι σίγουρος από τις δεκάδες που κυκλοφορούν – για να συνειδητοποιήσουμε γιατί η Χρυσή Αυγή έφτασε στο 7%, ήτοι στις 450.000 ψήφους Ελλήνων πολιτών (σε… μεραρχίες τους μετράει ο Μιχαλολιάκος!)

Τοποθεσία Άγιοι Ανάργυροι Κορινθίας. Μια κυρία πηγαίνει στο εξοχικό της για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Φτάνει στο σπίτι της και έκπληκτη βλέπει τις κλειδαριές αλλαγμένες και κάμποσους Πακιστανούς να έχουν καταλάβει την ιδιοκτησία της!!! Πρώτο σοκ…

Η συνέχεια κωμικοτραγική, αλλά πικρά αληθινή. Η γυναίκα πηγαίνει στην αστυνομία, όπου ο αξιωματικός υπηρεσίας της λέει ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα και πρέπει να έχει εισαγγελική παραγγελία για το… αυτονόητο! Δεύτερο σοκ…

Η γυναίκα πηγαίνει στην Εισαγγελία, όπου της λένε ότι και ο Εισαγγελέας δεν μπορεί να κάνει άμεσα τίποτα, μιας και θα πρέπει να υποβληθεί η σχετική μήνυση και να ακολουθηθούν οι – χρονοβόρες – δικαστικές διαδικασίες για… έξωση των «εποίκων»! Τρίτο σοκ…

Όσο κι αν ακουστεί παράξενο, τη λύση στην εν λόγω κυρία την έδωσε η… γειτόνισσα. Πήγαινε, της είπε, στον τοπικό σύνδεσμο της Χρυσής Αυγής. Τα παιδιά θα σε βοηθήσουν!

Η γυναίκα, απελπισμένη πήγε στη Χρυσή Αυγή και ακούστε τη συνέχεια. Τρία μέλη της κατέφθασαν στο υπό κατάληψη σπίτι της και με τη γνωστή… πειθώ τους, σε πέντε λεπτά οι Πακιστανοί καταληψίες είχαν πάρει το «τρένο της μεγάλης φυγής»!

Για την ιστορία η Χρυσή Αυγή στην Κορινθία κατέγραψε το υψηλότερο ποσοστό της – γύρω στο 11% - και πώς να μη το καταγράψει, από τη στιγμή που ουσιαστικά έχει αντικαταστήσει το ίδιο το κράτος και μάλιστα με «άμεσο» και «αποτελεσματικό» τρόπο.

Ας μην κρυβόμαστε, λοιπόν, πίσω από το δάχτυλό μας. Οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ουσιαστικά εγκατέλειψαν τον πολίτη στην μοίρα του και το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν η διαπλοκή με τους νταβατζήδες, η ρεμούλα και οι μίζες, χτίζοντας παράλληλα ένα πελατειακό σύστημα με τα «εκλεκτά» κομματόσκυλά τους.

Η Αριστερά από την πλευρά της, με τα ψευτοϊδεολογήματά της, ουσιαστικά «ποινικοποίησε» όποιον τολμούσε να μιλήσει για λαθρομετανάστες (χαρακτηριστική η περίπτωση της Υπατίας και ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ) και τους κόλλαγε την ταμπέλα του «φασίστα» και του «ξενόφοβου». Αποτέλεσμα, η πρωτεύουσα να έχει μετατραπεί σε γκέτο και η χώρα μας να έχει γίνει ο δημοφιλέστερος προορισμός του κάθε πικραμένου πάνω στον πλανήτη Γη!

Τώρα, λοιπόν, που χάθηκε η μπάλα γενικώς υπάρχει μόνο μια λύση, αν βέβαια θέλουμε να αποφύγουμε το αιματοκύλισμα ως κοινωνία. Να κυβερνηθεί η χώρα με γνώμονα το συμφέρον του Έλληνα πολίτη. 
Δυστυχώς αν κρίνω από την πρώτη μετεκλογική εβδομάδα καμία, μα καμία πολιτική δύναμη δεν πήρε το μήνυμα της κάλπης και όλοι τους συνεχίζουν τα πολιτικά τους παιχνίδια στις πλάτες του ελληνικού λαού.
Ως πότε;

Γιώργος Μιχαλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές