Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Ενότητα με πρόεδρο Θωμά στην ΑΕΚ μετά από Original παρέμβαση

Καπετανάκος Τάσος

Ενότητα με πρόεδρο Θωμά στην ΑΕΚ μετά από Original παρέμβαση


Σε μια από τις πιο δραματικές συνελεύσεις των τελευταίων ετών και αφού αρκετές φορές απειλήθηκε γενική σύρραξη πρυτάνευσε η λογική και ανέλαβε πρόεδρος ο Μάυρος και διευθύνων σύμβουλος ο Δημητρέλος. Το υπόλοιπο ΔΣ παραμένει ως είχε πλην Κασνακίδη που έδωσε τη θέση του στον Θωμά

Ένταση, αντεγκλήσεις, αποκαλύψεις, μεγάλες ανατροπές. Η ΓΣ της ΑΕΚ τα είχε όλα και ήταν ένα από τις πιο δραματικές των τελευταίων ετών με το αποτέλεσμα τελικά να είναι η πολυπόθητη ενότητα που δεν ήρθε εύκολα αλλά επιτέλους ήρθε. Μετά από παρέμβαση της Original το κλίμα άλλαξε και ο Θωμάς Μαύρος μέσα σε αποθέωση αποδέχθηκε να αναλάβει άμεσα, από σήμερα, τη θέση του προέδρου του ΔΣ. Τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου πήρε ο Ανδρέας Δημητρέλος που θα συνεχίσει να τρέχει τα θέματα της ΑΕΚ με υπουργείο και εφορία ενώ τα υπόλοιπα μέλη δεν άλλαξαν. Μόνο ο Μάκης Κασνακίδης παραιτήθηκε για να αδειάσει θέση για τον Μαύρο ενώ οι υπόλοιποι συνεργάτες του Θ(ε)ωμά έμειναν εκτός Συμβουλίου. Επιπλέον προκηρύχθηκε Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου 2.5εκατ. ευρώ με σκοπό να αποτελέσει την αφετηρία για να περάσει η ΑΕΚ σε λαϊκή βάση με ηγέτη τον Θωμά Μάυρο.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΛΥΨΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟ aek365:

((ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ...))


Εκτός από το νέο ΔΣ, προκηρύχθηκε και αύξηση ΜΚ, 2,5εκατ. ευρώ με κάλεσμα προς τον κόσμο της ΑΕΚ ως αρχή για λαϊκή βάση με μπροστάρη τον Θωμά.
Ολοκληρώθηκε η συνέλευση. Νέο ΔΣ: Πρόεδρος ο Μαύρος, διευθύνων σύμβουλος και υπεύθυνος για τον νόμο ο Δημητρέλος, δεν αλλάζει το υπόλοιπο Δ.Σ. εκτός Κασνακίδη που έδωσε τη θέση του στον Μαύρο.

Κλείνοντας ο Θωμάς είπε: Πάμε όλοι μαζί ενωμένοι με τον κόσμο μας για την ΑΕΚ. Αποθέωση από όλο τον κόσμο που βρίσκεται στην αίθουσα.
Μετά και από αυτή την παρέμβαση ο Θωμάς δέχθηκε να είναι ο πρόεδρος στο ΔΣ που πρότεινε ο Δημητρέλος (θα έχει τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου) και τα υπόλοιπα μέλη μέχρι να αλλάζουν. Χειροκροτήματα για την απόφαση του Μαύρου. Ο Κασνακίδης παραιτήθηκε όπως είχε πει και τη θέση του παίρνει ο Θωμάς.
Θώμας: Αφού μου το ζητάει ο κόσμος θα το κάνω.
Δραματική εξέλιξη με παρέμβαση από την Original προς Θωμά:
"Θωμά μπες εσύ πρόεδρος από σήμερα, Εσένα μόνο αγαπάμε, ξέρεις πόσο σε εμπιστευόμαστε. Πρόσεξε τα λαμόγια που είναι δίπλα σου. Εμείς εσένα μόνο αγαπάμε και εσένα μόνο θα στηρίξουμε. Μπες τώρα πρόεδρος και πάμε όλοι μάζι".


Η Original πιέζει τον Θωμά να δεχτεί την προεδρία από τώρα.

Κασνακίδης σε Μαύρο: Παραιτούμαι από το ΔΣ για να γίνεις εσύ πρόεδρος. Απάντηση Μαύρου: Δεν θέλω να γίνω τώρα πρόεδρος συνεχίστε εσύ και αν είναι εγώ θα μπω μετά.
Πρόταση του νυν ΔΣ.: Πρόεδρος ο Μαύρος, διευθύνων σύμβουλος ο Δημητρέλος. Τα υπόλοιπα μέλη ίδια. Επιπλέον δέσμευση των μεγαλομετόχων ότι στη επόμενη ΓΣ θα είναι παρόντες με δεδομένο ότι θα έχει ολοκληρωθεί η ΑΜΚ. Αν έχει γίνει αυτό τόνισαν ότι θα εκλέξουν το ΔΣ που προτείνει ο Μαύρος αν όλα φυσικά έχουν πάει καλά με το υπουργείο και την εφορία.

Νέα επιστροφή του Μαύρου που αυτή τη φορά έχει μίνι σύσκεψη μέσα στην αίθουσα με τον Βούρο και τον Ηλιόπουλο.

"Δεν πειράζει σε 30 μέρες αν γυρίσω και με τα παιδάκια θα τους γαμ... " ήταν η τελευταία ατάκα του Μαύρου που αποχώρησε μέσα σε χειροκροτήματα από τους συνεργάτες του και άλλες μετόχους.
Μετά από παρέμβαση των συνεργατών του ο Μαύρος επέστρεψε, ο Δημητρέλος του ζήτησε να συνεχίσει στο ποδοσφαιρικό τμήμα, όπως ήταν μέχρι τη Δευτέρα. "Δεν θέλω να έχω ευθύνη για τον σχεδιασμό. Αν είναι σε 30 μέρες να κάνω δικό μου ΔΣ τότε θα επιστρέψω" απάντησε ο Θωμάς.
Μετά από την παρέμβαση αυτή ο Μαύρος αποχώρησε.

Η απάντηση του Μαύρου ήταν: "Εντάξει τότε Αντρέα θα γίνει όπως θέλεις εσύ αλλά να ξέρει ο κόσμος ότι την ευθύνη του σχεδιασμού της ομάδας θα την έχεις εσύ."

Ο Θωμάς Μαύρος σηκώθηκε μετά την παρότρυνση της Original και είπε ότι ο κόσμος ζητάει μεταγραφές και να βγει και να πει ο Αντρέας ότι τα λεφτά πάνε στην εφορία και στο ΙΚΑ. Ο Δημητρέλος απάντησε: Αυτά ήδη τα έχουμε πει ότι προέχει η επιβίωση της ΑΕΚ. Εγώ δεν μπορώ να είμαι σε ένα ΔΣ μόνο για να υπογράφω. Ή θα κάνω ένα ΔΣ επιλογής μου μέχρι να τελειώσει η διαδικασία με το Υπουργείο και την Εφορία ή θα πάω σπίτι μου και θα αναλάβετε εσείς από σήμερα.".

Όλα τα παρακάτω προκάλεσαν την έκρηξη του Δημητρέλου που τόνισε: Εδώ χωρίς να έχει γίνει αυτό (δηλαδή ΔΣ με πρόεδρο αυτόν και μέλη τους συνεργάτες του Μαύρου) είχα πρόβλημα με το Θωμά γιατί εγώ είχα ήθελα να πληρώσω το ΙΚΑ και ο Θωμάς ήθελε να δώσει προκαταβολή για τον Μάντζιο.

Η πρόταση της ομάδα του Μαύρου οδήγησε στην παρέμβαση του προέδρου της Ερασιτεχνικής, Κώστας Παπαδημητρίου: Αυτό που ζητάτε είναι άδικο για τον Δημητρέλο και δεν γίνεται πουθενά. Δεν μπορεί να έχει κάποιος τη νομική ευθύνη για αποφάσεις άλλων" τόνισε.
Έκεί αντέδρασαν τα μέλη της ομάδας Μαύρου και μεταξύ άλλων τόνισαν ότι ο κόσμος εμπιστεύεται τον Θωμά. Αυτό προκάλεσε την παρέμβαση των εκπροσώπων της Original που απευθυνόμενοι στον Μαύρο τόνισαν: Θωμά σήκω και μίλα εσύ, μόνο εσένα ξέρουμε, μην αφήνεις τους άλλους να μιλούν για εσένα.

Η Γ.Σ. ξεκίνησε πάλι με την ομάδα του Θωμά Μαύρου να επιστρέφει με νέα πρόταση. Πρότεινε λοιπόν τη σύσταση άμεσα νέου Δ.Σ. με τους συνεργάτες του Θωμά πλειοψηφία και τον Ανδρέα Δημητρέλο πρόεδρο-διευθύνοντα σύμβουλο και έχων τη νομική ευθύνη. Ο Δημητρέλος απάντησε ότι δεν μπορεί να έχει τη νομική ευθύνη για αποφάσεις άλλων και η συζήτηση συνεχίζεται.

Η Γ.Σ. διεκόπη λοιπόν και θα ξεκινήσει εκ νέου σε λίγο. Όσοι βρίσκονται εκεί λοιπόν θα χάσουν το ματς της ΑΕΚ με τη Ρέξαμ που ξεκινά σε πέντε λεπτα.

Τα μέλη της ομάδας Μαύρου μέσω του Αντώνη Ηλιόπουλου ζήτησαν μισή ώρα διακοπή της συνέλευσης για να αποφασίσουν αν δέχονται να μείνει πρόεδρος ο Δημητρέλος. Ο Δημητρέλος σηκώθηκε και είπε ότι αν θέλουν μπορεί να παραιτηθεί άμεσα και να αναλάβει ο Βούρος τις ενέργειες με το υπουργείο οικονομικών. Μπορώ και εγώ να τον βοηθήσω απ' εξώ, τόνισε παρά τη μεταξύ τους ένταση νωρίτερα. Ο Δημητρέλος είχε αποκαλύψει ότι ο Γιάννης Βούρος έφερνε μαζί του σε όλες τις συναντήσεις που είχαν γίνει για τον γήπεδο τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ. Σταύρο Αδαμίδη.

Νέα τοποθέτηση Μάυρου: Είπα να κάνω μια διευκόλυνση των 40 ημερών. Έχουμε μεταγραφές και διαρκείας. Λέω τώρα σε 15 μέρες να μπω. Σας αφήνω λίγο χρόνο ακόμη.

Οι συνεργάτες του Θωμά Μαύρου και οργανωμένοι οπαδοί (πλήν Original) τον πιέζουν να αλλάξει την απόφαση του. Του ζητούν να προτείνει από σήμερα ΔΣ και ο Θωμάς το σκέφτεται.

Επεισόδιο Μπρουσιάνου με μέλος από το κλαμπ των Πατησίων. Ξέφυγε η κατάσταση με πολύ βαριές κουβέντες και ύβρεις.

Σεραφείδης: Εγώ θέλω να βρεθεί μια λύση. Δεν δέχομαι να λένε λαμόγια αυτό το ΔΣ. Να αποσυρθεί αυτή η λέξη. Εγώ είμαι με τον Μαύρο.

Μαύρος: Συμφωνώ. Αφήνω τον Αντρέα να συνεχίσει και να μην λένε ότι βάζω εμπόδια.
Αποκαλυπτική δήλωση Κασνακίδη: Μόλις μίλησα με τον Θωμά. Κάνουμε αύξηση 2,5εκατ ευρώ για τις επόμενες 40 μέρες και μετά θα κάνουμε νέα Γ.Σ. Μόνο ένα θέμα για τη νέα Γ.Σ.
"Τον Μαύρο τον στηρίζω. Οι γύρω του προκαλούν διχασμό" τόνισε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής.

Ο κ.Παπαδημητρίου συνεχίζει: Πριν οκτώ μέρες είδαμε ως Ερασιτεχνική τον Μαύρο. Είπαμε ότι το 0.30 είναι μικρό ποσό για μετοχή. Συμφωνήσαμε για ένα ευρώ. Του είπαμε να προσέχει τους γύρω του. Το θέμα δεν είναι να κυνηγήσουμε τα παλιά. Κάποιοι έχουν προσωπικά με κάποιους από εδώ. Προχτές κάναμε τρεις προάσεις στον Μαύρο. Του είπαμε να γίνει πρέοδρος με τρία μέλη. Μας είπε για εμένα τελειώσατε. Μας είπε ο κόσμος με εσάς δεν βάζει, μας είπε θα φύγω να μαζέψει τα λεφτά ο κόσμος, μας είπε δεν θέλω τίποτα στο όνομα μου, ούτε μετοχές. Οι θέση μας είναι ΑΜΚ και να περάσει η ΑΕΚ στον κόσμο. Η Ερασιτεχνικής θα απέχει από την ψηφοφορία από το ΔΣ γιατί δεν υπάρχει ενότητα. Εμείς θέλουμε Αύξηση ΜΚ".

Τοποθέτηση του προέδρου της Ερασιτεχνικής, Κώστα Παπαδημητρίου: "Πήγαμε στο μαγαζί του Θωμά, δεν ήθελε να μπει τότε. Η σκέψη του Μαύρου ήταν να μαζέψει 10 εκατ. ευρώ από τις αιτήσεις θα μπω, έλεγε. Μετά έλεγα για 6-7 εκατ. Ήταν συγκεκριμένος. Μετά τον πίεζαν ο Δημητρέλος και ο Ηλιόπουλος να μπουν άμεσα. Του είπα να προαναγγέλλει ΑΜΚ για να μπουν λεφτά. Μου είπε, μπαίνω αλλά δεν θέλω να είμαι πρόεδρος. Εδώ είναι να με διαψεύσει. Ο Μαύρος ζητά λεφτά από διαρκείας και δηλώσεις συμμετοχής. Ούτε καν δηλώσεις δεν έκανε. Ο κόσμος αυτή τη στιγμή είναι πάρα πολύ απογοητευμένος και έχει οικονομικά προβλήματα. Δεν υπάρχει μόνο πρόβλημα στην ΑΕΚ, αλλά σε όλες τις ομάδες".

Έκκρυθμη η κατάσταση. Περίπου 80 άτομα στην αίθουσα που είναι γεμάτη. Κάποιοι βρίζουν τον Αδαμίδη και τον... κολλητό του όπως λένε χαρακτηριστικά, Κασνακίδη και ο αντίλογος είναι πως ο εκλεκτός του αύρου για πρόεδρος ο Βούρος είναι μαζί με τον Αδαμιδη στο θέμα του γηπέδου. .

Κασνακίδης: Τα λεφτά των Supporters τα δώσαμε στην ΠΑΕ. Που πήγαν να ρωτήστε την ΠΑΕ όχι εμένα. Δεν κάνω εγώ κουμάντο.
Παρέμβαση του εκπροσώπου του Νοτιά, κ.Σίμου: Ο Νοτιάς δεν μου είπε να δώσω την ΑΕΚ, δεν ήρθα για αυτό εδώ. Έχει δώσει πολλά. Έφτιαξε ένα προπονητικό για την ΑΕΚ χωρίς να παίρνει ενοίκια.

Ηλιόπουλος: Όσο το δυνατό πιο γρήγορα στην επόμεχη Γ.Σ. σε 22 μέρες.

Κασνακίδης: Να μπουν από τον Μαύρο δύο άτομα τώρα στο ΔΣ. Μας έδωσε έναν μήνα.
Κόντρα μεταξύ Δημητρέλου και Ηλιόπουλου: Θα μπεις μπροστά να μπεις φυλακή ρε; ρωτάει ο πρόεδρος της ΑΕΚ που συνεχίζει: Μη βάζεις τον Βούρο πρόεδο. Ένταση και πάλι.

Δημητρέλος: Ο Βούρος τον φέρνει μαζ στα ρανετβού τον Αδαμίδηί. Γιάννη είσαι ψεύτης και απαράδεκτος.

Ηλιόπουλος: Γιατί έχει τον φάκελο ο Αδαμίδης;

Κασνακίδης: Αύριο περνάμε από ΕΕΑ και φτάνουμε στο 37%. Στις 30 Αυγούστου ψηφίζουμε για μεταβίβαση τον μετοχών μας.
Οι αντεγκλήσεις συνεχίζονται. Κασνακίδης: Αν μπει ο Μαύρος τώρα θα χαθεί η δουλειά του Δημητρέλου. Του είπαμε να μπει στο ΔΣ. Του είπαμε και για την αύξηση. Δεν τα δέχτηκε.

Μαύρος: Θέλω τον κόσμο ενωμένο. Ηλιόπολουλος: Έχε 13% οχι 37 που λέτε, μη λέτε ψέμματα.
Απάντηση Μαύρου: Εγώ το έκανα για την ΑΕΚ όχι για εσάς.

Κασνακίδης: "Μια παρόμοια κατάσταση είχαμε και πέρυσι. Εμείς σας Supporters έχουμε βάλει 2,5 εκατ. Πέρυσι όταν είδαμε ότι οι μέτοχοι δεν έβαζαν λεφτά βγήκαμε μπροστά. Ήταν κίνηση λαϊκής βάσης. Τον Μάιο πέρυσι πήγα πρώτα στον Θωμά μαζί με τον Μπρουσιανό και του ζητήσαμε να γίνει πρόεδρος του κλαμπ μας. Ο Θωμάς μας είπε ότι δεν θέλω να βγω μπροστά. Πήγαμε να κάνουμε κάτι παρόμοιο με αυτό που γίνεται τώρα. Οι 1000 Supporters έχουν βάλει 900.000 ευρώ. Ζητήσαμε από τον κόσμο να βοηθήσει και πολλοί μας πίστεψαν και έβαλαν λεφτά. Στην τελευταία αύξηση που έγινε οι μόνοι που έβαλαν λεφτά ήταν οι Supporters. Αυτή τη στιγμή για να αλλάξει μια διοίκηση είναι τρελό γιατί δεν θα υπάρχει κανένας να υπογράψει. Οι επαφές του κ. Δημητρέλου αν φύγει θα χαθούν. Χθες κάναμε ένα Δ.Σ. εμείς οι Supporters και αποφασίσαμε Γενική Συνέλευση και μεταβίβαση των μετοχών σε ένα μήνα. Οι μετοχές δεν είναι 13%. Η πρώτη μεταβίβαση είναι 23% και δεν έχει περάσει την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Πήγα στον Μαύρο πέρσι και του ζητήσαμε να γίνει πρόεδρος. Κάτι παρόμοιο δηλαδή με αυτό που κάνει τώρα. Μας είπε όχι αλλά έκανε το πρώτο σποτάκι.

Ο Ηλιόπουλος απαντά: Εμείς θέλουμε Μαύρο με λαϊκή βάση. Όποια άλλη πρόταση ας την καταθέσουν μέσα σε 20 μέρες. Απευθυνόμενος στον Δημητρέλο στη συνέχεια τόνισε: Πάτε την ΑΕΚ στη Δ' Εθνική. Φύγετε να μπει ο Μαύρος. Τέλος δεν πάει άλλο!.
Νέα παρέμβαση του εκπροσώπου της Original: Μην παραμυθιάζετε τον Μαύρο ότι θα τον στηρίξει ο κόσμος. Πάνε αυτά. Άλλαξαν οι καιροί. Ο κόσμος δεν δίνει λεφτά. Πάνε αυτά που ξέρατε.

Ο Μάκης Κασνακίδης ρώτησε: Ποιος είπε ότι θέλει να πάει την ΑΕΚ στη Δ'. Γιατί δεν λέτε;

Ο Ηλιόπουλος από τη μεριά του τόνισε: Ο Μαύρος λέει για λαϊκή βάση. Δεν πάμε να φάμε λεφτά.
Που είναι τα 180εκατ. ευρώ που μπήκαν; Θέλανε να πάνε την ΑΕΚ στη Δ' Εθνική, εμείς δεν θέλουμε.

Τον λόγο πήρε εκπρόσωπος της Original: Είμαστε εδώ για να δείξουμε ότι είμαστε εδώ. Είστε όλοι για την καρέκλα. Μην κοιτάτε πίσω, εμείς ξέρουμε ποιοι φταίνε. Είμαστε στο παρά ένα να ξέρετε.

Το θέμα είναι ποιος μπορεί να βοηθήσει; Αν αλλάξει το ΔΣ δεν θα γίνει τίποτα. Ότι κάποιος ήταν μεγάλος παίκτης δεν σημαίνει καλός πρόεδρος. Είδαμε και τον Ντέμη. Να μην καεί και ο Μαύρος.

Εγγυάται ο ίδιος ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα; Έχει βρει κανέναν με λεφτά; Αν ναι ας βάλυον λεφτά στην αύξηση. Δεν είναι το θέμα τα πρόσωπα. Ο Μαύρος δεν μας έχει μιλήσει καθόλου για λεφτά, μόνο για το Δ.Σ. Τίποτα για λεφτά. Αύξηση υπάρχει όποιος θέλει λοιπόν βάζει. Εμείς θέλαμε να διασφαλίσουμε την ενότητα αλλά η ενότητα χάθηκε μέσα στα πρώτα δέκα λεπτα".

Δεν αξίζει στην ΑΕΚ τέτοιο μπάχαλο. Κάποιοι σηκώθηκαν με σκοπό να πιαστούν στα χέρια και ευτυχώς τους χώρισαν. Καμία σοβαρότητα σε ένα Δ.Σ. για το μέλλον της ΑΕΚ.
Βούρος προς Δημητρέλο: Μίλησες με τους Κινέζους; Σου έχω δώσει τον φάκελο. Δημητρέλος: Δεν έχω κανέναν φάκελο, σέβομαι τις φιλίες. Κασνακίδης προς Βούρο: Είσαι ψεύτης τα έδωσες στον Αδαμίδη, ζητάς δουλειά, στέλνεις SMS και ζητάς δουλειά.

Χάθηκε ο έλεγχος. Ένταση και κατηγορίες μεταξύ Βούρου, Δημητρέλου και Κασνακίδη.

Ένταση μεταξύ οπαδών και Βούρου. "Αν μπω διευθύνων σύμβουλος βάζω το κεφάλι μου και ρισκάρω. Ποιός παίρνει την ΑΕΚ στις πλάτες του; Εγώ! Εγώ ρισκάρω τα πάντα για την ΑΕΚ" τόνισε.

Αντιδράσεις από τον κόσμο και μάλιστα έντονες αναφορικά με το όνομα του Γιάννη Βούρου. "Γιατί να μπει ο Βούρος μας έλεγε ψέμματα για το γήπεδο με Κινέζους και Ιάπωνες" φωνάζουν. Η απάντηση του Βούρου είναι πως για το θέμα υπάρχει επιτροπή γηπέδου και ο κόσμος αντιδρά και πάλι. "Μη λερώνεις και τον Μαύρο" του φωνάζουν.

Ο Θωμάς Μαύρος πρότεινε το δικό του Δ.Σ.: "Τα ονόματα που προτέινω είναι ένας παλάιμαχος, ένας supporter και ένας εκπρόσωπος της Ερασιτεχνικής. Επιπλέον οι Σταυρούπολος, Βούρος, Γκατσούλας και Ηλιόπουλος.

Ξεκίνησαν οι προτάσεις για το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Ο Θωμάς Μαύρος ήταν ξεκάθαρος: Ήρθα για να ακούσω αλλά και για να πάρω μια απάντηση.
Δήλωση Τροχανά: Από τα 2.5εκατ. ευρώ που χρειάζονται βάζω τα 2.500 ευρώ. Θελει φρεσκάρισμα η ΑΕΚ και το Δ.Σ. της.

Ο "εκπροσωπος" που ονομάζεται Λαγόπουλος συνεχίζει να φωνάζει και πλέον τα έχει βάλει με τον Θωμά Μαύρο. "Ποιός είναι ο Μαύρος με τα 50.000 διαρκείας; Ούτε 5.000 δεν έφερε" τόνισε.
Ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα και το κλίμα τεταμέμο.

Κωμικοτραγικές καταστάσεις δυστυχώς σε ένα τόσο κρίσιμο Δ.Σ. Ένας κύριος που δηλώνει εκπρόσωπος μετόχου που έχει μια (!) μετοχή έχει σηκωθεί και φωνάζει. Επιτέθηκε λεκτικά στον Μιχάλη Τροχανά και στη συνέχεια σχεδόν σε όλους τους προέδρους που έχουν περάσει από την ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια.

Οι μικρομέτοχοι συνεχίζουν την κουβέντα πάνω στην πρόταση του Κυριάκου Χήνα αυτή τη στιγμή χωρίς όμως να έχει υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.

Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις και η συζήτηση των προτάσεων που έχουν πέσει στο τραπέζι έως τώρα.

Ο Κυριάκος Χήνας εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει να δώθούν οι μετοχές σε τράπεζα και να αφήσουν τον Μαύρο να έχει τον έλεγχο.

Ο Μιχάλης Τροχανάς πρότεινε από τη μεριά του να βγει πρώτα το νέο Δ.Σ. και στη συνέχεια να αναζητήσει η ΑΕΚ τα 2.5εκατ. ευρώ που της χρειάζονται.

Από τη μεριά τους οι μικρομέτοχοι προτείνουν ΑΜΚ με 0.30 ευρώ ανά μετοχή και συνολικά 20εκατ. ευρώ. Δεσμεύθηκαν ότι θα καλύψουν το ενημερωτικό δελτίο και τα έξοδα του ενώ θα το έχουν έτοιμο σε 20 μέρες. Να πληρώσουν οι Παππάς και Νοτιάς τα 10εκατ. ευρώ της διαφοράς από τα χρέη του 2004, τόνισαν.

Μετά από σχετική ερώτηση ο Ανδρέας Δημητρέλος δήλωσε: "Ψήφισα μόνος μου τον Μώραλη χωρίς να ρωτήσω το Δ.Σ.!

Στο πάνελ και ο κ.Μπρουσιάνος με τον λογιστή της ΠΑΕ.

Ο Αντρέας Δημητρέλος στην τοποθέτηση του τόνισε ότι προτείνει έως τις 15 Σεπτεμβρίου αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 2,5εκατ. ευρώ με τιμή ανα μετοχή ένα ευρώ. "Χρειαζόμαστε λεφτά για τη φορολογική ενημερότητα και τους διακανονισμούς" τονισε.

Το "παρών" δίνουν και μέλη της Original ενώ ο Θωμάς Μαύρος κάθεται μαζί με τον Γιάννη Βούρο στις τελευταίες θέσεις και παρακολουθεί.

Ξεκίνησε η Γενική Συνέλευση. Στο πάνελ οι Σίμος, Κασνακίδης, Γρυσμπολάκης, Παπαδημητρίου, Μπόβαλης, Σεραφείδης, Δημητρέλος και ο νομικός Χάρης Γρηγορίου.

Όπως έγινε γνωστό τις μετοχές του Ντέμη Νικολαΐδη εκροσωπεί ο συνεργατής του Θωμά Μαύρου, Αντώνης Ηλιόπουλος.

Μπήκε στην αίθουσα και ο Θωμάς Μάυρος.

Στα Σπάτα και μέλη του club των Πατησίων με τον "αρχηγό" τους Λεωνίδα.

Έκαναν την εμφάνιση τους κάποιοι συνεργάτες του Θωμά Μαύρου.

Προς το παρών στα Σπάτα βρίσκονται μόνο κάποιοι μικρομέτοχοι ενώ το "παρών" δίνει και ο Μιχάλης Τροχανάς.

Καλημέρα σας. Ακόμα ένα κρίσιμο συμβούλιο για την ΑΕΚ ξεκινά σε λίγο.

http://www.aek365.com/a-207617/to-d-s-ths-aek-live.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές