Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

ΚΑΜΙΝΗ ΚΑΜΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ?ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΘΗΝΩΝ?ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ? ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ?ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ? ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ?

Nέα προσφορά τροφίμων της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα!! Ο Δήμος Αθηναίων δεν έδωσε άδεια!!!




Δεν πίστευαν στα μάτια τους ξένοι τουρίστες, βλέποντας τις ουρές που σχημάτισαν το πρωί της Τετάρτης στο κέντρο της Αθήνας, δεκάδες αναξιοπαθούντες Έλληνες, προκειμένου να λάβουν σακούλες με τρόφιμα που διένειμαν βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής, στο πλαίσιο δράσεων αλληλεγγύης του κόμματος, αποκλειστικά και μόνο προς Έλληνες που έχουν ανάγκη.




Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες της ημέρας, άτομα κάθε ηλικίας, περίμεναν υπομονετικά στις ουρές που σχηματίστηκαν στην πλατεία Συντάγματος, για να λάβουν σακούλα με τρόφιμα «εξαιρετικής ποιότητας», όπως χαρακτηριστικά επεσήμαναν στελέχη του κόμματος.


Οι ουρές και ο συνωστισμός, προκάλεσαν την περιέργεια των ξένων τουριστών, που απαθανάτισαν τη διανομή της βοήθειας με τον φωτογραφικό τους φακό, ενώ άλλοι ζητούσαν περισσότερες πληροφορίες.


Τα τρόφιμα διανεμήθηκαν κυρίως σε πολύτεκνες οικογένειες και σε χρόνιους άνεργους, που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης λόγω της οικονομικής κρίσης.


Όπως επισήμανε στο protothema.gr ο υπεύθυνος δράσεων αλληλεγγύης της Χρυσής Αυγής και βουλευτής Β' Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος, τα τρόφιμα και τα υπόλοιπα προϊόντα είναι ελληνικής προέλευσης και αγοράστηκαν από το κόμμα, με χρήματα που έλαβε από την πρώτη δόση κρατικής επιχορήγησης.


«Σύνθημα μας είναι "τα χρήματα του λαού επιστρέφουν στο λαό". Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο πατριωτικό, ελληνικό κόμμα που παρέχει όλη του τη δυναμική, ώστε να ελαφρυνθούν τα βάρη κάθε Έλληνα που βρίσκεται σε ανάγκη. Εμείς έτσι σκοπεύουμε να χρησιμοποιούμε την κρατική επιχορήγηση, για να βοηθήσουμε Έλληνες που έχουν ανάγκη και δοκιμάζονται λόγω της κρίσης» υπογράμμισε.


Στη δράση εκτός από μέλη και στελέχη του κόμματος, συμμετείχαν και βουλευτές.


Σημειώνεται ότι ο Δήμος Αθηναίων δεν είχε δώσει άδεια για τη συγκεκριμένη δράση του κόμματος (!!!) Οργισμένη ανακοίνωση για την απίστευτη ενέργεια του δημάρχου της Αθήνας εκλεγμένου με το ΠΑΣΟΚ, να απαγορεύσει την διανομή δωρεάν τροφίμων από την Χρυσή Αυγή, εξέδωσε το κόμμα:
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής έχει ως εξής:


"Ο δήμαρχος των λαθρομεταναστών Καμίνης, κάτοπιν εντολής του πολιτικού του προϊστάμενου κ. Κουβέλη της συγκυβέρνησης του μνημονίου, εξέδωσε μία άθλια διαταγή απαγόρευσης της σημερινής διανομής τροφίμων της Χρυσής Αυγής.


Η απάντησή μας δόθηκε μέσα απ' τα στόματα χιλιάδων Ελλήνων που παρέλαβαν σήμερα τόνους ελληνικών τροφίμων δωρεάν και ταυτόχρονα αποδοκίμασαν έντονα τη δημοτική αρχή. Ο συνήγορος του λαθρομετανάστη δεν έχει πρόβλημα όταν ξεφτιλίζεται η ιστορική πόλη των Αθηνών από παρελάσεις ξεβράκωτων και από το παρεμπόριο των λαθρομεταναστών.


Ακόμη πιο θλιβερή ήταν η στάση του Α-50 (αρχηγού της αστυνομίας Παπαγιαννόπουλου) που ενοχλήθηκε από τα οχήματα με τα τρόφιμα, δεν ενοχλείται όμως από τα χιλιάδες κλεμμένα καροτσάκια των Πακιστανών. Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να γράφει τις "απαγορεύσεις" των κάθε λογής καμίνηδων, εκεί που γράφει ο ελληνικός λαός ολόκληρο το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας."


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

http://ellinonpaligenesia.blogspot.gr/2012/08/n.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές