Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΟΛΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ

EΚΤΑΚΤΟ: ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ. ΑΜΕΣΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

Συντάχθηκε απο τον/την Makelaris Στις .
rosikos-stolos
Δεύτερος ρωσικός στόλος κατευθύνεται από την βόρειο Ρωσία στην Συρία και πιο συγκεκριμένα στο λιμάνι της Tartous. Πρόκειται για το αντιτορπιλικό Admiral Chabanenko κλάσης Udaloy ΙΙ και τρία αποβατικά πλοία κλάσης Ropucha του Βόρειου Στόλου τα οποία ξεκίνησαν το ταξίδι τους για την Μεσόγειο από το λιμάνι του Severomorsk σήμερα το πρωί.
Ο ρωσικός στολίσκος θα συναντηθεί με την φρεγάτα Yaroslav Mudry κλάσης Neustrashimy του Στόλου της Βαλτικής μαζί με άλλα βοηθητικά πλοία χωρίς αναφέρεται ο τύπους και ο αριθμός αυτών.
Η φρεγάτα Yaroslav Mudry εντάχθηκε σε υπηρεσία στις 21 Ιουνίου του 2009 και επιχειρρούσε με το Στόλο της Βαλτικής πριν μεταφερθεί στο Στόλο της Μαύρης θάλασσας. Το σκάφος έχει εκτόπισμα 3800 τόνων μήκος 129,6 μέτρα, μέγιστο πλάτος 15,6 μέτρα και βύθισμα 5,6 μέτρα. Ο οπλισμός του αποτελείται από 16 βλήματα επιφανείας – επιφανείας Kh-35 SS-N-25 σε τέσσερις τετραπλούς εκτοξευτές. Για την αντιαεροπορική του προστασία το σκάφος διαθέτει 4 οκταπλούς κάθετους εκτοξευτές SA-N-9, ένα πυροβόλο των 100 χλστ. για αγώνα επιφανείας και 6 τορπιλοβλητικούς σωλήνες των 533 xλστ.
Τα πέντε ρωσικά πλοία και τα βοηθητικά που τα συνοδεύουν θα πλεύσουν προς τα νότια και θα εισέρθουν στην Μεσόγειο μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες αλλάζοντας άρδην την κατάσταση στην περιοχή μας.
Δεδομένης της καθόδου του στολίσκου των αποβατικών από την Μαύρη θάλασσα η αποστολή των πλοίων αυτών αποτελεί κλιμάκωση της ρωσικής εμπλοκής στην συριακή κρίση αφού με την άφιξη του δεύτερου ρωσικού στολίσκου στην Συρία στην Μεσόγειο θα υπάρχουν πέντε αποβατικά πλοία δύο πολεμικά και αριθμό βοηθητικών.
Περισσότερα σε λίγο.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
www.makeleio.gr

==================================

Reuters: H Κύπρος προετοιμάζεται για 200.000 Σύρους πρόσφυγες


200.000 πρόσφυγες από την εμπόλεμη Συρία εκτιμάται ότι θα κατευθυνθούν προς την Κύπρο, σύμφωνα με το Reuters.Πρόκειται για το χειρότερο σενάριο τη δεδομένη χρονική στιγμή, αφού 200.000 πρόσφυγες ισούνται με το ¼ του πληθυσμού της Κύπρου.Εάν ανακύψει και τέτοιου είδους κρίση, οι αρχές της Δημοκρατίας ελπίζουν ότι η ΕΕ θα σπεύσει να βοηθήσει.
 «Δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί στη Συρία, όμως υπολογίζουμε ότι 200, 000 περίπου Σύροι θα έρθουν στην Κύπρου», εκτιμά ο Υφυπουργός Προεδρίας Ανδρέας Μαυρογιάννης.  «Εάν συμβεί αυτό, τότε θα μιλάμε για επιπλέον ζημιά, και σίγουρα θα χρειαστούμε βοήθεια», ανέφερε.Υπενθυμίζεται ότι το 2006, στην πολύμηνη σύρραξη μεταξύ Ισραήλ και Χισμπολάχ, περίπου 90.000 άνθρωποι έφτασαν στην Κύπρο, με τη Βρετανία και τις ΗΠΑ να σπεύσουν για βοήθεια αφού επρόκειτο για ξένους υπηκόους. Υπήρχε όμως και μια τεράστια διαφορά σύμφωνα με το πρακτορείο: Τότε η οικονομία της Κύπρου δεν είχε τα σημερινά χάλια.
 ==================================
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές