Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΜΕ ΚΑΝΕΛΛΗ ΚΑΙ ΔΟΥΡΟΥ...ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ



http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hDtFmHvuH-o
--------------------------------------------------------------

Το "ερυθρόχρωμο" τηλεοπτικό μονοπώλιο πρέπει να σταματήσει επιτέλους.! Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής κ. Κασιδιάρης ΔΕΝ ανέχθηκε μαθήματα "δημοκρατίας" από τα ορφανά του ...Στάλιν.! (video)

Ένα πρωτοφανές περιστατικό για τα ελληνικά δεδομένα έγινε πριν από λίγο στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1. 
Ο Ηλίας Κασιδιάρης, βουλευτής της Χρυσής Αυγής μη ανεχόμενος τον διαρκή και εμετικό τηλεοπτικό μονοπώλιο της αριστεράς, επιτέθηκε αρχικά φραστικώς προς την φτωχή "κομουνίστρια" του ΣΥΡΙΖΑ Κα Δούρουμετά από πρόκλησή της επί προσωπικού προς τον κ. Κασιδιάρη, ενώ η παρευρισκόμενη επίσης φτωχή "κομουνίστρια" του ΚΚΕ Κα Λιάνα Κανέλλη, για λόγους εντυπωσιασμού και με την ιδία απαξιωτική συμπεριφορά προς τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής προκάλεσε με ακατονόμαστες φράσεις τον κ. Ηλία Κασιδιάρη, με αποτέλεσμα ο ίδιος να αντιδράσει έντονα και να αποχωρήσει από το πάνελ των ..."προοδευτικών".
http://gianniotis.blogspot.gr/2012/06/blog-post_6560.html
--------------------------------------------------------------

Βίντεο το χαστούκι του Κασιδιάρη στην Κανέλλη.


Ξέφυγε από κάθε έλεγχο ο Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής καθώς στη σημερινή πρωϊνή εκπομπή του ΑΝΤ1, επιτέθηκε και χαστούκισε τη Λιάνα Κανέλλη ενώ πέταξε νερό στην Ρένα Δούρου. 
Οι τόνοι ανέβηκαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του ANT1 και ο κ.Κασιδιάρης ξέφυγε από κάθε έλεγχο χαστουκίζοντας την κυρία Κανελλη.


http://hellasxg.blogspot.com/2012/06/blog-post_8531.html

 --------------------------------------------------------------

Η ΚΑΝΕΛΗ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΡΧΙΣΕ ΣΤΑ... ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ!!ΒΙΝΤΕΟ

(Η ΛΙΑΝΑ  ΚΑΝΕΛΗ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ...ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ !!)
ΑΠΟ ΤΑ  ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ :Ο ΤΙΤΛΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ!! Η ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΗ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΡΧΙΣΕ ΣΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ!! NA ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ !!
ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΣΑΝ STRANGER ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΜΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΦΤΕ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ 300ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥ Γ.....ΣΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΓΑΜΩΚΑΝΑΛΑ ΤΩΡΑ!!

Στα χέρια πιάστηκαν η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη και ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.
Οι τόνοι ανέβηκαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του ANT1 και ο κ.Κασιδιάρης ξέφυγε από κάθε έλεγχο χαστουκίζοντας την κυρία Κανελλη.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής γρονθοκόπησε την Λιάνα Κανέλλη και την αποκάλεσε «παλιοκουμμούνι», ενώ πέταξε ένα ποτήρι νερό στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρρου.
Μάλιστα τα σημάδια στο πρόσωπο της κ.Κανέλλη από το χτύπημα του κ.Κασσιδιάρη είναι εμφανή και η ίδια είπε «δεν πρόκειταιο να μας κανει σαπούνι κανένας Κασιδιάρης. Να τον χαίρεται η μάνα που το γέννησε».
http://trikalagr.blogspot.gr/2012/06/blog-post_8280.html
 --------------------------------------------------------------

Ο φασίστας, ο απόγονος των δωσίλογων, των γερμανοτσολιάδων, το άνανδρο τσογλάνι... κάνει επίθεση σε Κανέλλη και Δούρου! Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον. Δεν θα πεθάνει μόνος. Τσάκισέ τον!

Ο φασίστας κάνει επίθεση σε Κανέλλη και Δούρου!
Το ναζιστικό κτήνος χτυπάει την Κανέλλη...
Αυτή η νεοφασιστική πρόκληση μπορεί να μείνει χωρίς "απάντηση";
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2012/06/blog-post_1229.html
 --------------------------------------------------------------

Η Λιάνα Κανέλλη κατήγγειλε προβοκάτσια του σταθμού με τα ανοικτά μικρόφωνα…

Αναρτήθηκε από τον/την exomatiakaivlepo στο Ιουνίου 7, 2012
Αντί να σταματήσουν την ροή μετά το επεισόδιο, κράτησαν ανοιχτά μικρόφωνα. Η Λιάνα Κανέλλη κατήγγειλε ευθέως ότι αυτό έγινε δόλια. Η Λιάνα άλλωστε δεν μασάει τα λόγια της.
http://exomatiakaivlepo.blogspot.gr/2012/06/blog-post_7128.html

http://olympia.gr/2012/06/07/%CE%B7-%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AE%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%BB%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CF%84%CE%AC/

 --------------------------------------------------------------

Συγχαρητήρια στο Έλληνα! Μπράβο Λεβέντη μου! Έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι αφού δεν υπάρχει η πολιτεία να μας προστατέψει!

Παιανία: Νεκρός διαρρήκτης από πυρά κατοίκου

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος Αλβανός είχε διαρρήξει τουλάχιστον τρία σπίτια.

Νύχτα τρόμου, από διαδοχικές εισβολές τριών κουκουλοφόρων σε σπίτια, που κατέληξε στον θάνατο ενός 43χρονου Αλβανού, απο την κυνηγετική καραμπίνα ενός 25χρονου, έζησε η Παιανία.

Η υπόθεση που θυμίζει θρίλερ, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, άρχισε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, όταν τρεις άγνωστοι εισέβαλαν σε ένα σπίτι, αλλά έγιναν αντιληπτοί από τους ενοίκους και τράπηκαν σε φυγή. Δεν έφυγαν όμως απο τη γειτονιά, αλλά σε μικρή απόσταση εισέβαλαν και σε δεύτερο σπίτι. Εκεί χτύπησε ο συναγερμός και οι δράστες απείλησαν την ιδιοκτήτρια ζητώντας της να τον απενεργοποιήσει. Στο μεταξύ, όμως, ξύπνησαν οι δύο γιοι της ιδιοκτήτριας, 25 και 23 ετών και ήρθαν στα χέρια με τους ληστές, οι οποίοι τράπηκαν για μια ακόμα φορά σε φυγή. Κλήθηκε η αστυνομία, αλλά παρά τις έρευνες οι δράστες δεν εντοπίστηκαν.

Γύρω στις 4 τα ξημερώματα, πιθανόν οι ίδιοι δράστες εισέβαλαν και σε τρίτο σπίτι στην γειτονιά, ένας κάτοικος όμως τους αντιλήφθηκε και πυροβόλησε στον αέρα με καραμπίνα. Οι ληστές τράπηκαν για μια ακόμα φορά σε φυγή. Ο 25χρονος γιος όμως της γυναίκας που απείλησαν στο προηγούμενο σπίτι, βγήκε στον δρόμο, είδε δύο άτομα να τρέχουν και τους καταδίωξε πυροβολώντας με καραμπίνα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα έναν 43χρονο Αλβανό, ενώ ένας ακόμα ομοεθνής του συνελήφθη από αστυνομικούς και κρατείται. Ο 25χρονος Έλληνας παραδόθηκε και αυτός στην Αστυνομία.

Από την Ασφάλεια διενεργείται προανάκριση για να ξεκαθαριστεί πλήρως η υπόθεση. Σημειώνεται ότι τις τελευταίες μέρες έχουν γίνει επανηλειμμένως εισβολές ληστών σε σπίτια, κάτι που έχει εξαγριώσει τους κατοίκους.

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

http://www.arxaiaithomi.gr/2012/06/07/%CF%83%CF%85%CE%B3%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%AC%CE%B2%CE%BF-%CE%BB%CE%B5%CE%B2%CE%AD%CE%BD/
 --------------------------------------------------------------

Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΧΑΣΤΟΥΚΙΖΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!! ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!! ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ!! ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΙΑ!!!

http://elnewsgr.blogspot.gr/2012/06/blog-post_6974.html

ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΧΑΣΤΟΥΚΙΖΕΙ ΚΑΙ ΒΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ...ΟΣΟΙ "ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑΤΕ" ΜΕ ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΗ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΑΣ...ΓΙΑΤΙ ΤΟ Κ.Κ.Ε ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ!!


http://elnewsgr.blogspot.gr/2012/06/blog-post_2612.html
 --------------------------------------------------------------

ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΠΟΥ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ "ΟΝ AIR" TH ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΗ...!!! ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...




Τη σύλληψη του Ηλία Κασιδιάρη έχει ζητήσει η εισαγγελέας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου, και ο βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, αναζητείται, μετά το "on air" περιστατικό που σημειώθηκε στον Αντέννα, όταν πέταξε νερό στη Δούρου και χαστούκισε τη Λιάνα Κανέλη που αντέδρασε... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
http://www.stoxos.gr/2012/06/air-th.html
--------------------------------------------------------------


Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012


ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΧΕΙΡΟΤΟΝΕΙ ΚΑΝΕΛΛΗ! ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!

ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΦΕΡΘΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ. ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ  ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ. 

 ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ, ΤΟ ΧΑΟΣ, ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ, ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΑΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. 


ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝ.


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

http://ygro-pyr.blogspot.gr/2012/06/blog-post_5585.html
--------------------------------------------------------------
Απίστευτο! Άγριο ξύλο Κασιδιάρη-Κανέλλη στον Παπαδάκη [video]
Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012 στην κατηγορία Πολιτικη
Δείτε το βίντεο με το άγριο ξύλο μεταξύ Λιάνας Κανέλλη και Ηλία Κασιδιάρη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.
Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη καθώς πλακώθηκαν στο ξύλο, Λιάνα Κανέλλη (ΚΚΕ) και Ηλίας Κασιδιάρης [1] (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ).
[2]Όλα ξεκίνησαν όταν η Ρένα Δουρου από τον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στον Ηλία Κασιδιάρη για τη δίκη που εκκρεμεί εις βάρος του. Τότε ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής πέταξε ένα ποτήρι με νερό στο πρόσωπο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
Στη συνέχεια άμεση ήταν η αντίδραση της βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλη, που αμέσως σηκώθηκε από τη θέση της, είπε στον κ. Κασιδιάρη «φύγε από ‘δω κωλόπαιδο» και τον αποκάλεσε «γερμανοτσολιά» και «φασισταριό» κι εκείνος την έσπρωξε, τη χτύπησε στο πρόσωπο και την είπε «παλιοκουμούνι».
Η σύρραξη ήταν θέμα χρόνου και όλοι στο στούντιο είχαν μείνει άναυδοι μέχρι ο παρουσιαστής, Γιώργος Παπαδάκης ενεργήσει γρήγορα και διακόψει την εκπομπή.
Οι άνθρωποι του ΑΝΤ-1 προσπάθησαν να τον κλείσουν σε ένα δωμάτιο μέχρι να έρθει η αστυνομία. Ο Κασιδιάρης έσπασε τη πορτα και έφυγε τρέχοντας ενώ πίσω του τον ακολουθούσε ο Δελατόλας. Αυτή την ώρα περιπολικά της ΕΛΑΣ τον αναζητούν στη περιοχή της Κάντζας.
Σύμφωνα με τη Λιάνα Κανέλη και τον Αντώνη Δελατόλα, χτύπησε επίσης τον αρχισυντάκτη και άλλους συντελεστές της εκπομπής.
Όπως είπε ο Αντώνης Δελατόλας, ενημερώθηκε ότι η προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένη Ραΐκου πρόκειται να ζητήσει τη σύλληψη του κ. Κασιδιάρη.
Το ότι έχει πολιτικές διαφορές κάποιος με κάποιους ανθρώπους, σε ένα πάνελ εκπομπής, σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι έχει το δικαίωμα να επιτίθεται στους συνομιλιτές του και δη σε γυναίκες.
Δείτε το βίντεο με το ξύλο Κασιδιάρη-Κανέλλη:
http://www.fimes.gr/2012/06/kasidiaris-kanelli-xylo-video/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+fimesgr+%28%CE%A6%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%82%29
--------------------------------------------------------------

ΑΝΤΕΝΝΑ ΕΓΕΡΘΗΤΩ : ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΛΙΑΝΑΣ ΚΑΝΕΛΛΗ

Επίθεση τύπου "εγέρθητω" , μετά από ανταλλαγή κοσμητικών επιθέτων (παλιοκομμούνια, ρουφιάνοι, φασισταριά, κ.ά.), του βουλευτή κου Ηλία Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής με άγρια χαστούκια  μποξ  στην βουλευτίνα του ΚΚΕ κα Λιάνα Κανέλλη στην ζωντανή μετάδοση του Γιώργου Παπαδάκη  στο τηλεοπτικό στούντιο του Ant1.

"Για πολιτικά κτήνη του 2012" μίλησε η Λιάνα Κανέλλη και πρόσθεσε: "Δεν πρόκειται να μας κάνει σαπούνι κανένας Κασιδιάρης!". "Είναι ζήτημα πολιτισμού", υπογράμμισε η κυρία Κανέλλη και τόνισε αναφερόμενη στον κ. Κασιδιάρη: "Να τον χαίρεται η μάνα που τον έκανε και αυτοί που τον ψηφίσανε!" "Την μπουνιά την έφαγα προσπαθώντας να προστατεύσω την κυρία Δούρου!", εξερράγη εναντίον του Κασιδιάρη η κυρία Λιάνα Κανέλλη. "Δεν μπορείς να παριστάνεις ότι δεν υπάρχουν κάποια πράγματα, αυτά τα λέμε τόσα χρόνια!", τόνισε η κυρία Δούρου.
Η προϊστάμενη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου ενημέρωσε ότι θα κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την σύλληψη του Ηλία Κασιδιάρη.

http://ploigos1.blogspot.gr/2012/06/blog-post_1296.html
--------------------------------------------------------------

Ο Κασιδιάρης χαστούκισε την Κανέλλη και πέταξε νερό στην Δούρου!!!ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ.ΕΤΣΙ,ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΛΙΚΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΗΚΑΝ!!

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ(Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ),ΜΑΣ ΔΕΙΞΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ!ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΥΛΑΕΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ!!!
500 περίπου σάιτ και μπλογκ εναντίον ενός,όντως ακραίας συμπεριφοράς ,νέου ,,που όμως λέει την αλήθεια,,αλήθεια που δεν τολμά να ξεστομίσει κανείς ,,για τα κομμουνιστικά μορφώματα ,,για τους αριστερούς που το παίζουν νομιμόφρωνες,,ΕΤΣΙ κ. Δούρου ; δεν έχετε υπόλογους στο κόμμα σας ; πως παρασύρετε ολόκληρη χώρα ,,ολόκληρο λαό ;;EXETE ΥΠΟΛΟΓΟΥΣ ;;
τι κρίμα ,,τι κατάντια ,,ένα ακραίο παιδί να εκπροσωπεί μόνο του την αλήθεια ,,
και είναι ακραίο γιατί δεν ξέρει να εκφράζεται όπως οι αυριανιστές ,,οι σοσιαλιστές ,,οι αριστεροί και οι κουκουέδες και νεοδημοκράτες!ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟ ΨΕΜΜΑ,ΤΗΝ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ,ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ,ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ,ΓΕΡΜΑΝΩ,ΕΒΡΑΙΩΝ κ.λ.π.
Η ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΣΣΑ ΚΑΝΕΛΛΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΣΘΟ 15.000 ΕΥΡΩ ΕΠΕΤΕΘΗ ΠΡΩΤΗ. ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΛΑΡΙΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΛΑ... ΜΠΛΑ... ΜΠΛΛΑ... ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ. ΑΛΗΤΙΣΣΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΔΟΥΡΟΥ Η ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΣΑ.


Ο Κασιδιάρης χαστούκισε την Κανέλλη από newsview


http://makedonia-is-greece.blogspot.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές