Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ...

Στέλνουν ως προπομπό τον... Sir Βασίλειο Μαρκεζίνη οι σιωνιστές και τουρκόφιλοι Άγγλοι, για να μάς... «σώση». Θα ακολουθήσουν ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος, μαζί με τον γιο του Νικόλαο. Αυτός, ο τελευταίος, θα ηγηθή μάλιστα και της εκκολαπτόμενης Ελληνοτουρκικής Συνομοσπονδίας με έδρα την Κωνσταντινούπολη. Όλους αυτούς δε, τους προσμένουν, αλλά ταυτόχρονα τους προετοιμάζουν και το έδαφος (από πολλά χρόνια) η Μητσοτάκη - Μπακογιάννη - Κουβέλου (κτλ) με τον πατέρα της πρώτα, τώρα μαζί και με τον Μιχαλολιάκο... Α! Είναι και η Γιάννα Αγγελοπούλου στο κόλπο, μαζί με τον Alexis της... Κι εσύ Λαέ (αυτο-) βασανισμένε...





BBC: "Οργή και μίσος απειλούν την Ελλάδα" - Παρέμβαση Β. Μαρκεζίνη


Ιδού η πραγματική Αρχηγός τους...
Συσσωρευμένη "οργή" από τα οικονομικά μέτρα, ύφεση με νέα μέτρα μέχρι και το 2014 και εσωτερική αναταραχή, "βλέπει" το BBC σε ρεπορτάζ που μεταδίδει από την Ελλάδα την στιγμή που ο ακαδημαϊκός Βασίλης Μαρκεζίνης σπάει την σιωπή του εδώ και μετά από αρκετούς μήνες και μιλάει για "νέο εθνικό διχασμό χειρότερο από αυτούς του 1915 και του 1945".
"Οι περικοπές το μόνο που θα καταφέρουν είναι να υπάρξει περισσότερη οργή, καθώς σχεδόν ένας στους τέσσερις Έλληνες είναι σήμερα άνεργος», υποστηρίζει ο απεσταλμένος του BBC στην Αθήνα και υποστηρίζει ότι θα υπάρξουν και νέες περικοπές, το 2013 για το 2014", σύμφωνα με πληροφορίες που έχει από το υπουργείο Οικονομικών. Την ίδια στιγμή ο ακαδημαϊκός Βασίλης Μαρκεζίνης σε μία δήλωση εξαιρετικής σημασίας και ουσίας εκφράζει την αγωνία του για το που οδηγείται ο τόπος:
Ο ένας πόλος...
"Η κατάσταση έχει χειροτερεύσει: ως προς το οικονομικό σκέλος, έχει γίνει ανυπόφορη για πολλούς. Ταυτόχρονα ο κοινωνικός ιστός έχει κατακερματιστεί. Με δισταγμό λοιπόν, δημοσιοποιώ τη βαθειά μου ανησυχία για τους διχασμούς οι οποίοι αναπτύσσονται στη χώρα μου. Πράγματι, για πρώτη φορά στην πρόσφατη ιστορία αντιμετωπίζουμε όχι έναν, αλλά τρεις απαράδεκτους διχασμούς μεταξύ:
• Πολύ πλουσίων και πεινασμένων συμπατριωτών μας
• Της Δεξιάς και της Αριστεράς παράταξης, οι οποίες εκφράζονται ακραία και τείνουν στον αλληλοσπαραγμό
• Κατηγόρων, οι οποίοι επιδιώκουν έναν αυξανόμενο αριθμό κατηγορουμένων

Είπαμε: Πρώτα σού δημιουργούν το πρόβλημα και κατόπιν, έρχονται - ως σωτήρες - να στο λύσουν, οι σιωνιστές...
Ο ελληνικός λαός δικαίως ζητάει τη διεξαγωγή έρευνας για το αμαρτωλό παρελθόν και την απόδοση Δικαιοσύνης για το κακό που υπέστη από τους υψηλότερους αξιωματούχους της χώρας.
Όμως θα πρέπει να παραμείνει σε εγρήγορση απέναντι στον τεράστιο κίνδυνο ενός νέου Εθνικού Διχασμού ο οποίος μπορεί να υπερβεί σε αγριότητα και πολυπλοκότητα τους αντίστοιχους του 1915 και 1945. Το κοινωνικό υλικό είναι έτοιμο να εκραγεί και βρίσκεται στα χέρια του ελληνικού λαού. Αυτός είναι ο λόγος, ο οποίος με κάνει να παραμένω ο μοναδικός κήρυκας της ανάγκης για Εθνική Συμφιλίωση, πριν να είναι πολύ αργά. Η πεποίθησή μου αυτή είναι ακλόνητη, όμως οι ελπίδες μου μειώνονται".
Κι ο Αλέξης Τσίπρας τής Γιάννας Αγγελοπούλου; Ο... άλλος πόλος. Θέλει δύο για «καυγά»...
Αυτή η κυρία χρηματοδότησε τον προεκλογικό αγώνα τού Alexis το καλοκαίρι...
Τι σημαίνουν τα παραπάνω; Ότι έχουμε εισέλθει σε μία επικίνδυνη ατραπό ως Έθνος: Οι μεν μισούν τους δε και οι πλούσιοι χωρίζονται πλέον με άβυσσο από τους μη προνομιούχους. Η "οργή" που σημειώνει το BBC μπορεί ανά πάσα στιγμή να μετατραπεί σε αυτοδικία. Η βενζίνη έχει χυθεί στο πάτωμα. Το μόνο που μένει είναι μια φλόγα για να ανάψει...

Πηγή: defencenet

Και για να μην ξεχνιώμαστε:


Μαρκεζίνη προτείνει η Χρυσή Αυγή

"Πρώτος ο Μιχαλολιάκος πρότεινε κυβέρνηση προσωπικοτήτων"
Μαρκεζίνη προτείνει η Χρυσή Αυγή
Τον Βασίλειο Μαρκεζίνη πρότεινε για πρωθυπουργό, ικανό να διαχειριστεί την κρίση, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ.

Ο βουλευτής θύμισε ότι πρώτος ο Ν. Μιχαλολιάκος μίλησε για κυβέρνηση προσωπικοτήτων διότι, όπως είπε, οι σημερινοί πολιτικοί παράγοντες δεν είναι σε θέση να χειριστούν την κατάσταση.

Ο Η. Κασιδιάρης είπε μεταξύ άλλων ότι ο ελληνικός λαός με την ψήφο του ζήτησε την καταγγελία του Μνημονίου ενώ αναφερόμενος σε όσους αποκαλούν τη Χρυσή Αυγή «νεοναζιστικό κόμμα», απάντησε ότι είναι ελληνικό εθνικιστικό κίνημα και πρόσθεσε ότι κανένας δεν έχει το δικαίωμα να μην καλέσει τη Χρυσή Αυγή στην αυριανή σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο κάνοντας λόγο για «πολιτική εξορία των 500.000 ψηφοφόρων του κόμματος».

Πηγή: inews
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές