Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

 
 
Μεταφορτώθηκε από το χρήστη την 23 Ιαν 2012
 
Την περίοδο της διακυβέρνησης Μητσοτάκη (1990-1993) ανακόπηκε ο οικονομικός κατήφορος της αλητήριας πράσινης οκταετίας του Ανδρέα Παπανδρέου (1981-1989). Αυτό ακόμη και ο μεγαλύτερος εχθρός του Μητσοτάκη, ο Αντώνης Σαμαράς, αναγκάστηκε να το ομολογήσει, μιλώντας στην Κ.Ο. της ΝΔ λίγο πριν από το Συνέδριο του 2010. Η Ελλάδα, για πρώτη φορά στη Μεταπολίτευση, άρχισε να παράγει πρωτογενή πλεονάσματα και συνεπώς μπήκε στο δρόμο για τη μείωση του Χρέους και την είσοδο στην Ανάπτυξη και την ευρωπαϊκή προσαρμογή . 

Αν οι Προδότες του 1993 δεν είχαν ανατρέψει την Κυβέρνηση της ΝΔ, αν οι νταβατζήδες της διαπλοκής δεν είχαν πολεμήσει λυσσαλέα τις φιλελεύθερες μεταρρυθμιστικές προσπάθειες της τότε Κυβέρνησης και δεν είχαν επαναφέρει το σύστημα ΠΑΣΟΚ και τον ημιθανή και πιο επικίνδυνο από ποτέ Ανδρέα στην εξουσία, σήμερα όχι μόνο δεν θα βρισκόμασταν στην οικονομική τραγωδία που βιώνουμε, αλλά η Ελλάς θα ήταν ανάμεσα στις πρώτες οικονομικές δυνάμεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης (διαβάστε και εδώ σχετικά).

Το ερώτημα είναι: Ήταν ορατοί από τότε οι κίνδυνοι της χρεοκοπίας και της υπαγωγής της χώρας μας στους ασφυκτικούς μηχανισμούς της τρόικας; Η απάντηση είναι, ναι. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, στη συγκλονιστική του ομιλία στη Βουλή το 1994 (απαντώντας στις πολιτικές διώξεις που απετόλμησε εναντίον του ο ρεβανσισμός του Ανδρέα Παπανδρέου για το δήθεν «σκάνδαλο» της ΑΓΕΤ-Ηρακλής) κατήγγειλε το ΠΑΣΟΚ, ότι πίσω από τη λασπολογία σε βάρος του επιχειρεί να κρύψει την αποτυχία της οικονομικής του πολιτικής που με μαθηματική ακρίβεια οδηγούσε την Ελλάδα ως «ικέτη» στο ΔΝΤ! 

Ναι, ο Μεγάλος Μητσοτάκης προειδοποιούσε από τότε, 16 χρόνια πριν, ότι αν συνεχιζόταν η παπανδρεϊκής εμπνεύσεως πολιτική των δανεικών και των ελλειμμάτων η χώρα θα κατέληγε στα σημερινά χάλια και αδιέξοδα, δεμένη χειροπόδαρα και έρμαιο στις διαθέσεις των δανειστών της.
 

Τότε ο Μητσοτάκης ήταν ο πιο συκοφαντημένος πολιτικός στην Ελλάδα. Λίγοι άκουγαν και ακόμη λιγότεροι κατανοούσαν όσα δραματικά έλεγε, με πόνο ψυχής για ένα Λαό που εξαπατημένος είχε επιλέξει -στις εκλογές του 1993- τον δρόμο της αυτοκαταστροφής. Αυτά όμως έχει η Δημοκρατία. Δίνει το δικαίωμα σ' ένα Λαό ακόμη και να αυτοκτονεί...

 http://www.youtube.com/watch?v=yOteqSYT2KA&feature=related

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές