Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Αντιπολίτευση Σκοπίων: Η κυβέρνηση εφαρμόζει σχέδια του Χίτλερ στη χώρα

Αντιπολίτευση Σκοπίων: Η κυβέρνηση εφαρμόζει σχέδια του Χίτλερ στη χώρα



Ιούλιος 19, 2012.

Έντονος διάλογος δημιουργήθηκε, χθες, μεταξύ της πλειοψηφίας και της αντιπολίτευσης στο Κοινοβούλιο με αφορμή το σχεδιασμό του έργου «Σκόπια 2014».

Άγνωστο το κόστος του έργου

 Η αντιπολίτευση επέκρινε τη κυβέρνηση για το έργο, το οποίο χαρακτήρισε ως αντι-συνταγματικό σε πλήρη αντίθεση με τον νόμο, αφού χωρίζει το λαό προωθώντας  εθνοτικά και θρησκευτικά χαρακτηριστικά και χρησιμεύει, το έργο αυτό, για το ξέπλυμα χρήματος, ενός κρυφού κόστους που πληρώνουν οι πολίτες.

Η αντιπαράθεση προχώρησε τόσο πολύ – γράφει το δημοσίευμα- ώστε η αντιπολίτευση να επικρίνει με δριμύτητα τις πολιτικές του Γκρούεφσκι και να συγκρίνει το έργο της πλατείας των Σκοπίων  με ανάλογα σχέδια  του Χίτλερ.

Χρησιμοποιούνται μέθοδοι του Χίτλερ

«Το έργο αυτό χωρίζει το λαό για εθνικούς και θρησκευτικούς λόγους, είναι ένα έργο που ενισχύει με σκληρότητα το χάσμα μεταξύ των πλουσίων οικογενειών και των άλλων πολιτών  της χώρας. Το έργο «Σκόπια 2014» έχει στόχο να κατακλέψει το λαό…

 Το έργο αυτό είναι  σύμφωνα με τις μεθόδους του Χίτλερ για την καταστροφή του κράτους και κάθε πολίτη αυτής της χώρας», δήλωσε ο Γιάννι Μακραντούλι, βουλευτής του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της αντιπολίτευσης.

Φταίει και το αλβανικό κόμμα της κυβέρνησης

Συγχρόνως στην κυβέρνηση επιτέθηκε και η αλβανική αντιπολίτευση που περιέγραψε το σχέδιο «Σκόπια 2014» ως έργο αντι-αλβανικό που απειλεί τη σταθερότητα της χώρας.

«Είναι ένα έργο μονοδιάστατο το οποίο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα του κράτους των Σκοπίων, είναι επίσης και αντι-αλβανικό και επικίνδυνο για την σταθερότητα στη χώρα, αφού δημιουργεί συνθήκες διάλυσης των δεσμών των εθνοτήτων.

Το μεγάλο λάθος είναι ότι το έργο αυτό πραγματοποιείται με τη συνδρομή του DUI , και το αλβανικό, αυτό, κόμμα είναι συνένοχο επειδή ανέχεται όλα όσα γίνονται».


--
Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος  Ἐχέδωρος

http://www.echedoros-a.gr/2012/07/blog-post_3617.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές