Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Τι συμβαίνει με το ηφαίστιο της Σαντορίνης, τις υπόκωφες εκρήξεις και τις στιγμιαίες δονήσεις σε Κρήτη και Λακωνία;



Τι συμβαίνει τους τελευταίους μήνες;
Κάποιοι λένε για υποθαλάσσιες πυροδοτήσεις πυρηνικών όπλων μικρής ισχύος στο ευρύτερο Κρητικό πέλαγος
Που είναι η αλήθεια?
Ποιοι ξέρουν? και γιατί όλα αυτά?
Ερωτήματα που εκ των προτέρων σας λέμε πως δεν θα απαντηθούν γιατί απλά ούτε εμείς ξέρουμε. Απλά εμείς έχουμε συλλέξει μια σειρά αδιαμφισβήτητων ντοκουμέντων και γεγονότων, θα προσπαθήσουμε να βάλουμε σε χρονική σειρά...

και εσείς να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.Τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν οι αναφορές για Αμερικάνικο πλοίο με την ονομασία MAERSK PEARY, στον τύπο του πλοίου αναφέρεται ότι είναι Military Ops, δηλαδή πλοίο στρατιωτικών επιχειρήσεων και πολλοί πιστεύουν πως είναι αυτό πίσω από τις περίεργες δονήσεις στην νότια Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα Έλληνες αεροπόροι αποκλείουν το ενδεχόμενο οι δονήσεις αυτές να οφείλονται σε βολές μαχητικών όπως προσπαθούν να πλασάρουν αρμόδιοι.
Οι φόβοι ότι η Σούδα κρύβει πυρηνικά έρχονται στο προσκήνιο με το άνοιγμα των αρχείων του Φόρεϊν Οφις που δόθηκαν στη δημοσιότητα με καθυστέρηση 30 χρόνων! Στα απόρρητα αυτά έγγραφα, αποκαλύπτεται ότι οι Άγγλοι το 1975 ουδόλως ενδιαφέρθηκαν για την αποχώρηση της Ελλάδας από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ, όσο ανησύχησαν μήπως και διαταραχθεί το πυρηνικό πρόγραμμα στη Σούδα, για το οποίο μάλιστα η τότε κυβέρνηση είχε δώσει εγγυήσεις!
Εδώ και 30 μήνες περίπου το ηφαίστειο της Σαντορίνης δείχνει όλο και εντονότερα σημάδια ενεργοποίησης του.
Συνεχείς μικροδονήσεις, οι οποίες σπάνια ξεπερνάνε τα 3.2 Ρίχτερ καταγράφονται καθημερινά στην περιοχή από την Μήλο, την Νάξο μέχρι τα νότια παράλια της Κρήτης, την Κάρπαθο και την Ρόδο αλλά και τα παράλια της Λακωνίας.
Από τον Αύγουστο όμως του 2012 και μετά έχουμε μια σειρά γεγονότων που προκαλούν ανησυχία, όπως μαρτυρίες για δονήσεις που έχουν γίνει αισθητές, στα Χανιά, το Καστέλι και το Ρέθυμνο σαν να γίνεται σεισμός 10 Ρίχτερ ελάχιστης όμως διάρκειας.
Οι αυτές δονήσεις έγιναν αισθητές και την Μήλο και την Άνδρο που είναι κοντά. Όμως κανείς δεν εξηγεί το γιατί οι δονήσεις δεν κατεγράφησαν από σεισμογράφους που βρίσκονται εκεί κοντά, παρά μόνο από τον σεισμογράφο του ΤΕΙ στα Χανιά!
Την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012 είχαμε αναρτήσει θέμα με τίτλο "Ακυρώθηκε το γεγονός που φέρετε να έγινε στις 6.55 στην Κρήτη" μάλιστα έτυχε, να έχουμε κρατήσει το ειδικό πινάκιο που εκδίδει, το Σεισμολογικό Ινστιτούτο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο στην on line σελίδα που μπορεί ο καθένας να παρακολουθεί τους σεισμούς, σε ολόκληρη την επικράτεια και έχουμε μόνιμα στην αρχική σελίδα του blog μας αριστερά και την επόμενη ημέρα δεν υπήρχε τίποτα!

Δόνηση 4,0 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που στην αρχή είχε εντοπισθεί στα 16 Χιλιόμετρα από το Ηράκλειο και μετά από νεότερη επεξεργασία είχε προσδιοριστεί στα 31 χιλιόμετρα, είχε καταργηθεί από το πίνακα .
Ακόμα ένα περίεργο και ανησυχητικό γεγονός το οποίο και ¨ θάφτηκε" μετά είναι με το πλοίο της γραμμής από Κρήτη προς Πειραιά στα ξημερώματα της 27ης Αυγούστου το οποίο αναγκάστηκε σε ελιγμό "πανικού" για να αποφύγει "σταθερό" αντικείμενο πάνω στην ρότα του και πλησίον της Μήλου.
Είναι πολλά τα ευρήματα που θα μπορούσαμε να σας παρουσιάσουμε αλλά θα ήταν κουραστικό, το σημαντικό είναι πως στο Νότιο Αιγαίο παίζεται ένα βρόμικο πιθανώς "ενεργειακό" παιχνίδι και ίσος μια βίαιη γεωλογική αναταραχή βοηθούσε κάποια σκοτεινά συμφέροντα.
Όλα όμως τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά !
Γιώργος Παπαγεωργίου

http://gianniotis.blogspot.gr/2012/10/blog-post_3518.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές