Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΟΙ ΖΗΛΩΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ END NATIONAL DEBT (END)

ΟΙ ΖΗΛΩΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ END NATIONAL DEBT (END)

      
1923
Υπάρχουν 2 (δύο) μόνον πιθανά σενάρια σχετικά με την πατριωτική προσφορά της End National Debt (END). Είτε η προσφορά είναι μία απάτη ολκής, είτε όχι.
Το πρώτο σενάριο, που αφορά την περίπτωση μίας απάτης ολκής από την πλευρά της END, είναι ευρέως γνωστόν. Εκείνο όμως που ίσως διαφεύγει της προσοχής μας είναι ο υπέρμετρος ζήλος, με τον οποίο το σενάριο τούτο της απάτης ολκής διαδίδεται από τους ζηλωτές του νυν σαθρού πολιτικού συστήματος της στυγνά δυναστικής κομματοκρατίας, όχι μόνον στην μητέρα Ελλάδα, αλλά και σε ολάκαιρο τον ελληνικό μας κόσμο, πάνω στην επιφάνεια του πλανήτη Γη.
Οι ζηλωτές ήταν μια από τις θρησκευτικές ομάδες στο Ισραήλ, που προέκυψαν από τον τρόπο που ερμήνευαν τον θείο Νόμο (Τορά) και την στάση τους απέναντι στους κατακτητές της χώρας τους [1]. Τα φαινόμενα δείχνουν πως οι ζηλωτές επανεμφανίζονται το 2012, όχι όμως στο Ισραήλ τούτη την φορά, αλλά στον ελληνικό μας κόσμο.
Προσωπικά, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ζηλωτές. Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει την ελευθερία να πιστεύει και να κάνει ό,τι θέλει, μέσα φυσικά στα όρια του προσωπικού της ή του ευθύνειν και ελέγχειν.
Τι ωραία που θα ήταν όμως γιά την Ελλάδα, εάν οι ζηλωτές του 2012 έδειχναν τον ίδιο υπέρμετρο ζήλο που δείχνουν γιά την απαξίωση της προσφοράς της END και γιά την απαξίωση του δημοσίου χρέους της χώρας. Η όρεξη, ο ενθουσιασμός και η αφοσίωσή τους έναντι του δολίου δανεισμού της χώρας από την κομματοκρατία, ίσως να είχε αποτρέψει τον οικονομικό εγκλωβισμό και την κατοχή της μητέρας Ελλάδος.
Εκτός βέβαια από τους ζηλωτές έναντι της END στον ελληνικό μας κόσμο, όλόκληρος ο πλανήτης μας βρίσκεται αντιμέτωπος με τους ζηλωτές της στρατηγικής λιτότητας, ένα φαντασιακό μόρφωμα ηλιθίων (με την ελληνική έννοια του όρου), το οποίο ποτέ δεν λειτουργεί. Την ηλιθία αυτή στρατηγική λιτότητας, την οποία οι ζηλωτές της κομματοκρατίας υπερασπίζονται με τόσο υπέρμετρο ζήλο, διεθνώς καταγέλλει και ο Δρ. Τζόζεφ Στίγκλιτς, ο κάτοχος του Βραβείου Νόμπελ Οικονομίας του 2001 [2].
Ας μην ξεφεύγουμε όμως από το θέμα μας. Το δεύτερο σενάριο, που αφορά την περίπτωση του να μην είναι μία απάτη ολκής η πατριωτική προσφορά της END, δεν παρουσιάζεται σχεδόν καθόλου στον ελληνικό μας κόσμο, αλλά ούτε και οι άμεσες, δραστικές συνέπειές του παρουσιάζονται.
Μάλλον αποκρύπτεται το δεύτερο τούτο σενάριο, όπως και οι άμεσες, δραστικές συνέπειές του, και μάλιστα με έναν επίσης υπέρμετρο ζήλο, από τους ζηλωτές του νυν σαθρού πολιτικού συστήματος της στυγνά δυναστικής κομματοκρατίας. Εάν όμως το δεύτερο τούτο σενάριο παίζει, τότε και οι ζηλωτές της κομματοκρατίας, αλλά και οι ζηλωτές της στρατηγικής λιτότητας, θα έχουν να κάνουν με τον ελληνικο μας κόσμο, στον οποίον ανοίκουν ήδη τα US$600 δισ. που κατέθεσε η END, υπό μορφήν ομολόγων των ΗΠΑ.
Αυτή βέβαια είναι μία άλλη λεπτομέρεια, που πάλι με υπέρμετρο ζήλο διαφεύγει της προσοχής μας: τα US$600 δισ. δεν ανοίκουν πλέον στην END, αλλά ανοίκουν στον ελληνικό λαό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο ελληνικός μας κόσμος γιά να τα πάρει στα χέρια του είναι απλά η εφαρμογή μίας ακόμη ελληνικής εννοίας, εκείνης του «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ»!
Ευοί Ευάν,
Νίκος Γεωργαντζάς
http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5659:--------end-national-debt-end&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές