Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Ρωσία: Ποιος χρηματοδοτεί και χειραγωγεί τις Εξεγέρσεις των Γάτων, Pussy Riots;



Michel Garroté, αρχισυντάκτης της Deuz (Ισραήλ)
Στις 21 Αυγούστου, στην ανάλυσή μου με τίτλο «Pussy Riot – Η Εξέγερση των Γάτων», προσπάθησα να αποδείξω ότι τα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων των γαλλικών, μας λένε ό τι θέλουν γι 'αυτά τα κορίτσια που ουρλιάζουν στους καθεδρικούς ναούς, κορίτσια που δεν είναι τόσο αθώα όσο φαίνονται.
Οι αναγνώστριες και αναγνώστες θα βρουν παρακάτω μια σειρά από πολύ κατατοπιστικές πληροφορίες σχετικά με την κρυφή πλευρά των εξεγερμένων γάτων, και για τη χρηματοδότησή τους.

Στην πραγματικότητα, δεν εκπλήσσομαι καθόλου. Δεν πίστευα ούτε για δευτερόλεπτο ότι μικρά ρώσικα και ουκρανικά κορίτσια, μονο-νευρωνικά και τα ίδια τελείως μπατίρισσες, μπορούσαν και χρηματοδοτούσαν τα ίδια τα ταξίδια τους, τα έξοδα διαμονής, τα έξοδα φαγητού, τις επαφές με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τις δημόσιες σχέσεις, τις επικοινωνίες, τη διαφήμιση, τις σχέσεις με τη showbiz, τους εξιμπισιονισμούς, τους χορούς της κοιλιάς και των βυζιών, τα ουρλιάσματα, κλπ..

Αριστερές αμερικανικές ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από την κυβέρνηση Ομπάμα χρησιμοποίησαν τις Pussy Riot.
Διαβάστε εδώ: Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ed Koch , δημοσίευσε τα σχόλια του σχετικά με την υπόθεση «Pussy Riot», στα οποία ενέκρινε την απόφαση του δικαστηρίου της Μόσχας.
Προσαρμοσμένα αποσπάσματα από αυτά τα σχόλια: Η δυτική πολιτισμική ελίτ κινητοποιείται για την υπεράσπιση των διαταρακτών στον καθεδρικό ναό της Μόσχας. Ορισμένοι εγκρίνουν τη λεκτική επίθεση κατά του Πούτιν. Άλλοι υποστηρίζουν τη καταγγελία της διαχείρισης της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, καθώς και τις διαταραχές στο ναό, λόγω της στήριξης που παρέχει η εκκλησία στον Πούτιν.

Όλοι όσοι αναφέρθηκαν χαρακτηρίζουν το ζήτημα ως θέμα της ελευθερίας του λόγου.
Δεν είναι η δική μου περίπτωση. Υποθέτω ότι πολλοί υποστηρικτές των ταραχών των Pussy Riots θα είχαν διαφορετική γνώμη, και δικαίως, αν εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες, εισέβαλαν τρεις άνδρες και γυναίκες σε μια αφρικανο-αμερικανική εκκλησία συμπεριφέροντας με τον ίδιο τρόπο, με βεβήλωση των ιερών χώρων και προσβάλλοντας τον πάστορα της εκκλησίας.

Θυμάμαι ότι όταν ήμουν δήμαρχος το 1989, μια ομάδα των ακτιβιστών του κινήματος "Act Up" (ένωση πάλης κατά του AIDS), άδικα θυμωμένη εναντίον του καρδινάλιου John O'Connor, εισέβαλε στο καθεδρικό ναό του Αγίου Πατρικίου και διέκοψε τη λειτουργία, πετώντας κάτω το αφιερωμένο άρτο -που για τους καθολικούς είναι το αληθινό σώμα του Χριστού. Ορισμένοι συνελήφθησαν. Όσο μπορώ να θυμηθώ, κανείς δεν τιμωρήθηκε. Νομίζω ότι η απόφαση του ρωσικό δικαστήριο να τιμωρήσει ένα έγκλημα μίσους είναι δίκαιη και θα πρέπει να επικροτηθεί και όχι να καταδικαστεί και γελοιοποιηθεί. Μπορούμε βέβαια να συζητήσουμε σχετικά για το βαθμό της τιμωρίας, να αναρωτηθούμε αν ένα πρόστιμο δεν θα ήταν πιο κατάλληλο από τη φυλάκιση, αλλά αυτό είναι πεδίο ευθύνης των ρωσικών ποινικών διαδικασιών, συμπέραινε ο Ed Koch.

Ο πρώην σύμβουλος του Αμερικάνου προέδρου Ρόναλντ Ρέιγκαν, οικονομολόγος και συγγραφέας, ο Paul Craig Roberts, δήλωσε, εν τω μεταξύ, ότι είναι οι ΜΚΟ οι οποίες χρηματοδοτούνται από τη Ουάσιγκτον, χρησιμοποίησαν τις Pussy Riots για να βλάψουν τη ρωσική κυβέρνηση, και μάλιστα, με δικά του λόγια, για να την δαιμονοποιούν.

Για τη χρηματοδότηση των Pussy Riot, το άρθρο αυτό αποκαλύπτει (προσαρμοσμένα αποσπάσματα): Γνωρίζουμε από δω και στο εξής ότι ο ολιγάρκης σε εξορία Μπόρις Μπερεζόφσκι θα είχε προγραμματίσει αυτή τη επιχείρηση χρησιμοποιώντας τις Pussy Riot για επικοινωνιακό κτύπημα κατά του Κρεμλίνου. Το πρώην δεξί χέρι του τελευταίου Άλεξ Γκόλντφαρμπ, σύμφωνα με δικά του λόγια, θα είχε συγκέντρώσει κεφαλαία μέσω του Διεθνούς Ιδρύματος για τα Πολιτικά Δικαιώματα του οποίου ηγείται, αλλά που ιδρύθηκε από τον Μπόρις Μπερεζόφσκι, και μετέφερε αυτά τα κεφάλαια για το σχέδιο Voice που διαχειρίζεται την υπεράσπιση των Pussy Riot διεθνώς. Ακόμη καλύτερα, υπάρχουν φήμες, σύμφωνα με τις οποίες συγκεντρώθηκαν κεφάλαια επίσης για να μπορέσει ένα μεγάλο αγγλικό πρακτορείο επικοινωνίας να πληρώσει αστέρια του show business στη Δύση, για να πάρουν δημόσια θέση υπέρ των Pussy Riot.

Υπάρχουν αφελείς που πιστεύουν ότι τα αστέρια του θεάματος θα μπορούσαν να λάβουν θαρραλέα στάση υπέρ των πονκάκιων, θα πρέπει να είναι πολύ απογοητευμένοι, η θέση υπέρ των Riot Pussy θα ανταμειβόταν με σχεδόν 100.000 ευρώ.



http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2012/09/pussy-riots.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+InfognomonPolitics+(InfognomonPolitics)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές