Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Τρίτοι εργατικότεροι στον κόσμο οι Έλληνες

Τουρλή Μαρία

Τρίτοι εργατικότεροι στον κόσμο οι Έλληνες

Τεμπέληδες παγκοσμίως οι Ολλανδοί, οι Γερμανοί και οι Άγγλοι. Οι πιο εργατικοί στην ΕΕ οι Έλληνες σε απόσταση αναπνοής απο τους πρώτους παγκοσμίους.

Απίστευτα είναι τα αποτελέσματα μιας νέας έρευνας, η οποία μελετά τις ώρες που εργάζεται κατά μέσο όρο κάθε λαός σε όλο τον κόσμο.
Παρά την επικρατούσα άποψη που προβάλλεται για τους Έλληνες αποδεικνύεται ότι οι Έλληνες δουλεύουν τις περισσότερες ώρες απ' όλους στην Ευρώπη, ενώ είναι οι τρίτοι εργατικότεροι παγκοσμίως με 2.017 ώρες εργασίες τον χρόνο.
Την ίδια στιγμή, οι πρώτοι κατήγοροι των «τεμπέληδων Ελλήνων», οι Γερμανοί, είναι προτελευταίοι στη λίστα παγκοσμίως με μόλις 1.408 ώρες εργασίας το χρόνο. Τα σκήπτρα των... πραγματικά τεμπέληδων κρατούν οι Ολλανδοί, με τους Γερμανούς να παίρνουν το ασημένιο μετάλλιο της... τεμπελιάς και οι Βρετανοί το χάλκινο με 1.647 ώρες!
Ο πιο εργατικός λαός παγκοσμίως είναι οι Νοτιοκορεάτες με 2.193 ώρες εργασίας, και δεύτεροι οι Χιλιανοί με 2.068. Τρίτοι είναι οι Έλληνες.
Τα στοιχεία προέρχονται από τον Οργανισμό για την Οικονομική Συνεργασία και Ανάπτυξη (OECD) και στην έρευνα συμπεριλήφθηκαν τόσο οι εργαζόμενοι πλήρους και μερικής απασχόλησης, οι αυτοαπασχολούμενοι, ενώ μετρήθηκαν και οι ώρες υπερωρίες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές