Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΕ ΜΟΥΜΙΑ ΤΗΣ ΣΙΒΗΡΙΑΣ ΚΑΤΕΠΛΗΞΕ ΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ.

Μια μούμια απο την Σιβηρία με ένα περίπλοκο τατουάζ που διακοσμούσε το σώμα της έχει αποκαλυφθεί στη Ρωσία.
Οι ερευνητές εκτιμούν ότι η μυστηριώδης γυναίκα, γνωστή ως Ukok πριγκίπισσα,ήταν πιθανότατα 25 ετών όταν πέθανε σχεδόν 2.500 χρόνια πριν. Ήταν πιθανότατα ένα μέλος της φυλής Pazyryk, νομάδες που ζούσαν στην Αλτάι της Σιβηρίας.
Η μούμια της ανακαλύφθηκε το 1993. Κρατήθηκε διατηρημένη σε μόνιμο στρώμα πάγου, και είναι ο λόγος που το τατουάζ της είναι ακόμα ορατό. Τα τελευταία 19 χρόνια, η μούμια έχει διατηρηθεί κυρίως σε επιστημονικό ινστιτούτο στο Νοβοσιμπίρσκ. Τώρα, θα μεταφερθεί σε ένα μαυσωλείο στο Δημοκρατικό Εθνικό Μουσείο, όπου οι τουρίστες μπορούν να δούν την μούμια και το τατουαζ της.
"Σε σύγκριση με όλα τα τατουάζ που βρέθηκαν από τους αρχαιολόγους σε όλο τον κόσμο, εκείνα που αφορούν τις μούμιες των ανθρώπων Pazyryk, είναι τα πιο περίπλοκα και τα πιο όμορφα,"

Η Δρ Ναταλία Polosmak, επικεφαλής της έρευνας, δήλωσε στους Times της Σιβηρίας. "Πολλά αρχαία τατουάζ έχουν βρεθεί, όπως ο άνθρωπος των πάγων που βρέθηκε στην περιοχή των Άλπεων - αλλά είχε μόνο γραμμές και όχι την τέλεια και άκρως καλλιτεχνική εικόνα που μπορεί κανείς να δει στα σώματα των Pazyryks.

Πρόκειται για ένα εκπληκτικό επίπεδο της τέχνης του τατουάζ.Απίστευτο ». Η Polosmak εξήγησε τη σημασία του περίπλοκoυ τατουάζ της μούμιας .


"Τα τατουάζ χρησιμοποιήθηκαν ως μέσο προσωπικής ταυτότητας - διαβατηρίου, όπως τώρα π.χ Οι Pazyryks επίσης πίστευαν ότι τα τατουάζ θα ήταν χρήσιμα σε μια άλλη ζωή, γεγονός που καθιστά εύκολο για τα άτομα της ίδιας οικογένειας και πολιτισμού να βρουν ο ένας τον άλλο μετά το θάνατο." Ήταν μια γλώσσα απο εικόνες ζώων, που χρησιμοποιούνται για να εκφράσουν κάποιες σκέψεις και να καθορίσουν τη θέση τόσο στην κοινωνία όσο και στον κόσμο.
Θάφτηκε μαζί με έξι άλογα για να την συνοδεύουν στην μετά θάνατον ζωή. Παρά το γεγονός ότι η μούμια με τατουάζ είναι αρκετά αξιοσημείωτη, δεν είναι και η πρώτη καλοδιατηρημένη μούμια που ανακαλύφθηκε.
http://www.apocalypsejohn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές