Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ...ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ?ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ???ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ???ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ???ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ???

Σε ποιόν ανήκει τελικά η .. Aκρόπολη; στους δανειστές; Tην πούλησαν κρυφά οι αθεόφοβοι ;


Κάντε ..τέστ, γιατί βρωμάει άσχημα η υπόθεση.Ο Καλαματιανός ειναι ικανός να πουλήσει και την...μάνα του,για να ικανοποιήσει την Μέρκελ.

Το νεαρό ζευγάρι από την Καβάλα, δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να φανταστεί αυτό που του συνέβη. Επισκέφθηκαν την Αθήνα και όλα χαρά ανέβηκαν στην Ακρόπολη. Εκεί, η κοπέλα έβγαλε από την τσάντα της μια ελληνική σημαία και ζήτησε από τον άνθρωπό της να τη φωτογραφίσει, καθώς θα την κρατούσε μπροστά στο μνημείο. Ακολούθησε πανικός!
Οι φύλακες έπεσαν πάνω της, της είπαν ότι αυτό... απαγορεύεται (!), επικαλέστηκαν μια ανύπαρκτη διαταγή και οδήγησαν το ζευγάρι εκτός, στο χώρο έκδοσης εισιτηρίων. Στην επιμονή της κοπέλας να δει τη σχετική εντολή, απλά της είπαν ότι η Ακρόπολη είναι μνημείο ευρωπαϊκής πολιτιστικής κληρονομιάς, αλλά δεν παρουσίασαν κανένα χαρτί.

Σημειωτέον, ότι η κοπέλα δεν έκανε κάτι που να προσβάλλει το χώρο, όπου κυματίζει άλλωστε η ελληνική σημαία. Πλέον, κάποιοι εφαρμόζουν το δόγμα του καθ' όλα αντισυνταγματικού γραφειοκρατικού εθνομηδενισμού, γιατί έτσι γουστάρουν. Μια απορία: μήπως ιδιωτικοποιήθηκε η Ακρόπολη και δεν το πήραμε χαμπάρι;

 
 
 
 


 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές