Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ

ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΥΛΑΚΗ;
Νέες ταυτότητες :Τέλειωσε και το τελευταίο κομμάτι της ηλεκτρονικής φυλακής των Ελλήνων πολιτών.Το μόνο που απομένει είναι το ψηφιακό τους "μαρκάρισμα"



Στην Καισαριανή ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του "κέντρου επιχειρήσεων" της ..ηλεκτρονικής διακυβέρνησης


Οι μηχανές εκτύπωσης των νέων ταυτοτήτων έχουν ήδη "μπεί μπροστά"

Σε λίγες ημέρες (αρχές του Σεπτέμβρη) το κατοχικό καθεστώς αυτής της άλλοτε Ορθόδοξης και δημοκρατικής χώρας, θα απαιτήσει απο τον κάθε ένα χωριστά να δώσει ενυπογράφως την συγκατάθεσή του στο ψηφιακό μαρκάρισμα μέσω της αποδοχής - παραλαβής της νέας ταυτότητας.





Πηγές των οποίων η αξιοπιστία αλλά και η γνώση των πραγμάτων είναι αδιαμφισβήτητη, μας ανέφεραν , ότι στην Καισαριανή ,εκεί δηλαδή που πρίν ένα χρόνο και εμείς καταγγέλλαμε ότι φυλάσσονται πάνω απο 9 εκατομμύρια τσιπαρισμένες κάρτες του πολίτη,υπάρχει ένα κεντρικό σύστημα διασύνδεσης, ελέγχου,διαχείρισης και αποθήκευσης ΟΛΩΝ των βάσεων δεδομένων καθώς επίσης και κάθε off line ψηφιακού αρχείου που διατηρούν νομικά πρόσωπα δημοσίου αλλά και ιδιωτικού δικαίου.





Ολοκληρώθηκε δηλαδή τεχνικά αυτό το τμήμα που θα ασχολείται απο εδώ και πέρα με το ηλεκτρονικό φακέλωμα του κάθε Έλληνα πολίτη, για χάρη του οποίου θα μας εκβιάσουν να πάρουμε τις νέες "έξυπνες" ταυτότητες.



Με απλά λόγια κάθε πληροφορία που αφορά τον Έλληνα πολίτη και που ήδη καταγράφουν σε βάσεις δεδομένων ή σε ψηφιακά αρχεία , εταιρείες, οργανισμοί, υπηρεσίες (φανερές και μυστικές) , ασφαλίστικά ταμεία, τράπεζες, ΔΕΚΟ, ιδιώτες κ.α , θα συλλέγεται ,θα επεξεργάζεται και θα αποθηκεύεται σε αυτό το κέντρο που θα είναι κατά πάσαν πιθανότητα το "κέντρο επιχειρήσεων" της νέας "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης".



Μιας "διακυβέρνησης" που κατά τις εντολές των ξένων εντολέων και τις ομολογίες των ντόπιων εντολοδόχων τους , θα είναι παγκόσμια και που όπως ισχυρίζονται θα φέρει επιτέλους μια "τάξη" στα ...πράγματα.



Οι άνθρωποι οι οποίοι μας έδωσαν τις πληροφορίες σχετικά με αυτό το κέντρο, μας είπαν χαρακτηριστικά, ότι είναι απίστευτο τι πληροφορίες έχουν ήδη συλλέξει για τον καθένα μας, τόσο απο τις μέχρι "χθές" ασύνδετες μεταξύ τους επίσημες και γνωστές βάσεις δεδομένων, όσο και απο εκείνες που διατηρούν φανερές και μυστικές υπηρεσίες , με πρόσχημα την "εθνική ασφάλεια' , την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος κλπ.



Δεδομένου ότι το "τεκμήριο της αθωότητας" έχει ήδη καταργηθεί de facto αρχικά απο την συνθήκη του Σένγκεν , αλλά και απο μεταγενέστερες συνθήκες , νόμους , κανονισμούς και οδηγίες της Ε.Ε , ΟΛΟΙ θεωρούμεθα ύποπτοι ή δυνητικά ύποπτοι τέλεσης αξιόποινων πράξεων και άρα υποκείμενα παρακολούθησης ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.



Τα προϊόντα αυτής της μαζικής -κατά την προσωπική μας εκτίμηση-παρακολούθησης είναι και αυτά αποθηκευμένα (και θα αποθηκεύονται εσαεί) σε αυτό το κέντρο μαζί με δεκάδες χιλιάδες άλλες πληροφορίες που αφορούν την δημόσια και ιδιωτική μας ζωή για να "επεξεργαστούν" ...κατάλληλα και να διοχετευθούν "εκεί που πρέπει και όταν πρέπει".



Υπάρχει λοιπόν ήδη ο "Μεγάλος Αδελφός" και το μόνο που απομένει είναι να υπογράψουμε την συγκατάθεσή μας κατά την παραλαβή της νέας ταυτότητας, η οποία θα είναι και το επίσημο "ψηφιακό μαρκάρισμα" σε αυτήν την ανοικτού τύπου ηλεκτρονική φυλακή.



Μέχρι στιγμής δεχτήκαμε σχεδόν αδιαμαρτύρητα τις εξοντωτικές "τιμωρίες" που μας επέβαλλαν με κυνισμό και ανυπέρβλητη χυδαιότητα και θράσος οι πραγματικοί υπαίτιοι της παρούσας "κρίσης".





Δεχτήκαμε να χάσουμε την εθνική μας κυριαρχία , πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας χωρίς να"πέσει ντουφεκιά".



Δεχτήκαμε να μας λένε κατάμουτρα ότι "μαζί τα φάγαμε". Δεχτήκαμε να μας αποκαλούν οι κοπρίτες κοπρίτες , οι τεμπέληδες τεμπέληδες και οι απατεώνες απατεώνες.



Θα δεχτούμε να δώσουμε και το τελευταίο "φλουρί" που μας απόμεινε και που δεν είναι άλλο απο το Θεόσδοτο δώρο της ελευθερίας;



Θα δεχτούμε να γίνουμε οι "μαρκαρισμένοι" κατάδικοι μιας ηλεκτρονικής φυλακής που θα έχουν πάνω κάτω τα ίδια περίπου "δικαιώματα" με εκείνους που "φιλοξενεί" στα Διάφορα Γκουαντανάμο η Νέα Τάξη Πραγμάτων;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές