Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΝΤΡΕΣ...

AIMATHΡΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ "ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ" ΣΤΗ ΒΕΝΤΕΤΑ ΤΩΝ ΓΚΕΤΟ. ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣ-VIDEO ΚΑΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συντάχθηκε απο τον/την Makelaris Στις .
antipoina1


Λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ πάνω από πενήντα άτομα, σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών, που επέβαιναν σε μηχανές και φέρεται να ανήκουν στον ευρύτερο "αντιεξουσιαστικό χώρο", φορώντας κράνη και κρατώντας ρόπαλα, τσάκισαν κυριολεκτικά στο ξύλο δύο άτομα επί των οδών Αγαθουπόλεως και Φυλής σε εκτεταμένη συμπλοκή.
Ο ένας από τους τραυματίες που πρέπει να είναι πιο σοβαρά ήδη έχει μεταφερθεί σε εφημερεύον νοσοκομείο. Πρόκειται κατά πληροφορίες για έναν από τους συμμετέχοντες στην μεγάλη κινητοποίηση κατοίκων της προηγούμενης εβδομάδος όταν κάτοικοι του κέντρου ανέλαβαν εκκαθαριστικές επιχειρήσεις, σπάζοντας τα γραφεία του συλλόγου των Τανζανών, τραυματίζοντας αλλοδαπούς και λαθραίους και προκαλώντας φθορές σε μαγαζιά εγχρώμων μεταναστών της πλατείας Αμερικής.
antipoina2
Το ζήτημα πια έχει ξεφύγει. Πρόκειται για ξεκάθαρα αντίποινα ομάδων που προστατεύουν τους λαθραίους και αυτοαποκαλούνται "αντιφασίστες" και ομάδων που επιτίθενται σε λαθραίους και αποκαλούνται είτε "φασίστες", είτε "χρυσαυγίτες" είτε "ναζιστές".
Το αρμόδιο υπουργείο και οι παρακρατικοί μηχανισμοί πέτυχαν μάλλον αυτό που επεδίωκαν από τη στιγμή που δεν μπορούν να καθαρίσουν και να αστυνομεύσουν οι ίδιοι την περιοχή. Να δημιουργήσουν θύλακες εμφυλιοπολεμικής ανωμαλίας με Έλληνες να χτυπάνε Έλληνες και σε λίγο να βγαίνουν και όπλα(δεν το ευχόμαστε)και να σκοτώνονται μεταξύ τους.
antipoina3


Νεώτερα σε λίγο...

 

 http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5505:aimath--qq-----------video--&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές