Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΓΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΑΣ

Συλλογή υπογραφών μέσω διαδικτύου για το δίκαιο αίτημα να παγώσουν τα χρέη της ΑΕΚ προς το Δημόσιο μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση Ψωμιάδη και να αποδοθούν στην Ένωση τα «κλεμμένα» - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!


Φίλοι της ΑΕΚ ετοίμασαν επιστολή με σκοπό να συγκεντρώσει αρκετές χιλιάδες υπογραφές και με προορισμό να σταλεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Μια επιστολή που περιέχει το δίκαιο αίτημα της ΑΕΚ για «πάγωμα» των χρεών της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ προς το Δημόσιο μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση Ψωμιάδη (τον Οκτώβριο το επόμενο πολύ κρίσιμο δικαστήριο) και να επιστραφούν στην ΑΕΚ τα χρήματα που δικαιούται η ομάδα και υπολογίζονται σε 80 εκατ. ευρώ. Χρήματα τα οποία είναι πολλαπλάσια από τα χρέη της ΑΕΚ και αν τα εισπράξει μπορεί άμεσα να πληρώσει όλο το χρέος προς το Δημόσιο.
Το δίκαιο αίτημα της ΑΕΚ υπάρχει στο διαδίκτυο και μπορεί όποιος ΑΕΚτζής θέλει να υπογράψει.
Αναλυτικά η επιστολή:

«Αγαπητοί Κύριοι και Κυρίες του Ελληνικού Κοινοβουλίου,

Οι υπογράφοντες την παρούσα διαμαρτυρία δηλώνουμε εξ αρχής ότι το ζήτημα της ΠΑΕ ΑΕΚ μας ενώνει, παρά τις όποιες διαφορετικές πολιτικές και κοινωνικές μας απόψεις και υπογράφουμε ως ένα δείγμα των τουλάχιστον 1,5 εκατομμυρίων φίλων της ΑΕΚ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης προβάλλεται συστηματικά, εν είδει προπαγανδιστικής γραμμής, πρόταση υποβιβασμού της ΑΕΚ στην τέταρτη ή ακόμα και σε ερασιτεχνική κατηγορία, χωρίς καμία προηγούμενη ανάλυση των ηθικών και συναισθηματικών συνεπειών και προεκτάσεών της στην ελληνική κοινωνία και κυρίως των οικονομικών επιπτώσεών της στο Ελληνικό Δημόσιο.

Σύμφωνα με μετριοπαθείς υπολογισμούς, οι άμεσες απώλειες του Ελληνικού Δημοσίου στην απευκταία περίπτωση πτώχευσης της ΠΑΕ ΑΕΚ θα ανέλθουν σε περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ. Σημαντικές θα είναι και οι έμμεσες απώλειές του αν υπολογισθούν:

• Τα μειωμένα έσοδα από την ΠΑΕ ΑΕΚ στην περίπτωση που υποβιβασθεί μία ομάδα με τεράστιο αριθμό οπαδών (ΦΠΑ από πωλήσεις εισιτηρίων, προϊόντων της ΠΑΕ, εισφορές σε ΙΚΑ, 40% της αξίας των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών κλπ.)

• Τα μηδενικά έσοδα από την χρήση του ΟΑΚΑ για σειρά ετών. Υπενθυμίζουμε ότι η ΑΕΚ συντηρεί ουσιαστικά μόνη της –κάποιες χρονιές μαζί με τον ΠΑΟ- από το καλοκαίρι του 2004 το μεγαλύτερο και πλέον πολυδάπανο στάδιο της χώρας.

• Τα μειωμένα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων της Super League, εξαιτίας της υποβάθμισης της εμπορικής αξίας του πρωταθλήματος στο οποίο δεν θα συμμετέχει η ΑΕΚ.

• Τα μειωμένα έσοδα από παράπλευρες δραστηριότητες που σχετίζονται με τους αγώνες της ΑΕΚ (μετακίνηση και εστίαση μεγάλου όγκου οπαδών ανά την επικράτεια, πώληση προϊόντων γηπέδου κ.ά.).

Θα ήταν προτιμότερο για το Ελληνικό Δημόσιο να εισπραχθούν τα χρήματα αυτά σε βάθος χρόνου παρά να χαθούν εν μία νυκτί.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι όσα διαχειριστικά λάθη και να έχουν γίνει από τις εκάστοτε διοικήσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ (για παράδειγμα συμβόλαια μεγαλύτερα από ότι θα έπρεπε, μεγάλες αποζημιώσεις αποδέσμευσης, κλπ) είναι μια σταγόνα στον ωκεανό των υφισταμένων χρεών.

Η πραγματικότητα είναι ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται σε αυτή τη δύσκολη οικονομική κατάσταση γιατί ένας πρώην μεγαλομέτοχος, σύμφωνα με καταδικαστική απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης, έχει υπεξαιρέσει ποσό περίπου 80 εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία του σωματείου. Ο εν λόγω μεγαλομέτοχος, όπως και ο υιός του, είναι έγκλειστοι επί της παρούσης για την υπόθεση αυτή.

Οφείλουμε να τονίσουμε ότι δεν επιθυμούμε ο Έλληνας φορολογούμενος να επιβαρυνθεί με όποιο κόστος (άμεσο ή έμμεσο, μέσω διαφυγόντων εσόδων) για μια ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία. Ομοίως, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αποδεχτούμε να διαλυθεί η αγαπημένη μας ομάδα για ένα ποσό οφειλών που είναι σημαντικά χαμηλότερο από το ύψος του ποσού που καταχράστηκε ο κ. Ψωμιάδης.

Κύριοι και κυρίες, μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου,

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.

Ο ΑΕΚτζής ήταν και είναι περήφανος, δεχόμαστε τα λάθη και τα χρέη της ομάδας μας, αλλά δε θα δεχθούμε ΠΟΤΕ η ΠΑΕ ΑΕΚ να γίνει το θύμα των χρόνιων παραλείψεων και της ουσιαστικής αδράνειας του Ελληνικού Δημοσίου στο ζήτημα της υπεξαίρεσης πόρων από το σωματείο».

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

http://www.aek365.com/a-211380/650-filoi-ths-aek-zhtoun-pagwma-twn-xrewn.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές