Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΙΚΩΝ ΣΗΡΙΑΛ

            
anti-tourkika-sirial
Τα κανάλια της ιδιωτικής τηλεόρασης με πρωτεύοντα τα λεγόμενα «μεγάλα» κανάλια ήταν πάντα οι πρώτοι διδάξαντες της υποκουλτούρας και της «λατρείας» των υπομετριοτήτων. Είναι επίσης ευκόλως αντιληπτό ότι με την εποχή των «παχιών αγελάδων» να έχει παρέλθει, τα κανάλια αναζητούν φτηνά υποπρογράμματα για να καλύψουν τα κενά. Με την τουρκική επεκτατικότητα να οργιάζει και τους εγχώριους αν – αρμόδιους φορείς να έχουν αναγάγει την ενδοτικότητα σε «επιστήμη» είναι λογικό τα κανάλια να έχουν αναλάβει τα ηνία της προπαγάνδας του εκτουρκισμού της ελληνικής κοινωνίας.
Έτσι, τώρα, ο ΑΝΤ1 ετοιμάζεται να προβάλει μια νέα τουρκική σειρά με κεντρικό πρόσωπο τον σουλτάνο Σουλεϊμάν της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, ονομάζοντας τον ως τον «απόλυτο ηγέτη», στο διαφημιστικό τρέιλερ της σειράς. Το μόνο σχόλιο που μπορούμε να κάνουμε εμείς από πλευράς μας είναι το: Αιδώς Αργείοι! Οι Έλληνες με την χιλιόχρονη ιστορία τους έχουν πλείστα και ποικίλα πρότυπα και δεν χρειάζονται τα υποπρότυπα των τούρκων σφαγέων. Το αίμα των Ελλήνων είναι ακόμα νωπό για να ανέχεται τοιάυτες προσβολές στο βωμό της «ελληνοτουρκικής φιλίας» των σύγχρονων ραγιάδων και προσκυνημένων.
Η τουρκική επεκτατικότητα πέραν του δόγματος Οζάλ και της λαθρομεταναστεύσεως επελάυνει και διαμέσω των ραδιοσυχνοτήτων και των τουρκοκάναλων. Ντροπή και Αίσχος!
http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/echoun-jefugei-ekei-ston-ant1#.UDpszyMQoWo

http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4110:----1-----&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές