Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΚΡΥΟΚΩΛΗ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΗ ΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ...ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΥΕ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΙΣ ΦΑΠΙΤΣΕΣ ΤΗΣ...!!!!

Κασιδιάρης:''Αναποδογύρισαν κάποιοι πάγκοι''


 
''Δεν τίθεται θέμα αντιποιήσεως της Αρχής, όπως λένε αυτοί οι άσχετοι του υπ. Προστασίας του Πολίτη. Κάθε Έλληνας πολίτης έχει το δικαίωμα να ρωτήσει εαν ένα προϊόν προς πώληση είναι νόμιμο ή είναι προϊόν λαθρεμπορίου'', δήλωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης για τα επεισόδια στη Ραφήνα μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και μεταναστών μικροπωλητών.
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, μιλώντας στην Έλλη Στάη ανέφερε ότι ''πράγματι αναποδογύρισαν κάποιοι πάγκοι μόνο που πάνω σε αυτούς τους πάγκους βρίσκονταν προϊόντα λαθρεμπορίου''.
Σε ερώτηση της δημοσιογράφου, αν η βία είναι η λύση για να την νομιμότητα, ο Ηλίας Κασιδιάρης επισήμανε ότι ''δεν επιλέγουμε τη βία, η βία ασκείται σε βάρος των Ελλήνων πολιτών. Με την πράξη μας αυτή επιτέλους ξύπνησε το ελληνικό κράτος, αν δεν είχαμε κινηθεί προς αυτή τη κατεύθυνση, δε θα γινόταν τίποτα''.
Όσον αφορά στους παράνομους Έλληνες μικροπωλητές, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής υπογράμμισε πως ''ενδεχομένως να φερθούμε με τον ίδιο τρόπο και σε εκείνους. Θα απαιτήσουμε να πατηθεί η παρανομία ακόμα και αν αφορά σε Έλληνες''.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης είπε επίσης πως εκτός από το εξώδικο κατά του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Νίκου Παπαγιαννόπουλου θα καταθέσουν αύριο το πρωί και μήνυση στην Εισαγγελία.

Δείτε το βίντεο από τη ΝΕΤ




http://www.enikos.gr/politics/77603,Kasidiarhs:Anapodogyrisan_kapoioi_pagk.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές