Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Eίμαστε παγιδευμένοι! Μετά τις εκλογές στις ΗΠΑ, έρχεται η χρεωκοπία και ο Αρμαγεδδών!

Eίμαστε παγιδευμένοι! Μετά τις εκλογές στις ΗΠΑ, έρχεται η χρεωκοπία και ο Αρμαγεδδών!



Επιχείρηση συσκότισης, παραπλάνησης και εξαπάτησης έχει στηθεί εις βάρος της κοινωνίας που αποκαμωμένη από την αρνητική ψυχολογία τώρα που άνοιξε το παράθυρο (το window όπως λέει και η Goldman Sachs) τρέφει ελπίδες που θα αποδειχθούν φρούδες.
Το πολιτικό σύστημα της χώρας αφού έλαβε αποφάσεις του τύπου να μειώσει στον συνταξιούχο του ΝΑΤ που έπαιρνε σύνταξη των 400 ευρώ ενώ

τώρα παίρνει 349,5 ευρώ πορεύεται με ικανοποίηση ότι μπορεί να αλλάξει την τύχη της χώρας.

Μετά την παταγώδη αποτυχία της κυβέρνησης Παπανδρέου, μιας κυβέρνησης που αποτελείτο από επικίνδυνους και ανίκανους, ακολούθησε η εξίσου ανίκανη κυβέρνηση Παπαδήμου που το μόνο που κατάφερε ήταν να κερδίσει λίγο χρόνο.

Ακολούθησε η τρικομματική κυβέρνηση μαριονέτα, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ως αξιωματική αντιπολίτευση αποτελεί μια παρηκμασμένη αριστερά που δεν πείθει ότι δεν κάνει ούτε για αξιωματική αντιπολίτευση και ότι σε αυτή την θέση βρέθηκε κατά λάθος.

Υπάρχει ένας σοβαρός Ελληνας πολίτης που να πιστεύει ότι αυτό το πολιτικό προσωπικό της Ελλάδος θα διασώσει την κοινωνία και την οικονομία;

Η Ελλάδα είναι παγιδευμένη σε μια εικονική βελτίωση της πραγματικότητας.
Έστησαν ένα ωραίο κόλπο.

Ο Obama ο πρόεδρος των ΗΠΑ όπως έχουν αναφέρει ξεκάθαρα 2-3 παγκόσμιας κυκλοφορίας εφημερίδες ζήτησε από τους ευρωπαίους έως τις εκλογές του Νοεμβρίου να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για καλό κλίμα.

Χθες το επανέλαβε και ο Γκόρντον Μπράουν ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ μέχρι τις αμερικανικές εκλογές και ότι η ευφορία που έχει καλλιεργηθεί από την βελτίωση είναι πλασματική.

Η Merkel και ο Hollande Γερμανία και Γαλλία δέχθηκαν την πρόταση – πρόκληση των ΗΠΑ και ξαφνικά ενώ λίγες μέρες πριν τις συναντήσεις Σαμαρά με της ηγεσίες της Γερμανίας και Γαλλίας όλοι μας είχαν καταδικάσει, στην κυριολεξία ξαφνικά μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο ουσιαστικά η Ελλάδα « μετατράπηκε σε μια ικανή χώρα, που τηρεί τις δεσμεύσεις της, που θα τα καταφέρει, μια χώρα που διαθέτει θέληση να μείνει στο ευρώ».

Δεν είναι τυχαίο ότι το κερδοσκοπικό παιχνίδι στο ΧΑ το έστησε η Goldman Sachs (τυχαία είναι αμερικανική επενδυτική τράπεζα και τυχαία είναι ο προνομιακός συνομιλητής της Αμερικανικής κυβέρνησης).

Όμως μόνο με δηλώσεις και πολιτικές αναφορές κλίμα δεν φτιάχνεται αν δεν χρησιμοποιηθεί το βαρύ πυροβολικό.

Το βαρύ πυροβολικό χρησιμοποιήθηκε και είναι οι Κεντρικές τράπεζες.
Η ΕΚΤ με το πρόγραμμα αγοράς ομολόγων και η FED με τον νέο γύρο ποσοτικής χαλάρωσης χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν κλίμα.

Όμως αυτό το νέο σκηνικό εικονικής βελτίωσης δεν είναι πραγματικό για την Ελλάδα.
Ακόμη και με την δόση των 31,5 δις ευρώ, ακόμη και με την παράταση του μνημονίου ο μονόδρομος της χρεοκοπίας είναι μη αναστρέψιμος.

Όταν η φοροδιαφυγή έχει ενταθεί στην κοινωνία ποιος πιστεύει ότι αυτή η χώρα μπορεί να διασωθεί;

Όταν το τραπεζικό σύστημα είναι παγιδευμένο θα χρωστάει 40 δις σε κεφάλαια και 131 δις σε ρευστότητα ποιος πιστεύει ότι αυτή η χώρα μπορεί να διασωθεί;

Όταν οι καταθέσεις μειώθηκαν κατά 82,5 δις ευρώ ή 35%, ο κοινωνικός πλούτος μειώθηκε κατά 35% και θα συνεχίσει να μειώνεται ποιος πιστεύει ότι αυτή η χώρα μπορεί να διασωθεί;

Όταν οι τράπεζες δεν μπορούν να χορηγήσουν δάνεια για τους αντικειμενικούς λόγους της εξαρτημένης ρευστότητας των 131 δις ευρώ ποιος πιστεύει ότι αυτή η χώρα μπορεί να διασωθεί;

Όταν καμία πρωτοβουλία δεν έχει παρθεί που θα αλλάξει τον ρου της παρακμής ποιος πιστεύει ότι αυτή η χώρα μπορεί να διασωθεί;

Όταν κλείνουν deal στις τράπεζες χωρίς σχέδιο και πουλάνε τον ΟΠΑΠ απαξιώνοντας τον ποιος πιστεύει ότι αυτή η χώρα μπορεί να διασωθεί; Η πρόεδρος της Αργεντινής είχε προειδοποιήσει πριν ένα χρόνο την Ελλάδα «στο τέλος θα σας οδηγήσουν να ξεπουλήσετε τα πάντα και όταν τα ξεπουλήσετε θα διαπιστώσετε ότι δεν ξεπεράσατε την χρεοκοπία αλλά τότε θα είναι αργά, θα χρεοκοπήσετε όπως χρεοκοπήσαμε και εμείς στην Αργεντινή»

Τι έχει αλλάξει δομικά που να κάνει το καθένα από εσάς να πιστεύει ότι η Ελλάδα διασώζεται;

Δυστυχώς πολλοί θα παρασυρθούν από το ενθουσιασμό της αλλαγής και θα πιστέψουν το τεχνητό φως που κάποιοι κατασκεύασαν.

Αυτοί θα είναι και οι μεγάλοι χαμένοι της επόμενης μέρας.

Δυστυχώς η χρεοκοπία θα έρθει όταν κανείς δεν θα την πιστεύει, όταν οι περισσότεροι θα έχουν ξεγελαστεί από την δήθεν ευφορία.

Υποσημείωση για το ΧΑ

Η κατασκευασμένη άνοδος στο ΧΑ είναι ευκαιρία για βραχυχρόνια κέρδη.
Οι επενδυτές ας την εκμεταλλευτούν με σύνεση και προσοχή.

Υποσημείωση γενικής ενημέρωσης

Αν πιστεύετε ότι η Ελλάδα έχει διασωθεί απλά προσπεράστε το κείμενο αυτό.
Αν δεν πιστεύετε ότι η Ελλάδα έχει διασωθεί λάβετε το κείμενο αυτό ως προειδοποίηση.

Γράφει ο Π.Λεωτσάκος
Πηγή: http://logioshermes.blogspot.com/2012/09/e_15.html#ixzz26zbUTE4f
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές