Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΧΑΣΙΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΣΤΡΟ ΣΕΡΡΩΝ

07-09-2012: Συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Θεσσαλονίκη, 07 Σεπτεμβρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα
  1. Συνελήφθη χθες (06.09.2012) το μεσημέρι, στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, ένας ημεδαπός 56 ετών, διότι αφαίρεσε από φρεάτιο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης καλώδιο ελέγχου άρδευσης συνολικού μήκους 26 μέτρων , πλην όμως έγινε αντιληπτός από υπάλληλο της εταιρείας «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.» και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς. Το καλώδιο κατασχέθηκε και αποδόθηκε σε νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας. Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης.
  2. Συνελήφθη χθες (06.09.2012) το βράδυ, στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας υπήκοος Σενεγάλης 32 ετών, διότι εντοπίστηκε να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση απομιμητικά προϊόντα και ειδικότερα (86) ρολόγια χειρός, τα οποία έφεραν σήματα που αποτελούν απομιμήσεις και παραποιήσεις των αυθεντικών σημάτων των εταιριών.Τα απομιμητικά προϊόντα κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς.
  3. Συνελήφθη σήμερα (07.09.2012) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Καλόκαστρο Σερρών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Σερρών, ένας ημεδαπός 36 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του προαναφερόμενου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (1) αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης και μια συσκευασία που περιείχε (29) γραμμάρια κάνναβης. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών.
  4. Συνελήφθη σήμερα (07.09.2012) τις πρώτες πρωινές ώρες, στα Γιαννιτσά Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, ένας ημεδαπός 28 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου του προαναφερόμενου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (1) αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό εμπορίου και δύο συσκευασίες που περιείχαν (11,2) γραμμάρια κάνναβης.
    Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών.
    Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπον αρμόδιους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές