Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Ο Μεγάλος Αδελφός του διαδικτύου σε παρακολουθεί !!!

Ο Μεγάλος Αδελφός του διαδικτύου σε παρακολουθεί !!!



Το παρακάτω βίντεο είναι πραγματικό και έγινε στα πλαίσια της καμπάνιας βελγικού οργανισμού για την ασφάλεια των τραπεζικών συναλλαγών στο διαδίκτυο.

Σε ένα σκηνικό στημένο σε πλατεία των Βρυξελλών τυχαίοι άνθρωποι κλήθηκαν για να "διαβαστεί" το μυαλό τους. Ένα ταλαντούχο μέντιουμ αποκαλύπτει σχεδόν τα πάντα για την προσωπικότητα και την ζωή των ανυποψίαστων Βέλγων και στο τέλος...αποκαλύπτεται, αφήνοντας άφωνα τα ανυποψίαστα "θύματά" του.
Το διαδίκτυο αρχικά προορίστηκε να είναι ένα μέσο επικοινωνίας και άντλησης πληροφοριών. Αυτό βέβαια στην πορεία άλλαξε. Το πως θα χρησιμοποιηθεί από τον καθένα είναι όπως το μαχαίρι. Κάποιος κόβει το ψωμί και αλείφει το βούτυρο και κάποιος άλλος με το μαχαίρι κόβει κεφάλια ή τις φλέβες του. Σήμερα οι άνθρωποι έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο εξάρτησης από το διαδίκτυο που η ζωή τους είναι πρώτα στην οθόνη του υπολογιστή
και μετά στο δρόμο και στην πραγματικότητα. Οι πληροφορίες για την ζωή τους, τις συνήθειες τους και τα προσωπικά δεδομένα που με ευκολία δίνουν διαδικτυακά χρησιμοποιούνται από επιτήδειους που τους εκμεταλλέυονται με ποικίλους τρόπους. Αυτό φαίνεται πρωτίστως στο βίντεο. Το άλλο σκέλος όμως που πρέπει να προβληματίσει είναι ότι κυρίως μέσω του διαδικτύου μπορεί κάποιος να γνωρίζει πως σκέφτεσαι, ποιες ειναι οι αρχές σου και τα πιστεύω σου. Να σε κατατάξει στον αν είσαι σκεπτόμενος άνθρωπος, άρα μία εν δυνάμει "απειλή" για το σύστημα ή αποχαυνωμένος και άβουλος μαζάνθρωπος.
Δείτε το και προβληματιστείτε

http://periergaa.blogspot.gr


ΠΗΓΗ: http://afipnisoy.blogspot.com/2012/10/blog-post_6666.html#ixzz28juVD6zJ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές