Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Indymedia... ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΡΑΔΙΟΑΡΒΥΛΑ....

ΠΕΣΙΜΟ σε ηλικιωμένο βουλευτή (της Χρ.Αυγής), στον τ.βουλευτή κ.Πλεύρη, σε νεαρό, ακόμη και σε Αλβανό επειδή τον πέρασαν για "φασίστα"! Χορηγός επικ/νίας: Indymedia

Είδηση 1η:
Ο (ηλικιωμένος) βουλευτής Αχαϊας της Χρ.Αυγής έκανε το "έγκλημα" να δώσει συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό της Πάτρας. Όπως διαβάζουμε στο Indymedia:
"Άμεσα, περίπου 20 αναρχικοί, αντιεξουσιαστές και αντιφασίστες σύντροφοι και συντρόφισσες κινήθηκαν αυθόρμητα προς τα γραφεία του σταθμού όπου στην είσοδό του ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με το εν λόγω σκουλήκι. Αφού έφαγε μερικές ψιλές και του αποσπάστηκε το υλικό που είχε στην κατοχή του (περιοδικά της χα από τη δεκαετία του '90!), οι σύντροφοι αποχώρησαν."

Πήγαν λοιπόν,
βιαιοπράγησαν στον ηλικιωμένο βουλευτή, τον λήστεψαν και αποχώρησαν (εννοείται χωρίς να συλληφθεί ΚΑΝΕΙΣ).
Ήταν μία ακόμη "υπηρεσία" του παρακρατικού Indymedia στη Νέα Τάξη και στους φόβους της για την άνοδο της Χρυσής Αυγής.



Στο indymedia θα δείτε φωτογραφίες με
τον φάκελο που έκλεψαν από τον βουλευτή καθώς και την γραβάτα του. Μάλιστα όπως δήλωσε ο παθών, πέρα από το ξύλο, έψαχναν να του πάρουν το πορτοφόλι και το κινητό του. (όμως δεν τα βρήκαν και δεν είχαμε την τιμή να τα δούμε "σε αποκλειστικότητα" στο Indymedia).





Επίθεση και απειλές στο δημοσιογράφο:

Στην ίδια επίθεση προπηλακισμό δέχθηκε και ο δημοσιογράφος, Γράφουν χαρακτηριστικά:
" Όσο για το γνωστό ρουφιάνο Απόστολο Βουλδή που τον συνόδευε, να γνωρίζει πως μπορεί να του χαρίστηκε αυτή τη φορά η επιλογή του να δώσει βήμα στον εν λόγω φασίστα, αλλά θα πρέπει να βάλει καλά στο μυαλό του πως η μοίρα του δε θα είναι η ίδια την επόμενη φορά ..."


Να προσέχει λοιπόν ο δημοσιογράφος. Δεν θα τους "χαριστούνε" την επόμενη φορά.Έτσι τον απειλεί το Indymedia.
ΜΗΝ ψάχνετε καμιά ανακοίνωση καταδίκης του συμβάντος από την ΕΣΗΕΑ! Όπως δεν βγήκε καμία ανακοίνωση για τον δημοσιογράφο στον οποίο επιτέθηκαν για αρκετή ώρα μέσα στο studio με γιαούρτια, κατά τη διάρκεια εκπομπής επειδή τόλμησε να μιλήσει τηλεφωνικά σε προηγούμενη εκπομπή του με εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής.
Ας προπηλακιζόταν κάποιος αριστερός δημοσιογράφος
και θα βλέπατε αντιδράσεις από τον επιλεκτικά ευαίσθητο κόσμο της "αριστερής διανόησης" (αντιφατικός ο όρος από τη φύση του).
Ήταν ένα ακόμη περιστατικό που αποδεικνύει την "ισονομία" και την "ισοπολιτεία" και την "ελευθερία του λόγου" όπως την αντιλαμβάνεται η Αριστερά (ΣΥΡΙΖΑ κλπ) και το Indymedia.



Είδηση 2η:
Σήμερα, 23/5/2012, έγινε προπηλακισμός του πρώην βουλευτή κ.Θανάση Πλεύρη στην Ευελπίδων, ακριβώς έξω από τα δικαστήρια στα οποία υπήρχαν πολλές διμοιρίες των ΜΑΤ.
Και πάλι, οι 20 αναρχικοί που του επιτέθηκαν έφυγαν ανενόχλητοι.
Φανταστείτε τώρα ένα σενάριο, είναι εξαιρετικά δύσκολο αλλά κάντε την προσπάθεια να το φανταστείτε:  "εθνικιστές χτυπούν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τον προπηλακίζουν για 5-7 λεπτά". Τότε θα ακούγατε για "παρακράτος" και "τραμπούκους" και για "προσπάθεια ανατροπής του Πολιτεύματος" κλπ κλπ και θα βλέπατε σε πόσα δευτερόλεπτα θα είχαν συλληφθεί οι δράστες από την ΕΛ.ΑΣ.
Αλλά είπαμε .. στην Ελλάδα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ υπάρχει "ισονομία" και "ισοπολιτεία".



Είδηση 3η:
Νεαρός που βρέθηκε στα εξάρχεια προπηλακίζεται έντονα (όπως βλέπετε στις φωτογραφίες είναι γεμάτος αίματα). Επιπλέον τον ξεγυμνώνουν -τον αφήνουν μόνον με το εσώρουχο- και τον φωτογραφίζουν. Αιτία: Τον πέρασαν -λανθασμένα-για "φασίστα".




Η
ηλιθιότητα και το θράσος των αναρχικών με τους πλούσιους και επιφανείς πατεράδες με την φωτογραφική και δημοσιογραφική κάλυψη του Indymedia, ΠΛΕΟΝ γίνεται ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ.


Είδηση 4η
Επεισόδιο μεταξύ Αλβανών -οι οποίοι αντέδρασαν όταν λαθρομετανάστες πείραξαν την γυναίκα τους- παρουσιάζεται ως επεισόδιο με "φασίστες"! που "μαχαίρωσαν μετανάστη"!!
Σπάζεται το αυτοκίνητό τους.

Και λίγο αργότερα ομολογούν τη νέα τους γκάφα!




20:08, Τρίτη 22 Μαΐου 2012
Δεν μπλέκονται φασίστες. Η φασαρία έγινε λόγω παρεξήγησης μεταξύ μεταναστών. Το παραπάνω αυτοκίνητο ανήκει σε μετανάστη από αλβανία.


και 20 λεπτά αργότερα άλλος αναρχικός σχολιάζει:

20:25, Τρίτη 22 Μαΐου 2012
καποιοι λενε οτι στο αμαξι ηταν 2 μεταναστες αλλης εθνικοτητας (αλβανοι)..πως βγαλαμε το πορισμα οτι φασιστες μαχαιρωσαν τον ατυχο τραυματια;




Ένα αυτοκίνητο σπασμένο,
2 Αλβανοί προπηλακισμένοι.
 

Τελικά η βλακεία και οι προκλήσεις των κακομαθημένων μπούληδων του Indymedia ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ!




πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές