Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ

ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΣΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΟΙ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΩΤΑΜΕ...ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ...ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ
ΚΑΤΑ ΑΜΑΧΩΝ... ???

ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ , ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΙ ΕΔΩ?

ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΝΕ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΑΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ>>>



Φρίκη! – Οι ισλαμοφασίστες κρέμανε παιδιά στην Συρία και η διεθνής κοινότητα και το ελληνικό ΥΠΕΞ τους βαφτίζει “δημοκράτες”!


Λίβυοι μισθοφόροι, ομοϊδεάτες του Πακιστανού βιαστή, που διακρίνονται για την αγριότητά τους και ισλαμιστές αντάρτες κρέμασαν στην Δαμασκό ένα μικρό παιδί μιας οικογένειας Σιιτών αφού πρώτα σκότωσαν όλα τα μέλη της, αναφέρουν ακτιβιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Ιράκ, όπως δημοσιεύει το ιρανικό πρακτορείο FNA. Αυτοί οι δολοφόνοι μικρών παιδιών χθες σε επίσημη ανακοίνωσή του το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, χαρακτηρίστηκαν "δημοκράτες"! Ζητούμε συγγνώμη για την κακή ποιότητα της φωτογραφίας της α’ σελίδας, αλλά αυτό που μετράει είναι το ντοκουμέντο, πιστεύουμε…

Σύμφωνα με την ειδησεογραφική πύλη του Ιράκ, Qanon και Ιρακινοί ακτιβιστών της οργάνωσης "Ανθρώπινα Δικαιώματα" μια ομάδα ανταρτών και μισθοφόρων επιτέθηκαν στην οικία μιας ιρακινής οικογένειας στη συνοικία Seyede Zainab της πρωτεύουσας της Συρίας, Δαμασκό, σκότωσαν όλα τα μέλη της οικογένειας και απαγχόνισαν το τελευταίο, μικρό παιδί τους, επειδή δεν ήταν αρεστοί στους αντάρτες!

Οι εικόνες της φρίκης έκαναν την εμφάνισή τους τις τελευταίες ημέρες και είναι αποκαλυπτικές του τρομοκρατικού χαρακτήρα και των πράξεων εγκλημάτων πολέμου των "δημοκρατών" κατά τον Δ.Αβραμόπουλο.


Εν τω μεταξύ ο Σαουδάραβας Ουαχάμπι κληρικός Μοχάμαντ αλ Αρίφι, ζήτησε από τις ένοπλες ομάδες της Συρίας να αποτρέπουν τη διαρροή φωτογραφιών κατά αμάχων.

Σε σελίδα του Twitter, ο Αρίφι ζήτησε από τις ανταρτικές ομάδες να συνεχίσουν τις επιθέσεις τους και τον εκφοβισμό του συριακού λαού, αλλά να αποφεύγουν τη μετάδοση φωτογραφιών ή βίντεο των ενεργειών τους αυτών!

Παρόμοιο έγκλημα- αναφέρει το δημοσίευμα- έγινε την περασμένη εβδομάδα, όπου οι τρομοκράτες της Συρίας, εκτέλεσαν βάναυσα 15 αμάχους σε συνοικία που ελέγχουν στο Χαλεπί με την κατηγορία της υποστήριξης τους στην κυβέρνηση του Μπασάρ αλ Άσαντ.

Οι αντάρτες – μέλη του λεγόμενου "Ελεύθερου Συριακού Στρατού" επιτέθηκαν κατά της οικογένειας Αλ Μπέρι στην συνοικία Bab al-Neirab στο Χαλέπι, που ήταν γνωστή για τις φιλοκυβερνητικές της θέσεις και απήγαγαν 15 μέλη της οικογένειας, τα οποία εκτέλεσαν σε ένα τοπικό σχολείο.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


http://ieroslochos.blogspot.gr/2012/08/blog-post_3580.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές