Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

ΤΗΣ ΒΡΗΚΑ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ''ΒΛΑΧΑΡΑΣ'' Ή ΑΛΛΙΩΣ ΒΙΚΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗ

ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ Η ΚΟΥΛΑ ΑΠ΄ ΤΟ ΖΕΛΙ! ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΡΕΛΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ!

Συντάχθηκε απο τον/την Kagkelaria Στις .
stamati-foto-xlidi

Στο «κενό» έπεσε η αίτηση της Βίκυς Σταμάτη για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης προκειμένου να βεβαιωθεί ότι πάσχει από «ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή».

Η Δικαιοσύνη δεν έκανε δεκτό ούτε αυτό το αίτημα της συζύγου του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, που βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό από τον περασμένο Απρίλιο κατηγορούμενη για ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος που προέρχεται από μίζες για εξοπλιστικά προγράμματα.

Στην αίτησή της η Β. Σταμάτη επικαλούνταν ιατρικές γνωματεύσεις σύμφωνα με τις οποίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα τα οποία έχουν ενταθεί από την προφυλάκισή της και την απομάκρυνσή της από το παιδί της. Στην αίτησή της ανέφερε ακόμη ότι η διαταραχή αυτή αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο των ήδη υπαρκτών αυτοκαταστροφικών τάσεων της και μπορεί να την οδηγήσει ακόμη και σε αυτοκτονία. ...

Υπενθυμίζεται ότι το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο είχε ήδη απορρίψει με βούλευμά του και την αίτηση αποφυλάκισης που είχε υποβάλλει η σύζυγος του πρώην υπουργού.

(Πηγή: Spiro Spero.gr)

Ειδαμε στο


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΥΣΗ woodiiis : ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ...ΤΟΣΑ ΕΦΑΓΕ...ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΤΑΪΖΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ...ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ , ΕΙΝΑΙ ...ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ...ΘΑ ΤΗ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ...ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΤΗ ΝΤΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΔΙΑ, ΦΑΚΙΟΛΙ, ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΚΟΥΠΑ ΚΙ ΕΝΑ ΦΑΡΑΣΙ ,ΕΝΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ...ΩΡΑΡΙΟ ΠΡΩΪ-ΑΠΟΓΕΥΜΑ...8-4 ΩΡΕΣ...ΘΑ ΤΗΣ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ...ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές