Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΒΗΜΑ".

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΒΗΜΑ". ΤΟ ΛΑΜΠΡΑΚΙΣΤΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ "ΗΓΕΜΟΝΕΣ" Ή ΜΑΣ ΓΕΛΑΕΙ Η ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ;       


tanea-xoynta
"Ότι πολλά δεν πάνε καλά στη χώρα μας το γνωρίζουμε πλέον όλοι. Οτι οι κυρίαρχες πολιτικές δυνάμεις φέρουν ευθύνη μεγίστη γι' αυτή την κατάσταση επίσης το γνωρίζουμε όλοι.
Αλλά από αυτό το σημείο μέχρι να περπατούν όλα τα ζόμπι καταμεσήμερο στον δρόμο υπάρχει απόσταση μεγάλη. Και όμως η τρίχρονη οικονομική κρίση νομιμοποίησε και επανέφερε στο προσκήνιο τις σκοτεινότερες των δυνάμεων.
Όλη αυτή η ανεμπόδιστη, σχεδόν καθημερινή, παρέλαση των νοσταλγών της χούντας των συνταγματαρχών, των κατά δήλωσή τους εχθρών της Δημοκρατίας, συνιστά ίσως τη χειρότερη εξέλιξη της παρούσης περιόδου.
Η δράση των ακροδεξιών ταγμάτων εφόδου, τα γιουρούσια κατά των μεταναστών στις γειτονιές της Αθήνας, η υποκατάσταση των αρχών στα πανηγύρια, οι παρελάσεις σε εμφυλιοπολεμικές συνάξεις, αλλά και οι προκλητικές δηλώσεις κατά του Κοινοβουλίου που τους στεγάζει, δεν μπορούν να προσπερνώνται ελαφρά τη καρδία.
Οι συγκεκριμένες ομάδες και τα πρόσωπα που τις ορίζουν διακρίνονται για την πίστη τους στον ολοκληρωτισμό, έχουν δεδηλωμένες αντιδημοκρατικές πεποιθήσεις, το Κοινοβούλιο γι' αυτούς αποτελεί εφαλτήριο για τα άνομα σχέδιά τους, αν οι συνθήκες τους ευνοήσουν δεν θα διστάσουν να καταλύσουν τη Δημοκρατία και να επιβάλουν ανελεύθερο καθεστώς βίας και υποταγής των πάντων.
Η δράση και η στάση τους, η ρητορεία και οι μέθοδοι είναι ίδιες με εκείνες που εφήρμοσε το εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα του Χίτλερ στη Γερμανία στα χρόνια του μεσοπολέμου, με τις γνωστές συνέπειες για όλους.
Ας το γνωρίζουν λοιπόν όσοι χαριεντίζονται μαζί τους και αφελώς δικαιολογούν τη δράση τους. Η ανοχή δεν απέχει πολύ από τη συμμετοχή. Και επίσης ας θυμούνται ότι η Δημοκρατία όσο ανεκτική κι αν είναι, άλλο τόσο αυστηρή μπορεί να γίνει απέναντι σε όσους απεργάζονται ή ευνοούν την κατάλυσή της".

Από το "Βήμα" που πάντα ήταν πιστό στις αρχές της Ελληνικής Δημοκρατίας. Και αυτό και το συγκρότημα που ανήκει. Δείτε το εξώφυλο των Νέων του 1967 για να καταλάβετε ποιοι μιλάνε και ποιοι γράφουνε για δημοκρατία.

http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4990:----qq---------qq------&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές