Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Τώρα το κατάλαβες;

Τώρα το κατάλαβες;



Η ΑΝΑΚΩΧΗ της διακοπης του Β’ παγκοσμιου πολεμου εληξε!!! Δυστυχως οι σειρήνες χαλασαν κ δεν μπορεσαν να σφυριξουν την εναρξη του δευτερου γυρου!!! Ο πολεμος ποτε δεν ειχε τελειωσει απλα μας εδωσαν την ευκαιρια να εργαστουμε , να δημιουργησουμε μικρες περιουσιες κ να ερθουν να τις παρουν με το γνωστο τροπο της απαλλοτριωσης όλα αυτά που δημιουργησαν 68 χρονια οι παππουδες κ γονεις μας . μπορουμε τωρα να καταλαβουμε γιατι ο «γερος της δημοκρατιας Γεωργιος Παπανδρεου» εκανε τοσο αγωνα να παραδωσουν οι ανταρτες τα οπλα στη ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΚΙΖΑΣ? ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ ΠΑΛΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ?

Όλα ηταν συμφωνημενα. Δεν επρεπε να αποκτησουμε Εθνικη Ανεξαρτησια γιατι τοτε θα γινομασταν ΔΥΝΑΤΟΙ κ δεν ηθελαν ένα δυνατο Ελληνα γιατι είναι επικυνδυνος!!!! Τωρα καταλαβες γιατι για να βρης δουλεια επρεπε να παρακαλας τον κάθε αληταρα πολιτικο? Για να συνηθιζεις το «ραγιαδισμο» για να μην αποκτησεις ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ Κ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ!! Τωρα καταλαβες γιατι ο κάθε τυχαιος αμορφωτος αληταρας εγινε συνδικαλιστης ή πολιτικος? Για να σιχαθεις τοσο το συστημα τους κ να επιλεξεις την αποστασιοποιηση ουτως ώστε αυτοι να λυμαινονται τη χωρα κ το λαο κ συ να εισαι θεατης του πλιατσικου κλεισμενος στον εαυτο σου.

Τωρα καταλαβες γιατι κ μετα την ανακωχη του πολεμου σε κυβερνουσαν οι ιδιοι (ΕΘΝΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ – ΓΕΡΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΔΗΓΕΤΟΥΜΕΝΟΙ) Κ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!! ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ προστατευοντας το προσωπικο τους συμφερον κ την αναγκη τους για εξουσια (είναι πρεζακηδες της εξουσιας ολοι τους)

ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ Κ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΑΝΩ ΜΑΣ? ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ (εοζ) που εκει μεσα ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ? ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ «ΤΡΕΜΠΛΙΝΓΚΑ, ΑΟΥΣΒΙΤΣ, ΜΠΙΡΚΕΝΑΟΥ, ΝΤΑΧΑΟΥ» τωρα καταλαβαινεις γιατι το καλυτερο δυναμικο της χωρας φευγει να ζησει στο εξωτερικο κ εδώ μενει η μετριοτητα κ οι ανημποροι? Γιατι ετσι εξασφαλιζουν την ΥΠΟΤΑΓΗ ΜΑΣ!! Τωρα καταλαβαινεις γιατι γεμμισε λαθρο ολη η χωρα? Γιατι τα στρατοπεδα χρειαζονται κρεας κ αυτοι είναι ετοιμοι εξαθλιωμενοι , σε λιγο θα ειμαστε κ εμεις στην ιδια κατασταση!!!

Αυτό που με ποναει όμως περισσοτερο από όλα είναι πως ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟ 1789 , ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΟ 1918, ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΤΟ 2001 ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ που τα παιδια τους πεθαινανε από τη πεινα.ΕΔΩ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΓΚΟΜΕΝΟ Η ΚΟΡΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!!!ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ, ΜΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΗΣ ΜΕΝΑΓΑΚΗ Κ ΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΜΑΣ , Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΣ, Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ!!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ γιατι ΕΜΕΙΣ ΓΕΝΝΑΜΕ!!!!!!

Το επομενο σταδιο είναι ο νεος δικτατορας (χιλη)που θα τον βαλουνε για να εξασφαλισουν τον απολυτο φοβο μας κ την απολυτη παραδοση μας. (ένα νέο ειδος τυπου Κασσιδιαρη που θα τον ερωτευτουν ολες οι μικρες εφηβες γιατι βλεπουν τα γεμματα μπρατσα του αλλα όχι το αδειο κεφαλι του κ την ανυπαρκτη ψυχη του. ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ!!!!ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΜΟΔΑΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΣΤΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ..
Barbara
olympia.gr
Πηγη

http://nounexhs.wordpress.com/2012/09/22/%cf%84%cf%8e%cf%81%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%ce%bb%ce%b1%ce%b2%ce%b5%cf%82/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές