Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ



Χρυσή Αυγή κατά δημοσιογράφων Ανακοίνωση με ονομαστικές αναφορές σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους 

 

Όλοι έχουν πέσει πάνω στην Χρυσή Αυγή σαν τα... όρνεα σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί ονομαστικά σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους.

Η ανακοίνωση: "Παλαιότερα, υπήρχε μια διαφήμιση απορρυπαντικού, το μότο της οποίας ήταν: «29 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν ....».

 Αυτές τις μέρες, μετά το γνωστό στημένο επεισόδιο στο κανάλι του Κυριακού, βγαίνουν όχι μόνο 29 αλλά πολλοί περισσότεροι κατασκευαστές της δυστυχίας του ελληνικού λαού, που συνιστούν στον ίδιο λαό που εξαθλίωσαν, να «διορθώσει την ψήφο του» και να μην «ξαναψηφίσει Χρυσή Αυγή».

Ποιον να πρωτοθυμηθούμε και ποιόν να ξεχάσουμε: ΟΛΟΙ οι πολιτικάντηδες μαζί με μια φωνή, Σαμαράς, Τσίπρας, Παπαρήγα, Βενιζέλος (και ο Jeffrey...), Κουβέλης, Οικολόγοι, Καρατζαφέρης (και οι έχοντες «ειδική αποστολή» σε τούτες τις εκλογές «ναζισταί» του), ακροαριστερά συμμορίτικα μορφώματα κ.τ.λ., ΟΛΟΙ αυτοί ξέχασαν τις διαφορές τους και έπεσαν σαν τα όρνεα να κατασπαράξουν την Χρυσή Αυγή! Ή μήπως δεν έχουν πραγματικές διαφορές και υπηρετούν το ίδιο σύστημα;

ΟΛΟΙ οι μεγαλοδημοσιογράφοι, στο ίδιο χορωδιακό τέμπο: και ο Πρετεντέρης και ο Ευαγγελάτος, και η Στάη, και η Τρέμη, και ο Αυτιάς, και ο Παπαδάκης, και ο Οικονομέας, και ο Καμπουράκης, και ο Χασαπόπουλος, και ο Αναγνωστάκης, και ο Σρόϋτερ, και ο Παπαχελάς, και ο Βερύκιος, και όλοι εκείνοι που συνιστούν υποταγή και ψυχραιμία στην ολοκληρωτική καταστροφή μας.

Για να μην το κουράζουμε το θέμα, το δίλημμα των επομένων εκλογών είναι ξεκάθαρα το εξής: Μ' όλους αυτούς που είναι υπεύθυνοι για τη δυστυχία μας ή με τη Χρυσή Αυγή; Η απάντηση δική σας!». 

http://www.aek365.com/a-195972/xrush-augh-kata-dhmosiografwn.htm 



υγ woodiiis : ο καιρος για τις επομενες μερες προβλεπεται νεφελωδης με πολλες σφαλιαρες κατα τοπους ανα ολη την επικρατεια της χωρας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές