Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ...

"Η Χρυσή Αυγή δεν είναι απλά ένα ακραίο κοινοβουλευτικό κόμμα. Είναι κάτι πολύ χειρότερο. Πρόκειται για ένα κόμμα που διεκδικεί να κινείται εκτός νόμου.
Η Χρυσή Αυγή δεν λαϊκίζει απλώς, υποδυόμενη τον προστάτη των Ελλήνων μοιράζοντας τρόφιμα, βρίζοντας τους μετανάστες και ομάδες συμπολιτών μας, κάνει κάτι χειρότερο.
Διεκδικεί με το άλλοθι του κοινοβουλευτικού κόμματος την πολιτική νομιμοποίηση και την αποενεχοποίηση των ενεργειών της για να μπορεί να εκφράζεται και να δρα ρατσιστικά. Για να μετατρέψει τον ρατσισμό σε καθημερινή συμπεριφορά που θα έχει την ηθική συμπαράσταση των μελών της".
Γραφείο Τύπου ΔΗΜΑΡ
"Έχουν χάσει κάθε μέτρο από την κακιά λύσσα τους τα ορφανά του πρώην τυράννου και αιματοβαμμένου χασάπη Τσαουσέσκου (που τώρα συγκυβερνούν στην μνημονιακή συγκυβέρνηση της… Νεοδημοκρατικής Αριστεράς) με το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής και την απήχηση που έχει στην ελληνική κοινωνία!
Σε τέτοιο βαθμό που απαιτούν από τα συνεταιράκια τους στη εν Μνημονίω συγκυβέρνηση να θέσουν… εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή, επειδή μοιράζει τρόφιμα στους Έλληνες! Η απάντησή μας προς τα… ορφανά: Εκτός νόμου να τεθεί το Μνημόνιο και οι υπηρέτες του, που εξαθλιώνουν τον ελληνικό λαό! "
Γραφείο Τύπου ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Σχόλιο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ: Όλα αυτά γίνονται, με αφορμή την εκστρατεία της Χρυσής Αυγής για διανομή δωρεάν τροφίμων σε Ελληνες. "Κινείται εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή και προσπαθεί να απενεχοποιήσει τις ρατσιστικές ενέργειές της, που δεν δίνει τρόφιμα σε λαθρομετανάστες" λέει η ΔΗΜΑΡ!
Εμείς ξαναλέμε: Όλοι οι λαθρομετανάστες να πάνε έξω από την Αγίου Κων'νου στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ και έξω από το σπίτι του Κουβέλη, της Ρεπούση και των άλλων καλών παιδιών να παραλάβουν δωρεάν τρόφιμα! Διότι η ΔΗΜΑΡ είναι μη ρατσιστικό κόμμα! Τώρα, εάν ...γαμίσει τους Έλληνες με φόρους της τρόικας, ε, δεν πειράζει. Τους προστατεύει από την επιστροφή στην δραχμή!
Ε, και πού'στε: Εάν οποιοσδήποτε Έλληνας πολίτης θελήσει να κάνει κάποιο δώρο σε συγγενή του και δεν κάνει αντίστοιχο δώρο σε αλλοδαπό-λαθρομετανάστη, θα θεωρηθεί ρατσιστής και θα ζητηθεί η αποβολή του από την χώρα.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές