Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΑΚΟΥΓΕ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΪΝΟΥΣ

Τουρλή Μαρία

«Νόμιζα ότι σκότωνα εξωγήινο»

Τι αποκαλύπτει ο άντρας που αποκεφάλισε έναν επιβάτη ενός λεωφορείου


Πριν τέσσερα χρόνια, ο Vince Weiguang Li είχε κόψει το κεφάλι ενός άλλου άντρα την ώρα που και οι δυο ταξίδευαν με λεωφορείο στον Καναδά. Ο Li τότε είχε διαγνωσθεί με σχιζοφρένεια και είχε αθωωθεί από το δικαστήριο, ενώ νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική.

Για πρώτη φορά μετά τη δολοφονία του 22χρονου Tim McLean, ο Li μίλησε κατά τη διάρκεια συνεδρίας με τον ψυχολόγο του για το περιστατικό αυτό λέγοντας πως τότε πίστευε ότι ο Θεός τον διέταξε να σκοτώσει αυτόν τον άντρα επειδή ήταν εξωγήινος!

«Νόμιζα πως μου μιλούσε ο θεός. Άκουγα τη φωνή του. Πίστευα, ότι σκότωνα έναν εξωγήινο», ανέφερε, ενώ πρόσθεσε ότι πάντα κουβαλούσε μαζί του τότε μαχαίρι, για να προστατεύει τον εαυτό του και τους γύρω του από τους εξωγήινους.

«Η φωνή στο κεφάλι μου, έλεγε ότι ήμουν κάτι σαν δεύτερος Ιησούς και ότι έπρεπε να σώσω τον κόσμο από την επίθεση εξωγήινων, που ήρθαν στη Γη με διαστημόπλοια. Φοβόμουν πολύ... Θυμάμαι να του κόβω το κεφάλι. Πίστευα  πραγματικά, ότι ήταν εξωγήινος. Δεν το πιστεύω πια», ανέφερε και πια δηλώνει μετανιωμένος γι' αυτό που έκανε.

Όταν ρωτήθηκε, τι θα έλεγε στη μητέρα και την οικογένεια του θύματος, εάν τους συναντούσε, είπε: «Θα έκανα τα πάντα για την οικογένειά τους, αν μπορούσα να τους συναντήσω, αυτό θα τους ζητούσα. Όμως ξέρω, ότι όσο κι αν ζητούσα τη συγχώρεσή τους, είναι πολύ δύσκολο να δεχθούν τη συγγνώμη μου».

Μετά την δολοφονία του McLean, ο Li είχε κλειδωθεί στο λεωφορείο επί τρεις ώρες, ενώ όταν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο, εκλιπαρούσε «Σας παρακαλώ, σκοτώστε με». 

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές