Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ! ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΚΙΖΕΙ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΑΝΤΙΤΥΠΟ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΕ ΩΣ ΔΩΡΟ!

Άσβεστο το μίσος των Θεοκτόνων για τον Χριστό και την Εκκλησία Του!
Ο Μίχαελ Μπεν Άρι, του αντιπολιτευόμενου κόμματος της Εθνικής Ενότητας, είναι ένας από τους βουλευτές που έλαβαν ταχυδρομικά την Αγία Γραφή, που περιέχει τόσο την Παλαιά όσο και την Καινή Διαθήκη, εκ μέρους της Βιβλικής Εταιρείας του Ισραήλ.
«Αυτό το αξιοκαταφρόνητο βιβλίο προκάλεσε το θάνατο εκατομμυρίων Εβραίων την περίοδο της Ιεράς Εξέτασης», δήλωσε ο βουλευτής στην ιστοσελίδα NRG-Maariv. «Είναι μια τρομερή πρόκληση εκ μέρους της Εκκλησίας. Το βιβλίο και αυτοί που το έστειλαν πρέπει να ριχθούν στον σκουπιδοντενεκέ της Ιστορίας», πρόσθεσε.
Μια φωτογραφία που τραβήχτηκε από ένα συνεργάτη του και δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα τον δείχνει να σκίζει το αντίτυπο.
Στην επιστολή του που συνόδευε τα βιβλία ο διευθυντής της Βιβλικής Εταιρείας Βίκτορ Κάλισερ δήλωνε στους βουλευτές ότι η νέα έκδοση της Αγίας Γραφής «ρίχνει φως στις γραφές και επιτρέπει την κατανόησή τους». «Ελπίζουμε ότι το βιβλίο αυτό θα σας βοηθήσει και θα φωτίσει το δρόμο σας", κατέληγε ο Κάλισερ.

ΕΛΕΕΙΝΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ, ΠΟΤΕ ΕΞΟΝΤΩΘΗΚΑΝ "ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ" ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ; ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ;;;
Αυτοί ήταν και είναι οι Εβραίοι: Μισούν θανάσιμα τον ΣΩΤΗΡΑ ΧΡΙΣΤΟ και τους Χριστιανούς και φροντίζουν να μας το αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία!
Είμαστε πάντως πολύ περίεργοι να δούμε, αν το εν λόγω κάθαρμα θα κατηγορηθεί, δικαστεί και καταδικαστεί για ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!
Φαντάζεστε να είχε τολμήσει Χριστιανός να σκίσει ιερό εβραϊό βιβλίο, π.χ το κατάπτυστο Ταλμούδ που βρίζει ελεεινά τον Χριστό και την Παναγία;
Το λιγότερο θα είχε κατηγορηθεί για αντισημιτισμό!

Ή, ακόμα χειρότερα, να είχε σκιστεί κάποιο Κοράνι;


ΩΣ ΠΟΤΕ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ;

Ίσως για να προλάβει τις αντιδράσεις που είναι ήδη έντονες σε παγκόσμιο επίπεδο, η Anti-Defamation League (ADL) εξέδωσε καταδικαστική ανακοίνωση για την πράξη του Μπεν Αρι, καλώντας τον να ζητήσει συγνώμη: Εδώ ολόκληρη η ανακοίνωση, που χάρην της αλήθειας οφείλουμε να αναφέρουμε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές