Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Δολοφονία για… μουσική σε κηδεία!

Απίστευτη ιστορία σε χωριό του Κιλκίς κατά την διάρκεια μίας κηδείας!


Η μουσική στη διαπασών την ώρα μιας... κηδείας ήταν η αφορμή ενός εγκλήματος που διαπράχθηκε σε χωριό του Κιλκίς, σύμφωνα με δημοσίευμα του Αγγελιοφόρου.

Η υπόθεση εκδικάστηκε χτες στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, όπου οι μάρτυρες και ο κατηγορούμενος περιέγραψαν πώς μία κηδεία στάθηκε αφορμή για τη δολοφονία ενός 44χρονου στο χωριό Κοκκινιά.

Στο εδώλιο κάθισε ένας 73χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με τους κατοίκους του χωριού, τον περασμένο Οκτώβριο δε σεβάστηκε την κηδεία μιας συγχωριανής του.

«Κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας το τρανζίστορ του κατηγορουμένου έπαιζε στη διαπασών» κατατέθηκε στο δικαστήριο από τους μάρτυρες. Δύο ημέρες μετά την κηδεία, τα παιδιά της θανούσης πήγαν στο σπίτι για να ζητήσουν το λόγο από τον ηλικιωμένο, τον οποίο οι συγχωριανοί του περιέγραψαν ως «μοναχικό» και περίεργο τύπο. Ο ηλικιωμένος, όπως υποστηρίζει, ξυλοκοπήθηκε, ενώ οι οργισμένοι συγγενείς προκάλεσαν και ζημιές στο σπίτι του.

Για τη μουσική που έπαιζε στο σπίτι του την ώρα της κηδείας είπε ότι «δεν κατάλαβε ότι περνούσε η κηδεία κάτω από το σπίτι» και ανέφερε ότι, όταν το αντιλήφθηκε, ντράπηκε να βγει στο μπαλκόνι, για να κλείσει το τρανζίστορ. «Έφυγε και ξαναήρθε με σκοπό να με σκοτώσει», είπε ο ηλικιωμένος, ο οποίος, κατά τη διάρκεια του καβγά, σήκωσε αυτός την κυνηγετική καραμπίνα που είχε και σκότωσε το 44χρονο που πήγε να διαμαρτυρηθεί για τη μουσική στην κηδεία της μητέρας του.

Τελικά, το δικαστήριο έκρινε το κατηγορούμενο ένοχο, αναγνωρίζοντας όμως το ελαφρυντικό ότι ωθήθηκε στην πράξη του, εξαιτίας της ανάρμοστης συμπεριφοράς του θύματος. Σε βάρος του 73χρονου επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 21 χρόνων.


http://www.aek365.com/a-216338/dolofonia-gia-mousikh-se-khdeia.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές