Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Πάτρα: Χάος στην Πειραϊκή Πατραϊκή- Χρυσαυγίτες έκαναν επίθεση με μπουλντόζα! - Χτύπησαν αστυνομικούς- Υπάρχουν τραυματίες- Βροχή τα δακρυγόνα- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ




Πάτρα: Χάος στην Πειραϊκή Πατραϊκή- Χρυσαυγίτες έκαναν επίθεση με μπουλντόζα! - Χτύπησαν αστυνομικούς- Υπάρχουν τραυματίες- Βροχή τα δακρυγόνα- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ


Σύσκεψη νωρίτερα στο Δημαρχείο για το μεταναστευτικό - Προ ημερησίας αύριο το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο

Πάτρα: Χάος στην Πειραϊκή Πατραϊκή- Χρυσαυγίτες έκαναν επίθεση με μπουλντόζα! - Χτύπησαν αστυνομικούς- Υπάρχουν τραυματίες- Βροχή τα δακρυγόνα- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ Σύσκεψη νωρίτερα στο Δημαρχείο για το μεταναστευτικό - Προ ημερησίας αύριο το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο
23.10 Νέος γύρος έντασης στην Πειραϊκή Πατραϊκή με τους Χρυσαυγίτες να εφορμούν, και τα ΜΑΤ να κάνουν έφοδο έξω απο το κτίριο και να τους απωθούν στη λιμενική ζώνη με εκτρεταμένη χρήση χημικών και δακρυγόνων.
22.30 Μόλις επιχείρησαν με μπουλντόζα να κάνουν έφοδο στην Πειραϊκή πριν απο λίγο οι Χρυσαυγίτες, οι περισσότεροι εκ των οποιων όπως λένε οι πληροφορίες είναι εισαγόμενοι και ήρθαν με πούλμαν!!! Τα ΜΑΤ τους απώθησαν με βροχή απο δακρυγόνα, αλλά αυτοί επιστρέφουν για να ξαναεπιχειρήσουν. Την ίδια ώρα έχουν ανάψει φωτιές σε κάδους.
22.20 Πεδίο μάχης ο χώρος στην Ακτή Δυμαίων όσο και ευρύτερα στη λιμενική ζώνη, μέχρι το ύψος της οινοπνευματοποιίας Σπηλιόπουλου. Μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν με μανία σε αστυνομικούς, τους οποίους κατέβασαν από τις μηχανές τους και άρχισαν να τους χτυπούν αλύπητα.
Υπάρχουν αρκετοί τραυματίες, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ άλλοι άνθρωποι χρειάστηκε να νοσηλευτούν με αναπνευστικά προβλήματα, εξαιτίας της χρήσης δακρυγόνων.
Στο μεταξύ, οι περισσότεροι κάτοικοι έχουν φύγει από την περιοχή, καταδικάζοντας τα επεισόδια.
21.46 Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στην Πειραική Πατραϊκή. Πριν απο λίγο ομάδες συγκεντρωμένων Χρυσαυγιτών όρμηξαν σε αστυνομικό με μηχανή. Τον πέταξαν κάτω και του επιτέθηκαν ομαδικά. Ο αστυνομικός άφησε τη μηχανή και τράπηκε σε φυγή. Με ομαδικά πυρά δακρυγόνων απαντούν τα ΜΑΤ. που απωθούν τους διαδηλωτές στη λιμενική ζώνη. Στο σημείο βρίσκονται δύο διμοιρίες των ΜΑΤ.
21.42 Φωτιές έβαλαν και σε φορτηγό που βρίσκεται δίπλα στο πρώην εργοστάσιο της Πειραϊκής Πατραϊκής, αλλά και σε πυλώνα της ΔΕΗ που βρίσκεται κοντά σε εγκαταστάσεις του δήμου Πατρέων στην Ακτή Δυμαίων και Αριστογείτονος. Η κατάσταση παραμένει έκρυθμη.


21.37 Απίστευτες σκηνές εκτυλλίσσονται στην Πειραϊκή Πατραϊκή. Χρυσαυγίτες έβαλαν φωτιές σε δέντρα και ξερά χόρτα που βρίσκονται στην περιοχή του εργοστασίου.
20.39 Χάος επικρατεί αυτή την ώρα στην Πειραϊκή Πατραϊκή.Οι Χρυσαυγίτες πολιορκούν το κτίριο και επιχείρησαν να εισέλθουν κρατώντας ρόπαλα.
Οι αστυνομικοί έριξαν δακρυγόνα. Η περιοχή θυμίζει πεδίο μάχης. Οι Χρυσαυγίτες έσπασαν σύμφωνα με πληροφορίες και μια κλούβα της αστυνομίας.
20.28 Έφτασαν στην Πειραϊκή Πατραϊκή οι Χρυσαυγίτες και απειλούν να λιντσάρουν μετανάστες. Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη. Η πόρτα του παλιού εργοστασίου πολιορκείται.
20.07 Διακόσια περίπου μέλη της Χρυσής Αυγής πραγματοποιούν αυτή την ώρα πορεία απο την οδό Ανθείας και κατευθύνονται προς την Πειραϊκή Πατραϊκή. Κρατάνε σιδηρολοστούς και ρόπαλα, ενώ ψέλνουν τον εθνικό ύμνο και φωνάζουν συνθήματα κατά των μεταναστών.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα μέλη της Χρυσής Αυγής έχουν έρθει με πούλμαν από άλλες περιοχές.

19:22 Συνεχίζει να είναι έκρυθμη η κατάσταση στο Νότιο Διαμέρισμα της Πάτρας όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων της περιοχής με αφορμή το φόνο του 30χρονου Αθανάσιου Λαζανά από μετανάστες. Αυτή την ώρα έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται στην οδό Ανθείας και άτομα, που σύμφωνα με πληροφορίες, ανήκουν στον χώρο της Χρυσής Αυγής.
18:25 Τεταμένη είναι αυτή την ώρα η ατμόσφαιρα στην Ακτή Δυμαίων στο ύψος της εισόδου του νέου Λιμανιού της Πάτρας όπου έχουν συγκεντρωθεί κάτοικοι του Νοτίου Διαμερίσματος. Πριν από λίγο οι συμπολίτες επιχείρησαν να μπουν στις εγκαταστάσεις της Πειραϊκής Πατραϊκής.
17:50 Στους δρόμους για δεύτερη μέρα βρίσκονται σήμερα οι κάτοικοι του Νοτίου Διαμερίσματος της Πάτρας οι οποίοι διαμαρτύρονται για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή τους με την έντονη παρουσία των μεταναστών και το πρόσφατο επεισόδιο που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του 30χρονου συμπολίτη στις Ιτιές. Οι κάτοικοι έχουν συγκεντρωθεί στην Ακτή Δυμαίων.
Έχουν αποκλείσει το δρόμο καθώς και την είσοδο του νέου Λιμανιού της πόλης. Η νέα τους κινητοποίηση έχει μεγάλη συμμετοχή ενώ η προσέλευση του κόσμου συνεχίζεται.
17:14 Tα προβλήματα που έχουν ανακύψει από την παραμονή μεγάλου αριθμού μεταναστών στην περιοχή του Νοτίου Διαμερίσματος της Πάτρας και τις δραματικές εξελίξεις με τη δολοφονία του 30χρονου Πατρινού Αθανάσιου Λαζανά, συζήτησε σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος της Πάτρας κ. Γιάννης Δημαράς με τους κατοίκους της περιοχής.
ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
Στην έκτακτη σύσκεψη την οποία συγκάλεσε ο Δήμαρχος προκειμένου να ακούσει τους κατοίκους και τα αιτήματά τους και να αναζητηθούν λύσεις, συμμετείχαν η Πρόεδρος του Νοτίου Διαμερίσματος της Πάτρας κ. Σοφία Κάνιστρα, οι Πρόεδροι των Εκπολιτιστικών Συλλόγων Ιτεών και Κρύα Ιτεών, Κώστας Δημητριάδης και Ιωάννης Τίτος, τα Διοικητικά Συμβούλια των δύο Συλλόγων και αντιπροσωπεία κατοίκων του Νοτίου Διαμερίσματος, ενώ από την πλευρά του Δήμου συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι. Γιώργος Σιγαλός, Μαρία Ανδρικοπούλου- Ρούβαλη και Χαράλαμπος Στανίτσας.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης η οποία διήρκεσε περίπου δύο ώρες, ο κ. Δημαράς τόνισε ότι όλοι οι φορείς πρέπει να συντονιστούν προκειμένου να υπάρξει μια συνολική αντιμετώπιση του προβλήματος και ενημέρωσε τους κατοίκους για την αυριανή σύσκεψη που συγκάλεσε για τη 1 το μεσημέρι στο Δημαρχείο και στην οποία έχουν κληθεί να συμμετάσχουν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, ο Πρόεδρος του ΟΛΠΑ, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας, ο Λιμενάρχης Πατρών, και η Πρόεδρος του Νοτίου Διαμερίσματος προκειμένου να συζητηθεί το θέμα και να ληφθούν μέτρα.
Παράλληλα κ. Δημαράς θα φέρει το θέμα προς συζήτηση, προ ημερησίας διατάξεως, στην αυριανή (Τετάρτη) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας, για να ληφθούν αποφάσεις άμεσης αντιμετώπισης αλλά και για να διαμορφωθούν αιτήματα που θα μεταφερθούν από το Σώμα στην Πολιτεία και στη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές.
Μέχρι τότε, θα ζητηθεί να ενισχυθεί η αστυνόμευση της περιοχής ώστε να νιώσουν οι κάτοικοι ασφαλείς και να αποφευχθούν επεισόδια.




Πάτρα Πειραϊκή Πατραϊκή Χρυσής Αυγή






ΠΗΓΗ
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/127819

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές