Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Δίνουν το όνομα Μακεδονία!

Δίνουν το όνομα Μακεδονία!

Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012 - 19:44
 

Επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά για την ονομασία των Σκοπίων

Στην επίκαιρη ερώτηση του συναγωνιστή Χρήστου Παππά, Βουλευτή επικρατείας προς τον αρμόδιο υπουργό για το όνομα της Μακεδονίας, ουσιαστικά ο υφυπουργός παραδέχθηκε την από 07/07 θέση που πήρε ο υπουργός εξωτερικών κ. Αβραμόπουλος ότι η Ελληνική κυβέρνηση έχει αποδεχθεί την εκχώρηση του όρου Μακεδονία με γεωγραφικό προσδιορισμό. Ο κ. Αβραμόπουλος είχε χαρακτηριστικά πει ‘’… Η Ελλάδα, επιδεικνύοντας το απαιτούμενο εποικοδομητικό πνεύμα, προέβη σε ένα μείζον συμβιβαστικό, βήμα αποδεχόμενη σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό και χρήση έναντι όλων..’’ .

Η ερώτηση της Χρυσής Αυγής ήταν πότε πάρθηκε αυτή η απόφαση και τι άλλαξε από τις συσκέψεις του Φεβρουαρίου και Απριλίου του 1992, οι οποίες έγιναν με την συμμετοχή του τότε υπουργού εξωτερικών και νυν πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά που περιελάμβανε την αταλάντευτη δέσμευση ‘’…να μην περιέχεται η λέξη Μακεδονία ή παράγωγά της…’’. Στην ανάπτυξη της ερωτήσεώς του ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς ανεφέρθη όχι μόνο στην ιστορικότητα και ελληνικότητα του όρου Μακεδονία αλλά και στην γεωστρατηγική του σημασία. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι η Μακεδονία δεν είναι brand name, δηλαδή εμπορικό όνομα προς ενοικίαση ή εκχώρηση. Η απάντηση του υφυπουργού ήταν ουσιαστικά άλλα λόγια να αγαπιόμαστε μίλησε χαρακτηριστικά ότι γίνεται γίνεται σε συνεννόηση με όλες τις πολιτικές δυνάμεις εδώ και χρόνια, φέροντας ως δικαιολογία την ‘’ενδιάμεση’’ ονομασία FYROM.

Ο συναγωνιστής Παππάς στην δευτερολογία του είπε ότι η απάντηση δεν ήταν καθόλου ξεκάθαρη και ότι δεν υπήρξε συνεννόηση με τον ελληνικό λαό, δεν είπε η κυβέρνηση προεκλογικά ότι μετά από λίγο καιρό τα σκόπια θα ονομάζονται και με την δική μας έγκριση ‘’Βόρειος Μακεδονία’’ ή ‘’Άνω Μακεδονία’’. Ας είχαν το θάρρος και το θράσος αυτά να το πουν προεκλογικά στον ελληνικό λαό να τα πουν στην πλατεία Αριστοτέλους και όχι στο αποστειρωμένο και προστατευόμενο χώρο του κοινοβουλίου. Για τη Χρυσή Αυγή το θέμα της Μακεδονίας είναι μείζον και οι θέσεις της είναι αταλάντευτες από τα πρώτα χρόνια του κινήματός μας. Σε κάθε περίπτωση εάν τολμήσει η τροΐκανή κυβέρνηση να πουλήσει το όνομα Μακεδονία θα βρει την Χρυσή Αυγή απέναντί της αλλά και όλο τον Ελληνικό Λαό!

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dinoun-to-onoma-makedonia#.UBwJfWct1QY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές