Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Ο DAVID ICKE ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ Γ' Π.Π

Ο DAVID ICKE ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ Γ' Π.Π

πηγη
Ο David Icke, εξηγεί τις προθέσεις των "ισχυρών" του κόσμου, να προκαλέσουν τον Γ' Π.Π. , με απώτερο σκοπό, οι ίδιοι που επιθυμούν να προκαλέσουν το αιματοκύλισμα, οι ίδιοι να δώσουν και την λύση. Σκοπεύουν να σύρουν όλες τις χώρες (Ε.Ε., ΗΠΑ, Καναδά, Ρωσία, μέχρι και την Κίνα). Με το πρόσχημα να μην επαναληφθεί πλέον αυτή η συμφορά (όχι πάντως έχοντας κάποιο νέο επιχείρημα, σίγουρα βασίζονται στο ότι οι λαοί ξεχνούν, αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν γνωρίζουν - αφού δεν γνωρίζουν οι λαοί την ιστορία τους), θα προτείνουν την παγκόσμια κυβέρνηση, τον παγκόσμιο στρατό κλπ. Φέρνει κάποιο παράδειγμα γνωστού του ατόμου, που εργάζεται στην δημοτική αστυνομία, μοιράζοντας κλήσεις παράνομου παρκαρίσματος επί είκοσι χρόνια, όπου πρόσφατα στην Αγγλία άρχισαν να τους μεταφέρουν περισσότερες αρμοδιότητες, όπως συλλήψεις κλπ. Η πρόθεση των επικυρίαρχων είναι να αλλάξουν εντελώς οι δομές των κοινωνιών, πράγμα που φαίνεται από τα επί μέρους στοιχεία, και για να γίνει αυτό εφικτό, δεν υπάρχει καλλίτερος τρόπος από έναν πόλεμο ! Κάνει επίσης αναφορά, σε κάποια οργάνωση που χρηματοδοτεί γνωστός Κεφαλαιοκράτης, έχοντας ως πρόσχημα την παγκόσμια ειρήνη, αλλά στην πραγματικότητα διαχειρίζεται τον πόλεμο. Τον πόλεμο που αλλάζει τις κοινωνίες, όπως άλλαξαν και δεν υπήρξαν ξανά ποτέ το ίδιο, μετά τους μεγάλους πολέμους. Την ίδια τακτική ακολουθούν και στην παρούσα φάση, τρέποντας τον κόσμο προς την "αναγκαστική μη αναστρέψιμη παγκοσμιοποίηση" (!) Αν τα κράτη, θα έλεγα οι λαοί, ακολουθήσουν αυτήν την προτροπή, τότε η ελευθερία θα χαθεί απ' τον πλανήτη.

Αν αυτό που αναφέρει ο Icke είναι βάσιμο, πράγμα το οποίο βρίσκεται σε συνάφεια των όσων γεγονότων συμβαίνουν γύρο μας ρίχνοντας μια ευρεία ματιά, τότε έχω και εγώ δίκιο από την μεριά μου που γράφω από καιρό, πως τώρα θα ήταν η μοναδική κατάλληλη ώρα, άπαντες να άφηναν τα όπλα κάτω, μη ακολουθώντας τις διαφόρων ποιοτήτων, προθέσεων και διαθέσεων προπαγάνδες και παρασυρμούς.
Στο σημείο αυτό δεν μπορεί παρά να με πιάσει κατάθλιψη, όχι για την μίζερη και ετεροκινούμενη ζωή μας τόσο, όσο για το επίπεδο που βρίσκεται η ανθρωπότητα......εκ διαμέτρου αντίθετα, απ' ό,τι θα έπρεπε να αντιλαμβάνεται τις καταστάσεις γύρο της, πράγμα που συμβαίνει σχεδόν σε όλους μας. Οτιδήποτε γύρο μας, εξυπηρετεί το σύστημα, που με την σειρά του εξεγείρει τα πάσης φύσεως πάθη μας, πατώντας πάνω σε αυτά και εκμεταλλευόμενο αυτά ανάλογα, ανά περίπτωση και περίσταση. Αν η ολοκλήρωση της αφύπνισης της ανθρωπότητας, κρατήσει πάνω από 300 χρόνια, αφού την χρονική αυτή στιγμή βρισκόμαστε στις παρυφές της, σύμφωνα με τον Πλάτωνα και τις αναλύσεις τις φιλοσόφου Αλτάνης, έχει δυστυχώς πολλές δύσκολες στιγμές να ζήσει ακόμα μπροστά της.

Καλώς ήλθατε στην νέα χιλιετία................Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές