Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Οι οικονομικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ

Παρουσίαση των όσων οφείλει η ΠΑΕ ΑΕΚ
Δεν είναι λίγα τα εκατομμύρια ευρώ που καλείται να εξοφλήσει η ΠΑΕ ΑΕΚ. Αρκετά από τις πολλές εκκρεμότητες της ΠΑΕ έχουν μπει σε έναν διακανονισμό, χάρη στις προσπάθειες που έγιναν τους τελευταίους μήνες - και ειδικά με τον ερχομό Δημητρέλου στα διοικητικά. Ποια είναι όμως τα χρήματα που καλείται να δώσει... παντού η ΑΕΚ; Η εφημερίδα Goal έκανε μία παρουσίαση των οφειλών της ΠΑΕ, γράφοντας χαρακτηριστικά πως η ΑΕΚ οφείλει:
3 ετήσιες δόσεις έχουν απομείνει για την αποπληρωμή της ένταξης στις διατάξεις του άρθρου 44. Η ΑΕΚ πέτυχε να εξοφλήσει το μεγαλύτερο μέρος της περσινής δόσης (έχει απομείνει ποσό περίπου 200.000 ευρώ), αλλά στις αρχές Οκτώβρη την περιμένει η επόμενη που ανέρχεται σε 1.235.000 ευρώ.
14 εκατ. ευρώ είναι συνολικά οι οφειλές της ΠΑΕ προς το Δημόσιο. Η ΑΕΚ ποντάρει σε λύση από την πλευρά της πολιτείας, η οποία σε συνεννόηση με την «τρόικα» καλείται να βρει τρόπο που θα έχει έσοδα, αλλά παράλληλα και εταιρείες που θα μπορούν να είναι συνεπείς. Στην Ενωση ελπίζουν για αποπληρωμή με ρύθμιση που μπορεί να φτάσει και τις 100 δόσεις.
4 εκατ. ευρώ είναι τα χρήματα που οφείλονται προς πρώην και νυν μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Διακανονισμένα ήδη στον μεγαλύτερο βαθμό, αλλά χωρίς να έχουν τηρηθεί κάποιες συμφωνίες. Αν σε αυτά προστεθούν φόροι και ποσά που οφείλονται σε διαμεσολαβητές, τότε φτάνουν κοντά στα 6 εκατ. ευρώ.
2 εκατ. ευρώ είναι οι οφειλές της ΠΑΕ προς πιστωτές, στους οποίους περιλαμβάνονται από ξενοδοχεία και τουριστικά γραφεία μέχρι και... γεωπόνους. Και, βέβαια, η μεγάλη οφειλή προς το ΟΑΚΑ που ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ.
2 εκατ. ευρώ ως «καθαρό» ποσό από το τηλεοπτικό συμβόλαιο της επόμενης σεζόν προσδοκά πως θα έχει η ΠΑΕ, αφαιρουμένης της ποινής (20%) που της επιβλήθηκε φέτος και με έξτρα μπόνους, ανάλογα με την εμπορικότητα και την αγωνιστική πορεία που θα έχει φέτος. Στο τρέχον συμβόλαιο είναι δεσμευμένες όλες οι δόσεις μέχρι και τον ερχόμενο Μάρτιο σε υποχρεώσεις της εταιρείας.
1,5 εκατ. ευρώ είναι τα έσοδα της ΠΑΕ από την πώληση των καρτών διαρκείας. Η απόφαση να μειώσει η ΠΑΕ τις τιμές σε 150 ευρώ έφερε περισσότερο κόσμο (σε συνδυασμό με την παρουσία του Θωμά), αλλά για να φανεί το κέρδος θα πρέπει να υπάρξει νέα συμφωνία με το ΟΑΚΑ ώστε να παρακρατά λιγότερα χρήματα.
3 εκατ. ευρώ είναι το μίνιμουμ των εσόδων που μπορεί να προσδοκά από ενδεχόμενη συμμετοχή σε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Εάν η ΑΕΚ καταφέρει να γίνει ξανά... Ευρωπαία, τα οφέλη θα είναι πολλαπλά.
2,5 εκατ. ευρώ θα έχει η ΑΕΚ από την τελευταία χρονιά χορηγίας στη φανέλα με τον ΟΠΑΠ. Περίπου μισό εκατ. ευρώ προκύπτει από τις υπόλοιπες χορηγικές συμφωνίες, ενώ στα έσοδα πρέπει να προστεθούν και ενδεχόμενες πωλήσεις παικτών.

http://www.aek365.com/a-219771/oi-oikonomikes-upoxrewseis-ths-aek.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές