Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

ΣΑΛΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ MAKELEIO ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΣΚΟΠΙΑΝΟ FORUM ΥΠΟΘΑΛΨΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ

            
pakistani-face-book
Διασημότητα το αγόρι μας! 2 χρόνια πριν έδινε συνέντευξη σε δημοσιογράφο που έγραφε άρθρο για τους μετανάστες!
Και που δημοσιεύτηκε το άρθρο; Στην ανθελληνική ιστοσελίδα turkeymacedonia.wordpress.com.
Στο about της ιστοσελίδας διαβάζουμε: "To blog είναι αφιερωμένο στην διαρκή πάλη για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα σχετικά με την αναγνώριση της Τουρκικής και "Μακεδονικής" μειονότητας που ζουν στην χώρα, που για πολλά χρόνια για πολλά χρόνια στερούνται το δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό." Α, μάλιστα, τυχαίο και αυτό!
Στο άρθρο ο Πακιστανός(;) δημοσιογράφος, που βρισκόταν διακοπές στην Ελλάδα, γράφει για τους Πακιστανούς μετανάστες στην Ελλάδα. Ένας από αυτούς που παίρνει συνέντευξη είναι ο Waqas Ahmed από το Gujrat. Όπως ξέρετε Waqas Ahmed(Βακάς Αχμέτ) είναι το όνομα του κτήνους που κακοποίησε την ανήλικη στην Πάρο. Όπως μπορείτε να δείτε κι από το facebook του κτήνου (εσείς, όχι εγώ, γιατί δεν έχω facebook, εγώ το είδα από την φωτογραφία σε αυτό το άρθρο) η καταγωγή του είναι από το Gujrat του Πακιστάν. Τώρα να είναι σύμπτωση και να είναι άλλος, χλωμό το βλέπω.

Την είδηση την έμαθα από το makeleio.gr. Το αυθεντικό άρθρο δημοσιεύτηκε στις 10/3/2010 στην turkeymacedonia.wordpress.com και είναι εδώ. Παρακάτω ακολουθεί η δική μου μετάφραση του άρθρου. Διαβάστε το άρθρο, έχει ενδιαφέρον να δείτε την ιστορία του Πακιστανού Ξανθόπουλου αλλά και γενικότερα για το πως τα κυκλώματα φέρνουν τους λαθρομετανάστες.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
turkeymacedoniawordpress
Οι μετανάστες που μπήκαν στην Ελλάδα παράνομα αγωνίζονται σκληρά. Η ιστορία του νεαρού Αχμέτ Βακάς(Waqas Ahmed στο πρωτότυπο), ο οποίος κατάγεται από ένα μικρό χωριό στο Gujratείναι συνηθισμένη. Πλήρωσε 700.000 ρουπίες Πακιστάν(περίπου 4282 Ευρώ) σε έναν πράκτορα στο Gujrat για να 'ρθει στην Ελλάδα.
Ο Σωκράτης συνήθιζε να μιλάει σε νέους στα στενά δρομάκια της Αρχαία Αθήνας. Δεν κήρυττε αλλά διατύπωνε ερωτήσεις, κάτι που οδηγούσε τους συνομιλητές του να σκεφτούν τις αρετές της Σπάρτης και τα ελλείμματα των κυβερνώντων. Έδωσε την ζωή του γι αυτό που θεωρούσε ως αλήθεια.
Σήμερα στα ίδια δρομάκια, δύο χιλιετίες αργότερα, νεαροί άντρες από το Gujrat κρύβονται από την αστυνομία. Φοβούνται την σύλληψη και την απέλαση. Αυτοί οι νεαροί άντρες ρίσκαραν την ζωή τους για να έρθουν στην Γη της Επαγγελίας, της ευημερίας και της ασφάλειας. Δεν υπήρχε Σωκράτης πίσω στην πατρίδα τους για να διατυπώσει ερωτήσεις, που ίσως θα τους απέτρεπαν να πάρουν αυτόν τον δρόμο. Το ενδιαφέρον μου για τους οικονομικούς μετανάστες από το Πακιστάν στην Ελλάδα ξεκίνησε όταν άκουσα δύο κύριους από το Punjabi να συνομιλούν στην γεμάτη αίθουσα αναμονής επιβατών του Abu Dhabi. Ένας εύσωμος άντρας γύρω στα 40 έλεγε στον νεαρό φίλο του: «Πήγα στο Γιουνάν(Ελλάδα) πριν από 20 χρόνια. Ο Θεός να ευλογεί τον Bhatti sahib που βοήθησε τόσο κόσμο απ' το χωριό μου να πάει στην Ευρώπη».
Οι περισσότεροι Πακιστανοί μετανάστες με τους οποίους μίλησα ήταν ειλικρινείς και ντόμπροι. Παραδεχτήκαν όλοι ότι μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα και παλέψανε σκληρά. Η ιστορία του νεαρού Αχμέτ Βακάς, ο οποίος κατάγεται από ένα μικρό χωριό στο Gujrat είναι συνηθισμένη. Πουλάει κινέζικα προϊόντα στην λαϊκή αγορά της Πλάκας στην Αθήνα. «Βγάζω 300 ευρώ τον μήνα πουλώντας αυτά τα φθηνά κινέζικα ηλεκτρονικά. Οι τυχεροί που έχουν δουλειά βγάζουν 600 με 800 ευρώ τον μήνα και μπορούν και στέλνουν λεφτά πίσω στην πατρίδα τους και πληρώνουν τα χρέη τους», μας λέει. Ο Βακάς πλήρωσε 700.000 ρουπίες Πακιστάν(περίπου 4282 Ευρώ) σε έναν πράκτορα στο Gujrat για να 'ρθει στην Ελλάδα. Για να μαζέψει αυτά τα λεφτά χρειάστηκε να πουλήσει γη, ενώ ο αδερφός του δανείστηκε από συγγενείς και φίλους. «Ο Θεός να ευλογεί τον πράκτορα, που μας πήγε από το χωριό μας στα σύνορα του Ιράν, όπου άλλα 20 άτομα περιμένανε. Εκεί μας περίμενε ένας Ιρανός πράκτορας, ο οποίος με τα πόδια και με γαϊδούρια μας μετέφερε μέσα απ' τα βουνά και μας παρέδωσε στον Τούρκο πράκτορα. Μετά περπατήσαμε την νύχτα και ξεκουραστήκαμε το πρωί. Τελικά, αφού ταξιδέψαμε δυο μήνες πάνω στα βουνά, μας παρέδωσε στον Έλληνα πράκτορα, που μας πήρε τα λεφτά και μας άφησε μόνους μας». «Αλλά κύριε», πρόσθεσε, «με το που φτάνεις εδώ σε φροντίζουν οι δικοί σου ανθρώποι».
Ο Βακάς συμφώνησε μαζί μου ότι με τα λεφτά που έδωσε στους πράκτορες(διακινητές ανθρώπων), θα μπορούσε να ξεκινήσει δική του επιχείρηση. «Ήθελα οπωσδήποτε να πάω στο εξωτερικό»(σ.σ. για να πίνεις αλκοόλ και να βιάζεις κοριτσάκια;), μου εξομολογήθηκε, «όλοι οι συνομήλικοί μου που μεγαλώσαμε μαζί το είχαν κάνει ή ετοιμαζόταν να το κάνουν».
Ένας άλλος μετανάστης μου είπε πως σε πολλά χωριά στο Gujrat και Sialkot έχουν τουλάχιστον έναν άντρα στην Ευρώπη και όλοι έχουν πάει με παράνομα μέσα. Μια φορά που ήμουν στην Αθήνα, ανακάλυψα πως υπάρχουν περίπου 1.000.000 μετανάστες στην Ελλάδα κι η μισοί από αυτούς είναι από την Αλβανία, την Ρουμανία και την Πολωνία. Μία πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι το 45% των Ελλήνων είναι εναντίον των μεταναστών. Αυτό το ποσοστό αυξάνεται εξαιτίας της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα. Αλλά τα καλά νέα είναι πως οι Έλληνες θεωρούν τους Πακιστανούς μετανάστες «καλούς ανθρώπους». Ο λόγος: Οι Έλληνες μισούν τους Αλβανούς, που ηγούνται της Μαφίας. Δεν απεχθάνονται τους Πακιστανούς και τους Ινδούς γιατί δουλεύουν σκληρά σε δουλειές του ποδαριού που οι Έλληνες απεχθάνονται.
Παρόλο που ήμουν σε διακοπές, δεν μπόρεσα να αντισταθώ στο να μάθω περισσότερα γι αυτούς τους οικονομικούς μετανάστες. Στην ελλιπή από προσωπικό Πακιστανική Πρεσβεία, είδα έναν μεγάλο αριθμό νεαρών Πακιστανών, οι περισσότεροι από χωριά στο Gujrat και στο Sialkot. Περιμένανε όλοι στην ουρά υπομονετικά. Όλοι είχαν την ίδια ιστορία, είχαν έρθει παράνομα στην Ελλάδα και τώρα προσπαθούσαν να πάρουν διαβατήριο και πράσινη κάρτα. Ένας νεαρός διαμαρτυρήθηκε πως η πρεσβεία έστελνε τα χαρτιά τους για εξακρίβωση, κάτι που παίρνει πολύ καιρό. Αλλά η πλειοψηφία λέει πως παίρνουν τα χαρτιά τους μέσα σε 3 μήνες. Μέσα, ο επικεφαλής Faisal Kakar πνιγόταν στα χαρτιά. Σύμφωνα με αυτόν, υπάρχουν περίπου 45.000 Πακιστανοί παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα. Μη επίσημες πηγές μιλάνε για διπλάσιο αριθμό. Ένας υπάλληλος της πρεσβείας παραπονέθηκε πως όταν οι Πακιστανοί μετανάστες δεν ήταν περισσότεροι από μερικές εκατοντάδες, είχαμε σταθερό προσωπικό 3 ατόμων και τώρα παρόλο που ο αριθμός τους είναι πάνω από 45.000, το προσωπικό δεν αυξήθηκε. Γιατί να κατηγορήσει κανείς τον Βακάς, που προέρχεται από μια μεγάλη οικογένεια ενός φτωχού αγρότη και είναι μετά βίας μορφωμένος από ένα χαμηλής ποιότητας δημόσιο σχολείο;(σ.σ. η νοοτροπία του αριστερού ψεύτο-ανθρωπιστή μαλάκα, οι μετανάστες δεν φταίνε ποτέ για τίποτα)
Η πλειοψηφία των μεταναστών ήρθε παράνομα. Το Gujrat, το Gujranwala και το Sialkot είναι γνωστά γι αυτό στους δυτικούς διπλωμάτες στο Ισλαμαμπάντ. Δεν είναι περίεργο ότι έχουμε σχεδόν 8 δις δολάρια σε εμβάσματα, κάτι που περήφανα ανακοινώνει η κάθε κυβέρνηση. Ακόμα κι οι ζητιάνοι μας μεταναστεύουν στην Σαουδική Αραβία, σε αναζήτηση μεγαλύτερης ελεημοσύνης, μία ευγενική προσφορά κάποιων πρακτόρων στην Umra.
Οι πλούσιοι του Πακιστάν έχουν κατά το πλείστον αγοράσει δεύτερο διαβατήριο. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν το παραδέχονται σαν τους φτωχούς τους συγγενείς από το Gujrat. Εκείνοι που το κάνουν, εξηγούν: «Πρέπει να έχουμε κι ένα εφεδρικό σχέδιο». Αυτό από μόνο του μαρτυρά τις πεποιθήσεις τους για το μέλλον του Πακιστάν. Ρισκάροντας να θεωρηθώ προδότης από υπέρ-εθνικιστές, πρέπει να παραδεχτώ ότι κανείς πολιτικός αναλυτής ή αναλυτής ασφαλείας δεν θα στοιχημάτιζε ότι η ασφάλειά μας θα βελτιωθεί στο κοντινό μέλλον. Υπάρχουν πολλοί που επενδύσανε στο Ντουμπάι και τώρα στην Μαλαισία για να πάρουν άδεια κατοικίας, το οποίο σαφώς αποτρέπει τέτοιους ανθρώπους από την εκτέλεση οποιασδήποτε εργασίας στις χώρες αυτές. Σε αντίθεση με την αντίστροφη ροή επιστημόνων στην Ινδία, οι δικοί μας μορφωμένοι είτε μετανάστευσαν ή προσπαθούν. Η διαφωνία τους ήταν πως οι νόμοι της χώρας την καθιστούν ακατάλληλη για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Τα παιδιά της μεσαίας τάξης που τάσσονται κατά της μετανάστευσης μόνο μέχρι να τους δοθεί η ευκαιρία να φύγουν.
Η οικονομική μετανάστευση είναι κατανοητή, καθώς μια μεγάλη έρευνα που έγινε λέει πως 700 εκατομμύρια άνθρωποι θέλουν να εγκαταλείψουν την χώρα που ζουν. Το ενδιαφέρον είναι πως μια πλειοψηφία κατάγεται από αναπτυγμένες χώρες. Η τραγωδία μας είναι πως οι ασθενείς κοινωνικά γίνονται οικονομικοί μετανάστες και οι μεσαία-ανώτερη τάξη γίνονται μετανάστες λόγω ασφάλειας. Τι θα απογίνει η χώρα μου με το μυαλό και την δύναμη της να διαρρέουν; (σ.σ. αυτό που διαρρέει από την χώρα σου είναι οι κατσαπλιάδες και διαρρέουν προς την δικιά μας, εμείς πρέπει ανησυχούμε)
http://papakotsos.blogspot.gr/2012/08/2.html

http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3857:-makeleio-forum-&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές